Hocam bu dha pahalı 38.000 euro diyor.Yani 106.000 tl civarı oluyor.
Sonradan fark ettım ama m3de olabılır ucuz temız
quote:
Orijinalden alıntı: eren15935
Bence subaru. Adam epey ugrasmis ve ilanda guzelce aciklamis. Diger adam odun gibi ilan acmis insan bi detay verir. Sirf bu yuzden subaru.. Ancak okadar masraf edip neden satar adam anlamiyorum
Diğer stilere görede ucuz bilemicem
quote:
Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..
Selamlar...
Araç tercihinizi size bırakıyorum fakat Samsunda ki galeriden uzak durun Her ne kadar alacağı aracı tüm uyarılarıma rağmen sanayi deki ustaya expertiz!!! yaptıran,aracın motorunun saat gibi tıkır tıkır çalıştığı söylenen ve sonradan aracın enjektörlerinde problem olduğunu fark eden mağdur şu an iş yerimde karşımda oturuyor...
Onu eledik o zaman :)
quote:
Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi
Belli ki sizin binebileceğiniz araçlar değil bunlar. Bu arabalara binen tipler genelde hafta sonunlarını sanayide ustalarla çay içerek ve arabalarına bakım veya ayar yaptırarak geçiriyorlar. Ki sizin daha Evo turbo mu değil mi ondan bile haberiniz yok... 6 senelik sürme deneyiminden kastını da merak ettim. Her liseden yeni mezun olan böyle bir arabaya binmek istiyor...
Niye böyle sert cıkıyorsunuz anlamıyorum her insanmı ters olur konu acıldığına pişman ediyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: sepulnation
pardon anlıyorum zevk sizin para sizin fakat bu hız takıntısı neden? hangisi daha hızlı diye birkaç kere sormuşsunuz. yarışacaksanız umarım bunu bizlerede açık olan çoluk çocuk yolculuk ettiğimiz yollarda yapmazsınız. pistte yarışacksanız bilemem. yinede kazıklanmamanızı umarım.
Pistte yarısıcamm evet drag yarısları falan o yuzden en ıyısı lazım
evoda 300 350 bg arası diyor wrx de ise 500 550 arası diyor evoya hangi işlem uygulandı bilinmez ama şuna emin ol 500 bg civarına çıkarmak istesen evo yu belki turbo ıntercoler değişimi olacak büyük bir ihtimalle 300 bg den 500 bg ye cıkarmak demek sistemin farklı yollarla mecburen yenilenmesi demek ve bu iş sana rahat 10 bin civarı patlar evoda. wrx her türlü mantıklı.
subaru
dünyada bu iki aracın başka alternatifi yok bana göre
iki tane araçlık bir klasman
ikiside çok güzeller ama nedense evo bana daha sıcak çekici geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: ferjat22
quote:
Belli ki sizin binebileceğiniz araçlar değil bunlar. Bu arabalara binen tipler genelde hafta sonunlarını sanayide ustalarla çay içerek ve arabalarına bakım veya ayar yaptırarak geçiriyorlar. Ki sizin daha Evo turbo mu değil mi ondan bile haberiniz yok... 6 senelik sürme deneyiminden kastını da merak ettim. Her liseden yeni mezun olan böyle bir arabaya binmek istiyor...
Niye böyle sert cıkıyorsunuz anlamıyorum her insanmı ters olur konu acıldığına pişman ediyorsunuz
Çünkü bu arabaları alacak adamlar gelip burada gereksiz gereksiz konu açmazlar. Giderler, arabaya bakarlar ve alırlar. Mezun oluyorum, babam araba alacak, bütçe 60.000 TL de adam akıllı öneride bulunalım. Ama senin yaptığın ilgi çekmeye çalışmaktan başka bir şey değil.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ferjat22
quote:
Çünkü bu arabaları alacak adamlar gelip burada gereksiz gereksiz konu açmazlar. Giderler, arabaya bakarlar ve alırlar. Mezun oluyorum, babam araba alacak, bütçe 60.000 TL de adam akıllı öneride bulunalım. Ama senin yaptığın ilgi çekmeye çalışmaktan başka bir şey değil.
Bu forumlar neden var dostum kafadakı soru işaretlerını sılmek ıcın değilmi iyi sen yorum yapma o zaman benım actığım konunun sana zararı yok gırmezsın olur bıter. Bılen kısılerden bılgı alalım dıyoruz Gider arabaya bakıp alırlar demıssın bılgıye sahıp olmayan ınsana wrx olan subaruyu sti diyede yedirirler değilmi telefon almaya gıdınce bıle adam aldırana kadar canından can cıkartıp su özelliği var bu özelliği var diyip bin türlü yalanlar soyleyıp sonuc olarak aldırıyor tekrar iade etmeye gıttığnızde ıse sızı tanımıyor yetklılıye yönlendiriyor. Böyle forumlar varken neden bu duruma düşeyimki soruyorum
2,5 wrx sti al boxor motor 4 çekerin tadına var. tadıynan bin hadi eyvallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme