Şimdi Ara

EWEAT EW902 4K Realtek 1195 Android MP (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
6
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seko92

Yeni yazılım çıkmış, bakalım nasıl olacak ?

Yanlış görmüşüm, yazılım EW802 içinmiş.

Yukarıda izlenimlerimi yazdım, şu haliyle alınmaz çünkü altyazıları adam gibi göstermiyor. Altyazılar halloldu mu direk alabilirsiniz çünkü oynatım çok iyi ve internete de iyi giriyor. Elimdeki tüm test videolarını sorunsuz oynattı hatta Himedia Quad ile sorun çıkaranları vardı, onları bile oynattı.
  • Firma mailime cevap verdi. Öncelikle filmleri ekrana yayarak gösterme ve bunu her seferinde düzeltmek zorunda kalınması sorununu çözmüşler, bir sonraki yazılımda düzelecekmiş. Türkçe karakterler üzerinde de çalışıyorlarmış ama biraz daha zaman gerekiyormuş. Altyazıların siyah bant altında kalması ve DVD ISO'da ses değiştirme problemlerine de bakıyorlar. Haftasonu onlara problemlerle ilgili bir iki video çekip yollayacağım. İlk mailime cevap vermeleri 3 gün sürdü ama ikincisine yarım saatte döndüler. Benden DVD ISO göndermemi istediler ama "Çok büyük olduğundan gönderemem, kendiniz orjinal filmden yapabilirsiniz" dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 28 Kasım 2014; 16:22:21 >
  • Hala DVD ISO izleyen var mı yahu?
  • Neo x8 diye bir cihaz var o nasıl kullanan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Hala DVD ISO izleyen var mı yahu?

Bazı önemli DVD'lerin orjinallerini satın alıp ISO yapıp arşivliyorum. Mesela Germinal filmini ve Notre Dame de Paris müzikalini bunlara örnek olarak verebilirim. Bende şöyle bir alışkanlık var, bir filmi izleyip çok beğenirsem gidip satın alırım. Örneğin Seabiscuit'i ilk nasıl izledim bilmiyorum sanırım DVD'sini indirimden almıştım ama çok beğendim ve 1080p plarak indirdim. O zamanlar Türkiye'de satılmadığı için izleyecek cihazım olmamasına rağmen Amazon'dan HD-DVD olarak satın aldım, hala jelatininde durur. Bunu değecek film olduğunda yapıyorum. Bir çok filmin indirmiş olmama rağmen DVD'sini de satın almışlığım vardır. Başka bir örnek de 1997 yapımı Lolita'dır. Bunu ilk 1998'de Cine5'te izledim ve çok etkilendim. Torrent'ten DVDRIP olarak indirdim çünkü Bluray olarak çıkmamıştı. Sonra Amazan'dan DVD'sini aldım ama tabi Türkçe altyazısı yoktu. Daha sonra Türkiye'de de altyazılı olarak satışa sunuldu ve yine aldım. Son olarak da geçen hafta YIFY sitesinde BDRip'inin çıktığını gördüm (yılardır bekliyordum çıkmasını) ve gidip YIFY sürümünü değil, 10 GB'lık başka bir sürümünü indirdim. Bluray'i gelirse hemen onu da alacağım :).

• Yeni yazılım çıkarmışlar ve ekrana görüntüyü yayma işini çözmüşler. Ayrıca galiba bu yazılım zihazı root da ediyor. Akşama denemeye çalışacağım. Ben bunlara yaza yaza her sorunu düzelttirmeye niyetliyim.
  • Türkçe sorununu çözseler iyi olurdu..
    Fakat görüntü netligini merak ediyorum hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeni yazılım çıkarmışlar ve ekrana görüntüyü yayma işini çözmüşler. Ayrıca galiba bu yazılım zihazı root da ediyor. Akşama denemeye çalışacağım. Ben bunlara yaza yaza her sorunu düzelttirmeye niyetliyim.

altyazı sorununu çözme imkanı yokmudur acaba?
    tr font yüklenebilirse androide çözülemez mi?

eski oynatıcım egreatin bir romunda ArıalB seçtimde altyazı sorunlarım düzeliyordu..
  • Artık 150$ lık ürünlerden bu anlamda (herşey çalışsın) ümidimi kestim ben

Intel NUC i5 64bit 4gb bellek (HD5000gpu + Intel HD ses kartı 7.1) aldım, Windows 8.1 ile multimedyaya devam.
    Hiç olmassa 64gb SSD li barebone pc. Büyüklük de 10cmX10cm. Flash çalışıyor, xbmc çalışıyor, normal
    browser kullanırız bari. Amazon da kampanyalı 300$

EWEAT EW902 4K Realtek 1195 Android MP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 2 Aralık 2014; 23:38:41 >

• GOKMENM G kullanıcısına yanıt
    O şekilde çözülür mü bilmiyorum ama onlar halledecekler merak etme.

• GOKMENM G kullanıcısına yanıt
    Uymayabilir, hiç belli olmaz.

• racerant kullanıcısına yanıt
    detaylı bir inceleme ve video bekliyoruz
  • Yeni yazılımda cihazı root etmişler, emin olmak için SuperSU'yu kurdum. Bu hoşuma gitti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Hala DVD ISO izleyen var mı yahu?

Bazı önemli DVD'lerin orjinallerini satın alıp ISO yapıp arşivliyorum. Mesela Germinal filmini ve Notre Dame de Paris müzikalini bunlara örnek olarak verebilirim. Bende şöyle bir alışkanlık var, bir filmi izleyip çok beğenirsem gidip satın alırım. Örneğin Seabiscuit'i ilk nasıl izledim bilmiyorum sanırım DVD'sini indirimden almıştım ama çok beğendim ve 1080p plarak indirdim. O zamanlar Türkiye'de satılmadığı için izleyecek cihazım olmamasına rağmen Amazon'dan HD-DVD olarak satın aldım, hala jelatininde durur. Bunu değecek film olduğunda yapıyorum. Bir çok filmin indirmiş olmama rağmen DVD'sini de satın almışlığım vardır. Başka bir örnek de 1997 yapımı Lolita'dır. Bunu ilk 1998'de Cine5'te izledim ve çok etkilendim. Torrent'ten DVDRIP olarak indirdim çünkü Bluray olarak çıkmamıştı. Sonra Amazan'dan DVD'sini aldım ama tabi Türkçe altyazısı yoktu. Daha sonra Türkiye'de de altyazılı olarak satışa sunuldu ve yine aldım. Son olarak da geçen hafta YIFY sitesinde BDRip'inin çıktığını gördüm (yılardır bekliyordum çıkmasını) ve gidip YIFY sürümünü değil, 10 GB'lık başka bir sürümünü indirdim. Bluray'i gelirse hemen onu da alacağım :).

Full untouched bluray linkini verebilirim usenet kullanıyorsan

• cemo62 kullanıcısına yanıt
    Kullanmıyorum, sağol. Şimdilik bu işimi görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 5 Aralık 2014; 8:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Artık 150$ lık ürünlerden bu anlamda (herşey çalışsın) ümidimi kestim ben

Intel NUC i5 64bit 4gb bellek (HD5000gpu + Intel HD ses kartı 7.1) aldım, Windows 8.1 ile multimedyaya devam.
    Hiç olmassa 64gb SSD li barebone pc. Büyüklük de 10cmX10cm. Flash çalışıyor, xbmc çalışıyor, normal
    browser kullanırız bari. Amazon da kampanyalı 300$

Optik çıkış var mı hocam resimde gözükmüyor, optik çıkış olursa tam olacak yani!!! Birde gümrüğe takılmayacağına
    emin olsam gözümü karartıp alacağım bir tane, androidde donan 1090p filmlerden artık gına geldi...Flash player sorunundan gına
    geldi.Uymayan webcam den gına geldi artık.

• nodar kullanıcısına yanıt
    Intel NUC da Optik çıkış yok, Ben sesi Mini HDMI portundan aldım. Gerçek 7.1 HD ses ve buna ilaveten DD/DTS ne varsa veriyor.
    XBMC tam donanım uyumlu Haswell I5 4250 cpu ve HD5000 gpu ile. Muhteşem ses ve görüntü aldım. Üzerine tanımıyorum şu an netlik ve ses olarak.

Ama gümrüğe takılabilir %20 sini ödemeye hazır olmak lazım. Ben testleri konsinye bir ürün ile yaptım. Cihazın kendisini bu ay Miami'den gelen
    amerikalı bir arkadaşım valizinde getirecek

Ürün her anlamda beni tatmin etti, Windows 8.1 ile yok yok zaten. TV yanında orjinal popcorn time, yüksek çözünürlüklü digiturplay (androiddeki kalite vasat),
    adam gibi HD 7.1 XBMC , istediğiniz her ne varsa kullanıyorsunuz işte. Neticede barebone pc....

Ancak fiyatı 3 X Android kutu fiyatı, bunu da gözönünde bulundurmak lazım.

İlla SPDIF lazımsa sesi HDMI Extractor ile alabiliyorsunuz :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 7 Aralık 2014; 20:07:16 >

• Türkçe altyazı sorununu çözmek için benden Türkçe karakter seti istemişler. Ne göndermem gerekiyor ? Windows içindeki karakter setlerinden yollasam olur mu ?

• Onlara aşağıdaki linki gönderdim, belki faydası olur :

http://www.kreativekorp.com/charset/encoding.php?name=CP1254
  • cihaz nezaman alınBİLİR hale gelir tahmininizce
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.