Şimdi Ara

Herkes koltuğuna otursun peter jacksondan açıklama geldi silmarillionun film serisi her an gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 ay önce yayınlanan ingilizce bir haberde silmarillionun film serisi için peter jacksonın "bunu yapmaya çok yakınım" dediği aktarılıyor.özellikle rings of power dizisiyle silmarilliondan azda olsa bazı şeyleri izlemiş olsakta bu dizi sayesinde artık silmarillionun film serisi hiçte imkansız değil.ayrıntılar için türkçeye çevirip haberi okuyun;

gıant freakın robot
    Peter Jackson Returning For The Silmarillion? New Report Gets Us Closer To Middle-earth
    https://www.giantfreakinrobot.com/ent/peter-jackson-the-silmarillion.html

• Peter Jackson, The Lord of the Rings üçlemesinin yönetmeni, J.R.R. Tolkien'in zorlu bir eseri olarak bilinen The Silmarillion'un bir uyarlamasını yönetmek üzere geri dönebilir. Amazon'un The Rings of Power dizisinin ikinci sezonunun, Tolkien Estate'den Orta Dünya tarihiyle ilgili materyalleri kullanmak için izin aldığı bildirildi. Ayrıca, Jackson'ın bir The Silmarillion filmi üzerinde çalışacağı da konuşuluyor.

Jackson, daha önce bu projeye ilgi duyduğunu dile getirmiş ve Orta Dünya'nın kökenlerini ekrana taşımak istediğini belirtmişti. Ancak, The Hobbit üçlemesindeki hataların tekrarlanmaması ve Jackson'ın yaratıcı kontrolünün sağlanması önemli.

The Silmarillion, Orta Dünya'nın uzun yıllara yayılan mitolojik geçmişini ve karakterlerini anlatan detaylı bir eser olduğu için bir filmle sınırlı kalması eleştiriliyor. Bu projenin bir filmle mi sınırlı kalacağı yoksa geniş bir seri mi olacağı ise henüz netleşmiş değil.

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

bence 3 er saatten 6 filme rahat sığdırırlar tüm kitabı.ama dagor dagorathta eklenirse 7 film olabilir bilemiyorum.

• Reallyboy R kullanıcısına yanıt

One ring to rule them all denen yüzüğe sahip olsan neler yapardın

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

allah seni inandırsın bende zaten o yüzükten var.ben o yüzüğü internetten sipariş verip satın almıştım hala duruyor biraz kilo verince takıcam tekrar 

• Ohaaa ohaaaaaa ohaaaa 😶

Haydaaaa

Oleyyyy beeee

Ciddimi bu ciddi olsun lütfen

Warner bros elindeki lisansi tutmak icin her 10 senede 1 tane film cekmesi gerekiyormuş
    Bu animayon filmde ondan yapmis diyorlar lisansi 30 milyona kapatmak icin

Lord of the rings 3 lemesi bitti 10 seneyi doldurmaya yakin hobbit cektiler

Bana mantikli geldi animasyon ne alaka güzel bi film cikardi aslinda

Hayali bile güzel ciksin izleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Aralık 2024; 4:0:52 >

• Battle for middle earth 3 çıksın ea games hadi be gurban
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konsey videolarını izleyen var mı? orta dünya youtube kanalının.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.