Şimdi Ara

Ben Evlenmeyecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü “ Davul Sağlam Ama Tokmağın da Değmediği Yer Kalmamış Diye bir söz var

Şu an her kız cinselliği ucundan köşesinden yaşıyor veya birileriyle sevgili oluyor

En kötü ihtimal yanında süs köpeği olarak dolaştırdığı erkek kankaları oluyor

Benimse kız cinsiyetinden kişilerle münasebetim olmadığı için, evlenip de kaldıramam bunları

Bir de bunun çocuk mevzusu var. Şimdi 5 yıl çocuk olmadan cinsellik yaşadık sonra ise illa çocuk olması istenecek.

Ondan sonra da al sana sorumluluk. Okuluydu osuydu şusuydu uğraş

Ben sorumluluk almayan bir insanım

Çalışmak zorunda kaldığımdan sadece onu yapıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• insanın dertleştiği...

sosyal hayatta derdini anlattığın insan seni ezip geçer. Haksızlığını dile getirirsin o ayrı konu fakat zayıflığı kaybını paylaştığın insan seni yarın tanımaz. İnsanlar çevresinde eğlenebileceği, zamanda akışa geçeceği birilerini ister. Kimse kimsenin derdini çekemez bu devirde.

• İnsanın dertlestiği, iyi kötü zamanında yanında olduğu dostları varsa bunun adı "yanında dolaştırdığı süs köpeği" mi oluyor? Kız ya da erkek ne fark eder bence arkadaşlığa bu şekilde bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanın dertleştiği...

sosyal hayatta derdini anlattığın insan seni ezip geçer. Haksızlığını dile getirirsin o ayrı konu fakat zayıflığı kaybını paylaştığın insan seni yarın tanımaz. İnsanlar çevresinde eğlenebileceği, zamanda akışa geçeceği birilerini ister. Kimse kimsenin derdini çekemez bu devirde.

• Jocko Willink kullanıcısına yanıt

Siz çekemediğiniz için herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz ben gayet de çekiyorum ayrıca buna çekmek bile denmez, dinlemek, sadece anladığını hissettirmek çok zor şeyler değil.

• nereye kadar çekeceksin ?

Gün gelecek derdini dinlediklerini yanında bulamayacaksın.

• cinsellik yaşamayan kız bulamazsın çünkü yaşamaları gayet normal doğal bir şey. senin benim gibi loserların bu yaşlara dek yaşayamaamsı anormal olan. kendiniz losersınız diye millete mok atmayı bırakın artık

• Jocko Willink kullanıcısına yanıt

Siz bu kafayla yalnız kalmaya mahkûmsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evlenmeye gerek yok sevgilim olacak kız olsun yeter. o kadar derin düşünme kafayı yersin

• taııbuv kullanıcısına yanıt
    Zaten sevgili olayı olsa devamı gelir

• Hiç bir kız bana bakmayacağı için kafam rahat zaten evlenemiyeceğim. Evlenecek olanlar da en azından bu ülkede çocuk yapmasınlar. Yazık oluyor.

• Çocuğu layığıyla büyütecek parası olmayanlar ve çocuk istemeyenler evlenmemeli.

İnsanlara evlen diye baskı yapılmamalı

(gıybet ve iftira konusunu biliyorsunuz, hiç yapılmamalı Bakınız serdar abimiz ne demiş )

• Senle niye evlensin ki insanlar.

• Old Mac New Clip kullanıcısına yanıt
    Başkasının altında inleyen kızla evlenebiliyorsan bunu miden kaldırıyorsa buyur sahne senin
    Boynuz.gif

• Günümüzde evlenmemek çok mantıklı çocuk yapmamak daha da mantıklı bir kere dünyaya geliyoruz huzurlu yaşayıp ölelim.
    Milyarlarca insan var siz olmasanız başkasını bulur bu kadar basit yiyin için gezin para kazanın yurt dışına akın.En fazla para harcayan net kadınlardır ve sömürecek enayi ararlar çocukta taahhütnamesidir ömür boyu iptal edemiyorsun edersen kapı gibi nafaka var , tazminat var.Senden aldığı nafakayı çatır çatır başka erkeklerle yerler mümkünse kadınlardan uzak durun.

• Fabrikada iş arkadaşım var kız, nişanlı, beni süs köpeği olarak kullanıyor. Kendime söz veriyom bir daha yüz vermicem diye, ama kız bana ayarı verince hemen yumuşuyom. 34 yaşımdayım, kendimi köpek gibi hissediyom. Sen de haklısın kardeş.

• Daimon88 kullanıcısına yanıt

En azından farkındasın.

• Sen evlenip instaya mutluyuz diye foto atanlara bakma millet girmiş bi işin içine çıkamıyo bak kadın evlenir onu anlarım erkeği anlamıyorm neden bu yük bu sorumluluk? Niçin?

Gez toz ya şehir dışı yap gece 3 de eve gir ne bileyim maden evlenecen geçmişi sorun etmiyosn taş gibi kadınla evlen hiç değilse uyandığında güzel kadın görürsün.

• Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Demekki beta kişilik tipine sahipsiniz ben omega olduğum için böyle şeyler yaşamıyorum

• Catcheee C kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mutlu olanlar olabilir ama bu devirde gerek yok

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.