Şimdi Ara

EVRENİN EN İYİSİ OLMAYA ADAY: TOM DAVİES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çöperton yuzunden harcanan biri daha, sacma td leri getirip yanlis oyuncu tercihleri ile geri planda kalan özel biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanildigimi dusunuyorum, cok gamsiz kendisini gelistirmiyor

yetenegine ihanet edenlerden birisi daha

ilerde ikinci ligde oynar oynarsa

• Todo hocam, Ruqi Piug hakkinda ne düşünüyorsun? Sence, üst düzey bir oyuncu olur mu? Yoksa, Barçalilarin şişirdiği yeni Xavi olacak dedikleri oyunculardan biri mi? Görüşünü merak ettim.

Yetenekli, fakat fizik yok. O fizikle de üst düzey seviyede futbol oynayamaz bence.

@Todo al Blanco

• quote:

Orijinalden alıntı: KyouKai

Todo hocam, Ruqi Piug hakkinda ne düşünüyorsun? Sence, üst düzey bir oyuncu olur mu? Yoksa, Barçalilarin şişirdiği yeni Xavi olacak dedikleri oyunculardan biri mi? Görüşünü merak ettim.

Yetenekli, fakat fizik yok. O fizikle de üst düzey seviyede futbol oynayamaz bence.

@Todo al Blanco

bana xavi den ziyade iniesta yi animsatti yasi 21 bu yasta dunya yildizi olan var ama dedigim gibi top surusu olsun dikine pozisyon bulma olsun statik takilan xavi yerine iniesta ya benziyor

hatirliyorum iniesta da rijkard doneminde vs topla cok oynayan durmadan calim deneyen biriydi.24-25 civari istenilen seviyeye gelmisti.tabi ona uygun oyun anlayisi guzel bir jenerasyon iniestanin gelisimi icin her sey vardi.

simdi barcada kaos var bu kaos atlatilirsa, oyuncularin gelisimi uzerine konusabiliriz diye dusunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.