< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben Evlenmeyecem
-
-
İnsanın dertlestiği, iyi kötü zamanında yanında olduğu dostları varsa bunun adı "yanında dolaştırdığı süs köpeği" mi oluyor? Kız ya da erkek ne fark eder bence arkadaşlığa bu şekilde bakma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
insanın dertleştiği...
sosyal hayatta derdini anlattığın insan seni ezip geçer. Haksızlığını dile getirirsin o ayrı konu fakat zayıflığı kaybını paylaştığın insan seni yarın tanımaz. İnsanlar çevresinde eğlenebileceği, zamanda akışa geçeceği birilerini ister. Kimse kimsenin derdini çekemez bu devirde.
-
Siz çekemediğiniz için herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz ben gayet de çekiyorum ayrıca buna çekmek bile denmez, dinlemek, sadece anladığını hissettirmek çok zor şeyler değil.
nereye kadar çekeceksin ?
Gün gelecek derdini dinlediklerini yanında bulamayacaksın.
-
cinsellik yaşamayan kız bulamazsın çünkü yaşamaları gayet normal doğal bir şey. senin benim gibi loserların bu yaşlara dek yaşayamaamsı anormal olan. kendiniz losersınız diye millete mok atmayı bırakın artık
-
Siz bu kafayla yalnız kalmaya mahkûmsunuz
evlenmeye gerek yok sevgilim olacak kız olsun yeter. o kadar derin düşünme kafayı yersin
-
Zaten sevgili olayı olsa devamı gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir kız bana bakmayacağı için kafam rahat zaten evlenemiyeceğim. Evlenecek olanlar da en azından bu ülkede çocuk yapmasınlar. Yazık oluyor.
-
Çocuğu layığıyla büyütecek parası olmayanlar ve çocuk istemeyenler evlenmemeli.
İnsanlara evlen diye baskı yapılmamalı
(gıybet ve iftira konusunu biliyorsunuz, hiç yapılmamalı Bakınız serdar abimiz ne demiş )
-
Senle niye evlensin ki insanlar.
Başkasının altında inleyen kızla evlenebiliyorsan bunu miden kaldırıyorsa buyur sahne senin
Boynuz.gif
Günümüzde evlenmemek çok mantıklı çocuk yapmamak daha da mantıklı bir kere dünyaya geliyoruz huzurlu yaşayıp ölelim.
Milyarlarca insan var siz olmasanız başkasını bulur bu kadar basit yiyin için gezin para kazanın yurt dışına akın.En fazla para harcayan net kadınlardır ve sömürecek enayi ararlar çocukta taahhütnamesidir ömür boyu iptal edemiyorsun edersen kapı gibi nafaka var , tazminat var.Senden aldığı nafakayı çatır çatır başka erkeklerle yerler mümkünse kadınlardan uzak durun.
Fabrikada iş arkadaşım var kız, nişanlı, beni süs köpeği olarak kullanıyor. Kendime söz veriyom bir daha yüz vermicem diye, ama kız bana ayarı verince hemen yumuşuyom. 34 yaşımdayım, kendimi köpek gibi hissediyom. Sen de haklısın kardeş.
-
En azından farkındasın.
-
Sen evlenip instaya mutluyuz diye foto atanlara bakma millet girmiş bi işin içine çıkamıyo bak kadın evlenir onu anlarım erkeği anlamıyorm neden bu yük bu sorumluluk? Niçin?
Gez toz ya şehir dışı yap gece 3 de eve gir ne bileyim maden evlenecen geçmişi sorun etmiyosn taş gibi kadınla evlen hiç değilse uyandığında güzel kadın görürsün.
Demekki beta kişilik tipine sahipsiniz ben omega olduğum için böyle şeyler yaşamıyorum
Gerçekten mutlu olanlar olabilir ama bu devirde gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
insanın dertleştiği... sosyal hayatta derdini anlattığın insan seni ezip geçer. Haksızlığını dile getirirsin o ayrı konu fakat zayıflığı kaybını paylaştığın insan seni yarın tanımaz. İnsanlar çevresinde eğlenebileceği, zamanda akışa geçeceği birilerini ister. Kimse kimsenin derdini çekemez bu devirde. |
cinsellik yaşamayan kız bulamazsın çünkü yaşamaları gayet normal doğal bir şey. senin benim gibi loserların bu yaşlara dek yaşayamaamsı anormal olan. kendiniz losersınız diye millete mok atmayı bırakın artık |
En azından farkındasın. |
nereye kadar çekeceksin ? Gün gelecek derdini dinlediklerini yanında bulamayacaksın. |
Başkasının altında inleyen kızla evlenebiliyorsan bunu miden kaldırıyorsa buyur sahne senin
Boynuz.gif |
Fabrikada iş arkadaşım var kız, nişanlı, beni süs köpeği olarak kullanıyor. Kendime söz veriyom bir daha yüz vermicem diye, ama kız bana ayarı verince hemen yumuşuyom. 34 yaşımdayım, kendimi köpek gibi hissediyom. Sen de haklısın kardeş. |
Senin, benim midemiz kaldırmıyor ama millet çatır çatır kabulleniyor. Genişlik okyanus boyutunu aştı. |
Benzer içerikler
- ferdi tayfur"un kaç şarkısı var
- protein tozu olmadan kas yapılır mı
- gerçekte kedi ölüsü görmek
- sürgülü dolap kapağı sürtüyor
- adele nasıl okunur
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X