Şimdi Ara

evrimin temel kanunları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
5.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HADO77

revize edilmiştir.
    revize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuguli19 -- 13 Mart 2018; 17:39:32 >
  • HADO77 kullanıcısına yanıt
    Her milletin içinde böyle sapıklar vardır.Ne yani şimdi Türklerin,Arapların veya Kürtlerin yani müslümanların çok çok küçük bir kısmının yaptığı katliamlara bakıp tüm müslümanları katliamcılıkla suçlamak doğru mu?Tüm bu saçma argümanlar ırkçılığın getirdiği saçma bakış açısının ürünü.Senden beklemezdim bunu.
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    savunanların sözlerinden
  • aynı soruyu farklı farklı kişilere cevaplamak yörünge zaten bulunduğu konumdur bu yörüngeden çıkınca demek istemiştim
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    revize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuguli19 -- 13 Mart 2018; 17:38:3 >
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    İlgi için teşekkürler.

Kadınlar konusunda hassasım biraz ondan oturu. Ha bi kadına tecavüz eden ben olsa adam değildir.

revize edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 13 Mart 2018; 17:3:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlgi için teşekkürler.

Kadınlar konusunda hassasım biraz ondan oturu. Ha bi kadına tecavüz eden ben olsa adam değildir.

revize edilmiştir.
    revize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuguli19 -- 13 Mart 2018; 17:36:46 >
  • cuguli19 kullanıcısına yanıt
    revize edilmiştir.
    ....................

sistematik düşünce adına biraz daha düşüneceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 13 Mart 2018; 17:3:43 >
  • quote:

revize edilmiştir.
    ....................

sistematik düşünce adına biraz daha düşüneceğim.
    revize edilmiştir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuguli19 -- 13 Mart 2018; 17:35:34 >
    benim kişisel olarak herhangi bir kişi ya da zümreyi kötülemem mümkün değil. mesleğim ve yapım buna elvermiyor.

bir kısım hassaslıklar adına bunu beyan ettim ancak kırıcı olmuş ise kastım bu değildi bu bilinsin isterim.

mesaj revize edilecektir.

saygılar...

hatta şu alıntıları da silebilirseniz mesajlar baştan aşağı da revize edilebilir.
  • HADO77 kullanıcısına yanıt
    Merak etme kırılmam .
    Neyi ne kadar revize ederiz bilemiyorum .Evrimcilere küfür gayesi ile zır cahil vatandaşın biri Evrim demiş bir taş atmış .

Başka topiklerde de delik dondan çıkar gibi çıkıyor .
    Evrim dediğin en az 50 yıl önce tartıştığım konudur . Zaman zamanda bildiklerimi pekiştiririm .

Her neyse hepimiz haddimizi bilelim .
    Evrim , Materyalim , Metafizik , Komünizm ,faşizm , Din , ahlak , DH de tarışılacak konular değil .

50 milyon insanı ele alırsak 150 milyon dini ve ahlaki bakış açısı ortaya çıkabilir .
    Bir o kadarda diğerleri .

Hepimiz işimize bakalım .
    benim kullandığım başka bir internet sitesi yok. yıllardır buradayım.

olan olmuş biten bitmiş meseleler yüzünden sıkıntıya girmenin anlamı yok.

revize ettim. pm den de varsa sıkıntılı durumlar bildir. onları da revize ederim.

........

önemli olan yıllar sonra geçmişe baktığımızda fair play ruhuyla oynayıp oynamadığımız olacak.

bizden geriye kalan da hoş bi sada olsun.
  • konu mesajına yazdım ilkesizim kuralsızım diyen yazmasın diye ama
    o kadar laftan sonra benim kuralım yok dedi
    bakıyorsun hepsi evrimi savunuyor ama biri birini yalanlıyor sonra bana sarıyor bu nereden çıktı eeeee önceki mesajları okusa anlayacak yok EVRİM DİNİNE laf ediyorlar ya hadlerini bildirmek lazım anlayışı olunca
    anlatılanlardan anladığım kadarıyla evrim (teorisi)
    başlangıç diye bir şey yok bunu anlamaya gerek de yok sorgulayamazsın da oldu işte bitti bilim böyle başladı yani yersen
    bilmem kaç milyon yıl içinde başlayan canlı organizma (bakteri) bilmem kaç milyon baloncukla evrimleşti maymuna kadar geldi maymun insan oldu bilmem kaç milyon yıl içinde
    abiyegenez dedikleri tesadüfü inkar eden de var kabul eden de işin garibi bu tesadüfü anlayabilmek için deney amaçlı labaratuar kurmuş lensky
    plitdown adamı diye bir şey var kimse tek cevap vermedi neden ?????
    bi de evrim eşittir değişim demişti değişimse kabul ama o zaman değişim desin elmaya armut desem olur mu

ama başta da dedim kuralsızlık en büyük kural olunca anlşılmaz. muğlak kalmak da işine gelir anlaşılan şeyin yalanları ortaya dökülür bulanık suda her zaman bir kaçış yolu bulursun zaten en büyük kuralın kurtarıcı konumuda bekliyor

• Canlıları zaman ve mekan meydana getirmiş, bu öyle bi zaman değil trillooon yıl falan. Üzüldüm bu et taşıyan kafalara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bir köyde sıkışık yaşantımız yok, bütün dünya ile anında iletişimdeyiz. Dinler 100 yıl sonra tamamen yok olmuş olur, boşuna tartışıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt042

konu mesajına yazdım ilkesizim kuralsızım diyen yazmasın diye ama
    o kadar laftan sonra benim kuralım yok dedi
    bakıyorsun hepsi evrimi savunuyor ama biri birini yalanlıyor sonra bana sarıyor bu nereden çıktı eeeee önceki mesajları okusa anlayacak yok EVRİM DİNİNE laf ediyorlar ya hadlerini bildirmek lazım anlayışı olunca
    anlatılanlardan anladığım kadarıyla evrim (teorisi)
    başlangıç diye bir şey yok bunu anlamaya gerek de yok sorgulayamazsın da oldu işte bitti bilim böyle başladı yani yersen
    bilmem kaç milyon yıl içinde başlayan canlı organizma (bakteri) bilmem kaç milyon baloncukla evrimleşti maymuna kadar geldi maymun insan oldu bilmem kaç milyon yıl içinde
    abiyegenez dedikleri tesadüfü inkar eden de var kabul eden de işin garibi bu tesadüfü anlayabilmek için deney amaçlı labaratuar kurmuş lensky
    plitdown adamı diye bir şey var kimse tek cevap vermedi neden ?????
    bi de evrim eşittir değişim demişti değişimse kabul ama o zaman değişim desin elmaya armut desem olur mu

ama başta da dedim kuralsızlık en büyük kural olunca anlşılmaz. muğlak kalmak da işine gelir anlaşılan şeyin yalanları ortaya dökülür bulanık suda her zaman bir kaçış yolu bulursun zaten en büyük kuralın kurtarıcı konumuda bekliyor

Sen kendi söylediğin lafları anlayabiliyormusun ?
    Evrimi tartışmak sana kalmadı . Evrim başlığı altında tartışabilecek seviyedede değilsin .

Yeter ulan kafamızı şişirdiğin .
    Adam aklınca topik açmış evrimcileri rezil edecek . Sana sırasıyla evrimi anlatacağım ama sende anlayacak kapasite yok .

Evrimi eleştireceksen Evrim Teorisinin ilkelerini sıralarsın . O ilkelerde neler yanlışsa teker teker eleştirilerini getirirsin .

Asabımı tekrar bozma benim .

• quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Artık bir köyde sıkışık yaşantımız yok, bütün dünya ile anında iletişimdeyiz. Dinler 100 yıl sonra tamamen yok olmuş olur, boşuna tartışıyoruz.

Artık teorilerini daha fazla yediremeyecekleri kafalarına dank etti .

Bunlar bukelamun gibi . Şimdide hem kuran hem dini akıllarınca revize edecekler .

Kuranın yanlışları teker teker ortaya kondukça paniklemeye başladılar .

Nisa suresi 34 . karılarınızı dövün diye buyuruyor .
    https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Nisa-suresi/527/34-ayet-tefsiri

diyanet.gov.tr alıntı

Millet isyan edince kendi adamlarını dahi afaroz etti cummbul başkanı . Nijerde dahi bir bakan özür dilemek zorunda kaldı yarın bir gün istifa eder .

Kuran tartışılamaz derken bukelamun gibi renk değiştiriyorlar

arapça :
    اَلرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَٓاءِ بِمَا فَضَّلَ اللّٰهُ بَعْضَهُمْ عَلٰى بَعْضٍ وَبِمَٓا اَنْفَقُوا مِنْ اَمْوَالِهِمْۜ

فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّٰهُۜ وَالّٰت۪ي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي

الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّۚ فَاِنْ اَطَعْنَكُمْ فَلَا تَبْغُوا عَلَيْهِنَّ سَب۪يلاًۜ اِنَّ اللّٰهَ كَانَ عَلِياًّ كَب۪يراً ﴿٣٤﴾

quote:

Nisa ﴾34﴿ anlamı :
    Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lutuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara ögüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuguli19 -- 14 Mart 2018; 5:16:6 >

• sizin evrim dininiz size benim dinim bana
    herkes hak ettiğini bulacak
  • mhmt042 M kullanıcısına yanıt
    "hak bulacak" yok arkadaşım ölüp gideceksin .Ölümden bu kadar korkma .
    Ölüm en fazla kanser hastalarını etkiler . Bilhassa Akciğer kanseri olanlar çok acı çekerek ölürler . 6 ay içindede tüm açıları diner . Bir kaç yıldada geriye kemiklerinden başka bir şey kalmaz . Ölüm anında itibaren hiç bir şey duyulmaz .
    Uykuda dahi insanlar acılarını duymaz .

Sen çevrene veya topluma karşı suç işedi isen ve suçluluk duymaya başladı isen işin zor . 6 yaşında sana tecavüz ettilerse veya 18 yaşında iken küçük kardeşine tecavüz etti isen .
    Kirli bir toplumda yaşıyoruz . köylük kesimde Eşek ve Köpekleri becerlemek övünç meselesidir .
    Bizanslılar da Keçileri becerlerlermiş .

Dört çocuğunu bırakıp evli iken internette tanıştığı kendinden 17 yaş küçük 32 yaşındaki Hoca efendi kocaya kaçan , " Hacı mevluthan , ölü yıkayıcı " saygı değer Hatun zevatları bilirim .
    Hala hoca efendi ile Mutlu mesut yaşıyo . ( karıda çukka sağlam ya )
    Hoca efendi 50 yaşına geldi . Avratı Hacı kadın 67 yaşında .
    Örneğini muhakkak hz. mehmetten almışlar

Orospu karıya babasındanda emekli aylığı bağlanmış . Hoca efendi ile nikah kıysa maaştan olacak . Anası huzur evinde sürünüyor . Maaşın 1/3 ne girmiş kaltak .

Hocaaa benim kafamı attırma . Senin dinin bana zarar veriyor .

ilk cümleyi boşuna yazmadım senin dinin sana benim dinim bana
    bu kadar basit
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.