Şimdi Ara

EWEAT EW902 4K Realtek 1195 Android MP (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
6
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkçe altyazı işini ve pozisyon ayarı ile ilgili sorunu çözsünler, o zaman alınabilir. Zaten oynatma sıkıntısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 27 Aralık 2014; 10:29:11 >
  • Q5 ile arasında çok görüntü farkı varmı beni cezbeden tarafı hdmi girişi olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q5'in renkleri biraz daha canlı gibi ama Q5 kendisi bir iyileştirme uyguluyor. İyileştirme kapatılırsa aynı gibiler, çok fark göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan57

Q5 ile arasında çok görüntü farkı varmı beni cezbeden tarafı hdmi girişi olması

Az önce bir hafta önce çıkan son yazılımı yükleyip bir deneme yaptım. Cihazda hala bir sürü eksik var :

- Türkça altyazı göstermiyor (bunu biliyoruz zaten)
    - Altyazı pozisyonunda sıkıntı var
    - Ya video dosyalarının tümünü klasörlerine ayırmadan tam liste halinde gösteriyor (bin tane dosya varsa çok kullanışsız) ya da klasörlerine göre ayırıyor fakat alfabetik sıraya sokmuyor.
    - HDMI in çalışmıyor
    - DVD-ISO'da ses seçimi yaptırtmıyor, sadece birini açıyor (varsayılanı sanırım)
    - Yeni bir sorun, cihaz çıkış görüntüsü ekrana tam oturmuyor ve ayarlanamıyor. İlk geldiğinde cihaz her türlü görüntüyü otomatik olarak ekrana yayıyordu, sanırım onu düzelteyim derken bunu bozmuşlar.

Özetle cihaz şu anda alınamaz, kullanılamaz durumda. Himedia ile kıyaslaması olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 27 Aralık 2014; 13:21:27 >

• Eweat ile yazışmaya devam ediyoruz. Artık elemenla kanka olduk. Bana dropbox üzerinden bir yazılım gönderdi, sanırım sitelerindeki yazılımın aynısı. Bu yazılımda cihazın genel kullanım performansı ve oynatmasında biraz iyileşme hissettim ama diğer problemler aynen duruyor. Beklemeye devam...
  • Cihaz satiliktir, ilgilenenler PM atabilir.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102200127

• Cihaza yeni yazılım geldi. Bu yazılımda arayüzü tamamen yenilemişler ve Kodi 14 gelmiş. Kodi güzel çalışıyor ve cihazın kendi medya oynatıcısı ile oynatma yapıyor, o yüzden herhangi bir takılma atlatma falan yok. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu cihaz Himedia ile birlikte gördüğüm en iyi video oynatan Android cihazı... Realtek, 1195 ile gerçekten çok güzel iş çıkarmış. Bu yazılımda da Türkçe karakter desteği gelmemiş, arayüz dışında bir yenilik yok. Aynı çipseti kullanan ve Türkçe altyazı desteği olan başka bir cihazı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bence Sancak Bilgisayar Himedia'ya ucuz alternatif olarak Realtek 1195 cihazlardan birini getirmeyi de düşünmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 8 Mart 2015; 12:28:04 >
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    O kadar da destek verdin Türkçe konusunda ve defalarca yazıştın. Emeklerine yazık be dostum.

Neyse boşver.

Ama Çinli firmaların çoğu maalesef böyle demek ki. Canları nasıl isterse öyle davranıyor.

Bendeki Vidon Box için de durum aynı.Mesela adamlara A programında sorun var diyorum , sorunu detaylıca yazıyorum , üstelik anlasınlar diye Videoda çekip gönderiyorum.

Gelen cevap şu : " B programını kullan. "

Salak salak cevaplar , safa yatıyorlar...
  • Bu hafta çıkarılan ve Türkçe altyazı desteklediği yazan yazılım da malesef Türkçe karakterleri desteklemiyor, sadece pozisyonu düzeltilmiş. Onlara bir mail atıp "Cihazınız son yazılımla da Türkçe altyazıları desteklemiyor, hepiniz yalancı aptallarsınız. Aptal cihazınızı kırıp çöpe atacağım. Eweat'ten de bir daha asla bir şey almayacağım" diye yazdım.

Yani o kadar yazık ki, cihazın hem görüntü kalitesi çok çok iyi, hem de mükemmel oynatıyor. Bu kadar iyi bir çipseti iyi bir yazılımla kullanılsa harika bir cihaz olacak ama olmuyor. Gerçekten çok yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 29 Nisan 2015; 23:29:51 >
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    Hep demiyor muyuz ? " Al birini vur ötekine "

Bu cihaz üreten firmalardan çok azı müşteri şikayetlerine kulak kabartıp yazılıma değer veriyor.Gerisinin alayı hikaye...
  • diğer muadillerindede durum aynımı acaba ? türkçe dil desteği yokmu yani :(
  • M-195'te var

• seko, bu m-195 cihaza (gelen kutuda ott tv box yazıyor) güncel yazılım nerden yükleyebilirim?
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    M-195 başlığında bir arkadaş linkini vermişti. Sitesinde yazılım bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.