Şimdi Ara

Evren 1 Dk = Dont Panic ittifagi acilmistir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    suan 3 kisi ile 120. siralardayiz :) daha yeni oldugumuz icin burdada ilgilenen arkadaslarim olur Diye bi baslik acmak istedim
    oyuncu Nickim : KanveGul ilgilenenler oyundan ulasabilir ittifak Sayfasinda Gerekli bilgiler vardir

• evren 1 çözülmüştür artk aslında orda 11k oyuncu var ama orada oynamk zor
  • ne alaka sen oynamayi bildikce heryerde barinirsin puan deil strateji onemlidir
  • 1.Evreni Bosverın beyler 25.evrene gelin
  • ya su forumda topic actigima pisman etmeyin insani 25. evrenmis 2 3 k insanla sen zevk al orda :) her zaman en zevkli oyun eskidedir bunu unutma sen oyunu bildiginden benim suphem var yada cesaretin yok ole dusunuorum :) bende su evren1 e cok sonra basladim neden o yuksek puanlilarin tarlasi olmadim ? puanim 800k ya gidior
  • quote:

Orjinalden alıntı: akcesmeli

ya su forumda topic actigima pisman etmeyin insani 25. evrenmis 2 3 k insanla sen zevk al orda :) her zaman en zevkli oyun eskidedir bunu unutma sen oyunu bildiginden benim suphem var yada cesaretin yok ole dusunuorum :) bende su evren1 e cok sonra basladim neden o yuksek puanlilarin tarlasi olmadim ? puanim 800k ya gidior

insanların biraz fikirlerine saygılı olmalısın adam eğer 25. evreni seviyosa seviyodur 25. evreni sevmesi onun oyunda bilgisiz olduğunu göstermez kimi yeniyi sever kimi eskisini öyle cesaret nutukları atma derim
  • ozaman ac bir topik 25 . evrene herkesi bekleris de benim topigim altinda bu sekilde yazma hadi iyi oyunlar iyi postlar hem suclusun hem guclusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: akcesmeli

ozaman ac bir topik 25 . evrene herkesi bekleris de benim topigim altinda bu sekilde yazma hadi iyi oyunlar iyi postlar hem suclusun hem guclusun

sen kimsin yargıç falanmı haklı haksızı ayırt ediyosun ayrıca msjda 25 evreni savunmadım bn insanlrın düşüncelerine saygılı olmanı söyledim tabi anlayana
  • arkadasim n sin sen?
    Ben burda ittifagimi tanitmak istiorum baska forumlardaki kullanicilara ulasmak istiom adam yazmis orda 25. evrene gelin madem cok milleti 25. evrene cagirmak istion acarsin bir topic ordan yaparsin cagrini ama ben burda evren1 de kurmus oldugum ittifagima oyuncu topluyom 25. evren e cagri yapilior ve siz bunu hos buluosunuz valla hll olsun n diyim en temizi ogame forumlari sizin gibi insanlarla ugrasmam :)
  • Yeni Topic acmak yerine buraya yazsaydın

http://forum.donanimhaber.com/m_4597207/tm.htm
  • En Güzeli 25.Evren
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.