ittifak giris Puani min 250k suan 3 kisi ile 120. siralardayiz :) daha yeni oldugumuz icin burdada ilgilenen arkadaslarim olur Diye bi baslik acmak istedim oyuncu Nickim : KanveGul ilgilenenler oyundan ulasabilir ittifak Sayfasinda Gerekli bilgiler vardir
evren 1 çözülmüştür artk aslında orda 11k oyuncu var ama orada oynamk zor
ne alaka sen oynamayi bildikce heryerde barinirsin puan deil strateji onemlidir
1.Evreni Bosverın beyler 25.evrene gelin
ya su forumda topic actigima pisman etmeyin insani 25. evrenmis 2 3 k insanla sen zevk al orda :) her zaman en zevkli oyun eskidedir bunu unutma sen oyunu bildiginden benim suphem var yada cesaretin yok ole dusunuorum :) bende su evren1 e cok sonra basladim neden o yuksek puanlilarin tarlasi olmadim ? puanim 800k ya gidior
quote:
Orjinalden alıntı: akcesmeli
ya su forumda topic actigima pisman etmeyin insani 25. evrenmis 2 3 k insanla sen zevk al orda :) her zaman en zevkli oyun eskidedir bunu unutma sen oyunu bildiginden benim suphem var yada cesaretin yok ole dusunuorum :) bende su evren1 e cok sonra basladim neden o yuksek puanlilarin tarlasi olmadim ? puanim 800k ya gidior
insanların biraz fikirlerine saygılı olmalısın adam eğer 25. evreni seviyosa seviyodur 25. evreni sevmesi onun oyunda bilgisiz olduğunu göstermez kimi yeniyi sever kimi eskisini öyle cesaret nutukları atma derim
ozaman ac bir topik 25 . evrene herkesi bekleris de benim topigim altinda bu sekilde yazma hadi iyi oyunlar iyi postlar hem suclusun hem guclusun
ozaman ac bir topik 25 . evrene herkesi bekleris de benim topigim altinda bu sekilde yazma hadi iyi oyunlar iyi postlar hem suclusun hem guclusun
sen kimsin yargıç falanmı haklı haksızı ayırt ediyosun ayrıca msjda 25 evreni savunmadım bn insanlrın düşüncelerine saygılı olmanı söyledim tabi anlayana
arkadasim n sin sen? Ben burda ittifagimi tanitmak istiorum baska forumlardaki kullanicilara ulasmak istiom adam yazmis orda 25. evrene gelin madem cok milleti 25. evrene cagirmak istion acarsin bir topic ordan yaparsin cagrini ama ben burda evren1 de kurmus oldugum ittifagima oyuncu topluyom 25. evren e cagri yapilior ve siz bunu hos buluosunuz valla hll olsun n diyim en temizi ogame forumlari sizin gibi insanlarla ugrasmam :)