|
Evrakta Sahtecilik Turkcell (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: janjarre
Arkadaşım,
Dilekçenin yanlış olduğunu nereden çıkardın onu anlayamadım.... Bu geçerli bir dilekçedir ve savcılık bu dilekçeyi dikkate alır..... Dilekçeyi verdikten sonra savcı senin ifadeni alır, ayrı bir dosya açar ve senin dilekçene numara verip seni gönderir.... Savcının karşısına elin boş şekilde çıkamazsın !!! karşındaki mahalle muhtarı değil ikemetgah istemiyorsun.....
Yanlış yunluş deyipte, doğrusunu gösteren bir örnek sunmayıp, laf üretmek hoş olmuyor.....
Hayırdır ne bu ego hocam?Re'sen araştırma ilkesi kapsamında savcının karşısına boş çıkabilirsin bunu da ayrıca belirteyim.Bu dilekçe geçersiz demiyorum sadece eksiklik,yanlışlık olursa savcı davayı açmaz tek konuda tek dava ikesi gereği şikayet boşa gider ki bu konuların üzerine savcı pek düşmez araştırmak kişinin kendi üstüne veya vekiline kalıyor arkadaş da adamların ceza almasını istiyor mesela müşteki olarak kendisini gösterdikten sonra hatalrı kullanan kişilerin de bir suça iştirak etmiş şüpheli veya mağdur olabileceklerini de söylerse onlar da davaya müdahil olur ortalık karışır sen uğraşmasan başkası uğraşır ayrıca dilekçede hukuki dayanak yazmıyorsa onu kimse dikkate almaz mesela isteğim bilgim dışında adıma hat açılması yazmak doğru değil türk ceza kanunu m.207yi mesela yazması lazım.
5237 SAYILI TCK MADDE 207 -.(1). Bir.özel.belgeyi.sahte.olarak.düzenle- yen.veya.gerçek.bir.özel.belgeyi.başkalarını.aldatacak.şekilde.değiştiren.ve. kullanan.kişi,.bir.yıldan.üç.yıla.kadar.hapis.cezası.ile.cezalandırılır..(Asliye Ceza Mahkemesi)
(2).Bir.sahte.özel.belgeyi.bu.özelliğini.bilerek.kullanan.kişi.de.yukarıdaki. fıkra.hükmüne.göre.cezalandırılır..(Asliye Ceza Mahkemesi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 18 Mart 2014; 15:43:54 >
-
Arkadaşım, başta yanlış diyorsun sonra yanlışlık olursa falan filan diye toparlamaya çalışıyorsun !!!
Doğrusunu biliyorsan buraya yazacaksın bizde istifade edeceğiz....Bunda egoluk bir şey yok !!!!
Turkcell bu adamın bilgisi dışında bunun adına hat açmış, sonra 500 TL fatura döşemiş, sonrada faturayı tahsil etmek için mahkemeye vermiş.....Ok yaydan çıkmış bir kere.
Bu vatandaşta sıradan bir vatandaş gibi (yani avukat filan olmasına gerek yok...kanun maddelerini bilmesinede gerek yok) yukarıdaki dilekçe ile sıç duyurusunda bulunacak.....
Bundan sonrası savcılığın işi...keza savcı zaten olaya ayrı bir dosya açıp gerekli kanun maddeleri ile kendisi düzenliyor.... -
quote:
Arkadaşım, başta yanlış diyorsun sonra yanlışlık olursa falan filan diye toparlamaya çalışıyorsun !!!
Doğrusunu biliyorsan buraya yazacaksın bizde istifade edeceğiz....Bunda egoluk bir şey yok !!!!
Turkcell bu adamın bilgisi dışında bunun adına hat açmış, sonra 500 TL fatura döşemiş, sonrada faturayı tahsil etmek için mahkemeye vermiş.....Ok yaydan çıkmış bir kere.
Bu vatandaşta sıradan bir vatandaş gibi (yani avukat filan olmasına gerek yok...kanun maddelerini bilmesinede gerek yok) yukarıdaki dilekçe ile sıç duyurusunda bulunacak.....
Bundan sonrası savcılığın işi...keza savcı zaten olaya ayrı bir dosya açıp gerekli kanun maddeleri ile kendisi düzenliyor....
hocam bu arkadaşa cevap verme. Hukuk okuyan ögrenci, kendini avukat sanıyor. forumda imar konusunda atışmamız olmuştu , Allah'tan vatandaşı doğru yere gönderdim de işin doğrusunu öğrenmişti. herşeyi çok iyi bildigi sanan biri laf anlatamazsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postence -- 18 Mart 2014; 16:26:19 >
-
Bugun turkcell'den mesaj geldi inceleme sonucu diye , hat sizin kimliginizle açılmıştır iyi günler dileriz diye kafayı yiyicem yapmadığım işlem için okadar para artı masrafları nasıl ödüycem ben manevi yöndende yıprandım bu ara ne yapmalıyım deliricem :( -
Eyvallah kardeş :) -
quote:
Bundan sonrası savcılığın işi...keza savcı zaten olaya ayrı bir dosya açıp gerekli kanun maddeleri ile kendisi düzenliyor....
Açıkladığımı okusan anlarsın şimdi okumadan 2 saat ..!!! yazmana hiç gerek yok kaldi ki bunları yazdıysan ego meselesi yapmışsın demektir.Adamın konusunu baltalamana gerek yok ayrıca beni kaale almamanı söyleyen arkadaş İstanbulun içinde tarla vasıflı arazi olduğunu iddia eden bir şahıs kendine konuda bul çıkart ada/parsel dedim çıkartamadı en yakın arnavutköyde buldu burası dedi burası istanbulun içi mi diyince de kapak vs. deyip kaçtı vatandaşa da yardım ettim diyorAvukat olduğumu falan sansam avukat olduğumu söylerim zaten hukuk okuduğumu bilemezsin bu nasıl mantık hala çözebilmiş değilimAyrıca savcılığa gidip adam gibi dilekçe vermezsen böyle bir suçun üstüne düşmezler senin dilekçen sağlıklı değil o yüzden diyorum arkadaşa hukuki yardım alsa daha iyi olur diye madem ego yaptın arkadaşa sen yardım et.
-
Haklıymışsın... Hiç susmuyor ve her şeyi iyi bildiğini sanıyor..... -
quote:
Haklıymışsın... Hiç susmuyor ve her şeyi iyi bildiğini sanıyor.....
bırak konuşsun hocam ezbere konuşmak kolay, imar konusunu açan vatandaş buna neler saydırdı da adminler konuyu kapattı. -
quote:
Orijinalden alıntı: postence
quote:
Haklıymışsın... Hiç susmuyor ve her şeyi iyi bildiğini sanıyor.....
bırak konuşsun hocam ezbere konuşmak kolay, imar konusunu açan vatandaş buna neler saydırdı da adminler konuyu kapattı.
Ne saydırdı arkadaşım?Ezbere konuşmak kolay demek nedir?Ben arkadaşa hukuken tarla vasıflı bir araziye betonerme yapı yapmasının zor olduğunu prefabrik kurmasını söyledim çünkü tek şikayette kaçak yapıyı yıkarlar eleman ocağını söndürmüşüm gibi bana çıkıştı sanki ben al dedim araziyi sen de kapağı yediğin için onun dert ortağı oldunBana ne ayrıca madem yazdığım bilgiler işinize yaramıyor kullanmayın kendinizi kandırın ben direk yasadan,yönetmelikten,içtihadtan yazıyorum
-
hala aynı yerdesin , keşke konuyu açan kardeş yazdıklarını okusa da bir daha saydırsa sana.
http://www.samsunozelidare.gov.tr/sikca-sorulan-sorular.asp al burdan dogrsunu oku, ama anlayamazsın, cahille tartışılmıyor -
Merhabalar, gecen sene benim adıma 15 adet hat, bir tane şirket, onlarca da Turktelekom dan açılmış iş telefonları mevcuttu. hamd olsun bir kuruş ödemeden hepsinden yırttım. Avukatmıyım hayır, sadece araştırma yapan okuyan, inceleyen analiz eden bir insanım.
somut başıma gelmiş ve bu sorunu bertaraf etmiş biri olarak. Öncelikle icra ödeme emrine itiraz et. takip dursun. zaman kazanırsın. sonra cumhuriyet savcılıgına suc duyurusunda bulun ki sonraki sürecte herkes ona bakıyor şikayet etmişmisin etmemişmisin. insanlar bu hat bana ait değil diye itiraz ediyorsun sonrasında şikayet etmiyorsun buda cok ikna edici olmuyor.
acıkcası savcılıga suc duyurusunda bulununca aksiyon alman 2*3 yılı bulur. o nedenle sen bir mahkemeye dilekce ile basvur dilekcede güzelce yasadıklarını anlat ve sonuc olarak ta imza inceletmesi istediğini belirt. Mahleme senden 20-30 tane imza alıyor be kriminal laboratuvara gönderiyor. daha sonra laborotuvardan sözleşmelerde atılan imzanın sana ait olmadığı anlasılıyor ve mahkeme karar veriyor turkcell sözleşmelerindeki imzanın sana ait olmadına dair. sunu da belitmek isterim benim adıma da o kadar hat acıldı hepsinde kimliğim kullanılmış. naciza ne önerim sana bbdk ya bir dilekçe ile bildir kimlik ile sahtekarlık yapıldıgını onlar bankalara bildiriyor kimlik hırsızlıgını. senin adına kredi filan cekilirse en azından ondan yırtmıs olursun. selamlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X