Şimdi Ara

Evrenin en zeki en akıllı canlısı kim? zekanın ve aklın tanrısı kim? tesla mı einstein mi sidis mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Evrenin en zeki en akıllı canlısı kim? zekanın ve aklın tanrısı kim? tesla mı einstein mi sidis mi?

(En Son Oy Tarihi: 5.3.2025)
Giriş
  • Varlıkları bilinç düzeylerine göre ölçümlemek daha işe yarar bir yöntemdir. Koskoca evrende insanlardan daha yüksek bilinçte varlıklar olduğunu varsaymak ise hiç de uçuk bir fikir değil.  

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Peki hocam, ben bas bas bağırdım, beni neden dinlemedın? En azından hiç mi şüphe hissetmedin bari de de onu de :)

• 000.000 atan uzun adam listede yok.

Boş beleş anket.. 

Bu arada.

Uzun adami listeye eklemeniz halinde min %25 oy almazsa eşşek gibi anırırım.. 

(Ciddi degilim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 4 Mart 2025; 22:20:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa da kikisenin katlettigi insanlari agzindan dusurmeyen işit sempatizanlari son 10 yilda ortadoguda islamcilarin imamlarin feyltvasiyla katledilen 500k insani görmezler.
    En buyuk farki kilise bu gun kabul edip özür dileyebiliyor.
    Bu sirada islamcillar..!!!
    İslam sevgi ve bariş dinidir..İslam asla zulmü kabul etmez..bla bla.
    Yav hehe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 4 Mart 2025; 22:25:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sidis’in belgeselini daha dün akşam izledim. Tahmini olarak 250-300 iq diyolar. Einstein falan bunun yanında mal gibi kalıyor.

Daha ilkokul çağına gelmeden Türkçe dahil 8 dili akıcı öğrenmiş. Dünyanın en testisli üniversiteleri bunu kapmak için birbirlerini yemiş.

Başarılı olma baskısından o kadar bunalmış ki sırf sıradan biri gibi hissetmek için ortadan kaybolup sağda solda vasıfsız işlerde çalışmış.
    İşyeri kim olduğunu öğrenince istifa edip başka bi yerde ameleliğe başlıyomuş.

Medyada potansiyelini boşa harcadığına dair haberler yapılıp dalga geçilmiş.

Hiçbi zaman normal bi hayatı olmamış, çocuğu bırakmamışlar ki yaşasın. En sonunda mutsuz bi şekilde orta yaşta ölmüş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.