Şimdi Ara

EVOBT RS6 İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
39.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 799 tl y ehepsiburadadan aldım Şuan için gerçekten çok memnunum diyebilirim .
  • telefon gerçekten iyide fiyatı düşündürüyor beni 700-750 tl den fazla vermek istemiyorum
  • discovery elite, elite lite ve discovery 2 geliyor yani çöp
  • 799 tl bence bu cihaz için uygun çok değil samsung s3 minileri ,duos ları bu fiyatlara sattılar .
    Telefon olsun aksesuarları olsun gerçekten çok kaliteli bende bu kadar iyi olucağını beklemiyordum ama güzel cihaz yapmışlar gerçekten çok hızlı ben tavsiye ederim.bugün 1 adet'te kuzenime sipariş ettik.Yakında çoğu kişinin elinde görürüz bu cihazı .
  • Discovery elite, elite lite ve Discovery 2Bende araştırdım kardeşim Bu cihazlar hem mart' tan önce gelmiycek hemde geldiğinde'de fiyatları 1000 tl nin baya bi üstünde olucak o parada verilmez discovery'e
  • general mobile, piranha zen, casper via v4 ve evo bt rs6 hepsi birbirine yakın ürünler olarak görülüyor. karşılaştırmalar yapılmalı artıları ve eksileri çok iyi incelenmeli..
  • bencede discoveryler pahalı olacak . herkes ucuz olur diye bekliyor ama adamlar önceki ürünlerinin yaptığı isim ve güvenceyle yeni ürünleri daha da pahalıya satmaya çalışacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: watchman07

bencede discoveryler pahalı olacak . herkes ucuz olur diye bekliyor ama adamlar önceki ürünlerinin yaptığı isim ve güvenceyle yeni ürünleri daha da pahalıya satmaya çalışacaklar

Aynen öyle fiyatı yüksek olucak
  • piranha 650 tl şu an kargo ücretsiz . Eğer bu telefonun fiyatını indirmezseler piranha daha karlı ....
  • piranha la arasında çok fark var karşılaştırdığın zaman
  • ya şu alanlar ayrıntılı olarak bir açıklama yapabilirler mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikincieliletişim

piranha la arasında çok fark var karşılaştırdığın zaman

150 tl lik ne fark var ? eğer 2gb ram olsaydı bu telefonda 800 tl olsaydı tamam derdim haklısın bu telefon bu paraya hakediyor ama bu özellikle çin menşeli bir telefon için çok fazla ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watchman07 -- 30 Ocak 2014; 18:03:39 >
  • Ekran
    IPS LCD capacitive multi touchscreen, 16M colors
    1080 x 1920 pixels, 5 inches (~480 dpi pixel density)
    IPS FULL HD LCD

16 GB, 1 GB RAM

1080p @30fps, stereo ses kayıt
    13 MP, Autofocus, LED flash, 4x Zoom
    3G Görüşme Ön Kamera 8.0 MP

İşlemci ; MTK 6589 Turbo
    CPU ; Quad-core 1.5 GHz Cortex-A7
    GPU ; PowerVR SGX 544 MP Open GL ES 2.0 build
    Yön Sensörü
    G-Sensör
    Yakınlık Sensörü
    Işık Sensörü
    Pusula
    Mesafe Sensörü
    Denge Sensörü
    Doğrusal ivme Sensörü
    Döndürme Vektör Sensörü

Sanırım bu özelliklerin ne anlama geldiğini pek bilmiyorsunuz. Bu özelliklerle kıyasladığınız pirhana modelinin arasında uçurum var. Piranha daha düşük segmend bir ürün.
  • yav he he
    hadi sen alda görek nasılmış
  • aldım kullanıyorum şuan cihazı gayet güzel kullanışlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoman34 -- 30 Ocak 2014; 19:18:15 >

• Facebooktan firma yetkilisinin yazdıkları ''Emin olun bu kampanyanın değerini 1 Şubat'tan sonra daha iyi anlayacaksınız ''
    Acaba 1 şubattan itibaren adını birçok kişinin duyduğu bir markanın taksitsiz bir ortamda çin menşeli bir telefonu 800 tl ye satmaya çalışmasını yada 1 şubattan sonra satamayacak olmalarını kimin daha iyi anlaması lazım . Kendilerini GM ile karıştırdılar heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoman34

Fiyat/Performans Arayanlar için yeni piyasaya çıkan QuadCore 4 çekirdekli 1920x1080 çözünürlüğe sahip 480 dpi IPS FULL HD ekranıyla dikkat çekiyor
    1GB RAM 16GB Dahili Hafızasi artırılabilir 32gb a kadar microSD kart slotuyla iddalı bir ürün

Çift simkartli
    13mp ana kamera 8mp ön kamerasıyla bu alandada iddalı

Cihazin ön sipariş satışı başlamış durumda
    Hepsiburada
    Hizlial
    Kıyaslamalar mevxut
    799.00 TL Satış fiyatıyla rakiplerini korkutan bir ürün gibi görünüyor

Evobt.com
    Detaylı bilgi alabilirsiniz

kendi orjinal satış siteleri teknobiyotikte ön kamera 2mp olarak görünüyor . bencede ön kamera 8 değil 2mp . ona göre alın telefonu ...kendi orjinal satış siteleri teknobiyotikte ön kamera 2mp olarak görünüyor . bencede ön kamera 8 değil 2mp . ona göre alın telefonu ...

• EVOBT RS6 teknobiyotik firmasına ait değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi derdim ama gmnin yeni telefonları bunu ezer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watchman07

Facebooktan firma yetkilisinin yazdıkları ''Emin olun bu kampanyanın değerini 1 Şubat'tan sonra daha iyi anlayacaksınız ''
    Acaba 1 şubattan itibaren adını birçok kişinin duyduğu bir markanın taksitsiz bir ortamda çin menşeli bir telefonu 800 tl ye satmaya çalışmasını yada 1 şubattan sonra satamayacak olmalarını kimin daha iyi anlaması lazım . Kendilerini GM ile karıştırdılar heralde

Adında EVO yazıyor diye dark evo sanmış arkadaş. Bunlarda EVO ismini niye kullanırlar ki sanki başka isim yok. Birileri tutturunca hemen taklit başlıyor.

İki firmanın isimleri benzer daha karıştıran çok olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mallorie -- 31 Ocak 2014; 0:05:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.