Şimdi Ara

EWF1286LEW mi L75280FL mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
6.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Electrolux'Un servisi nasıl arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski32
    alıcak olan arkadaşlara çok güzel bir referans olacak bir de fiyatı veren bayii nin adınıda yazma şansınız var mı acaba istoç büyük bir yer sonuçta

İstoç Mustafa Bey var. Telefon numarası 0212 659 88 03,ondan fiyat bilgisi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

Electrolux'Un servisi nasıl arkadaşlar?

+1
  • AEG = Electrolux 2601cuneyt. AEG electrolux'u satın almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kundusa

Merhaba

Uzun araştırmalar sonuçu Electrolux EWF1286LEW aldım.Bugün makina kuruldu.İlk olarak beyazları yıkamaya karar verdim:) Şu an yıkamada test sonuçlarını size iletirim.Dizayn olarak AEG den çok daha güzel bir makina performans olarakta eksiği olacağını sanmıyorum.İstoç tan 1249 TL 10 Ay taksitle aldım.
     EWF1286LEW mi L75280FL mi?

çamaşır makinanızı iyi günlerde kullanın size sormak istediğim makina nasıldır tavsiye edermisiniz bende almak istiyorum

• Bende 1286 kullanıyorum. Memnunum.

Sadece az çamaşır atarsak ona göre kendini ayarlıyor mu onu merak ediyorum.
  • eylül naz E kullanıcısına yanıt
    Çok memnunum makinemden ,özellikle kısa programı çok işe yarıyor.14 dk.yıkama yapabiliyor ve çok iyi temizliyor.Fiyat/Performans düşünülürse alınabilecek en iyi makine bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kundusa

Çok memnunum makinemden ,özellikle kısa programı çok işe yarıyor.14 dk.yıkama yapabiliyor ve çok iyi temizliyor.Fiyat/Performans düşünülürse alınabilecek en iyi makine bence

cevap için tşk ben bu modelini almayı düşünüyordum ama servisten dolayı almadım mecburen arçelik aldım sesi çok fazla servis arçelikler böyleymiş dedi yıkama şimdilik iyi bakalı artık
  • Sırf servisi için göz göre göre rakiplerinden çok daha geride olan bir makine alma mantığı bana çok ters. Dilerim memnun kalırsınız, hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Sırf servisi için göz göre göre rakiplerinden çok daha geride olan bir makine alma mantığı bana çok ters. Dilerim memnun kalırsınız, hayırlı olsun.

evet doğru diyorsunuz sonunda istemediğim bir marka aldım ve geldiğinde ses çok fazlaydı servis değişime gönderdi gelende çok farklı değil ama diğerine göre iyidir bizi servisin kendisi caydırdı servisle konuştuk oda bir arıza olduğunda parçaların tümü garantiye girmiyor parçaları pahalı ve geç geliyor .elektirik konusunda çok hasastır dedi bizde elektiriği dengede tutan cihazdan alalım adını hatırlayamadı şimdi servis o da olmaz dedi almamamız için elinden geleni yaptı eşimde zaten öyle birşey istiyordu ve almadık inşallah buda çamaşırlarıma zarar vermez tek istediğim şu anda odur zamanla farkederim bakalım

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    üstadım yeri değil ama bir sorum olacak,

electrolux alacağım, 10 ay sonra kullanmaya başlayacağım.
    ürün aldıktan sonra garantisi başlıyor bildiğim kadarıyla, servise kurulum yaptırmadan, +4 yıl garanti uzatması yapabilir miyim ? ya da ürün 10 ay sonra kurulunca +4 yıl uzatabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Bende 1286 kullanıyorum. Memnunum.

Sadece az çamaşır atarsak ona göre kendini ayarlıyor mu onu merak ediyorum.

Fuzzy Logic özelliği bu modelde var gözüküyor.
  • EWF1286LEW ses seviyesi rahatsız edici seviyede mi acaba? memnun musunuz?
  • cronos10 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Ses konusunda herhangi bir şikayetim yok.Makine sıkma geçtiği zaman ses artıyor haliyle ama gündüz vakti kullandığınızda rahatsız etmiyor.Gece çalıştıracaksanız sıkmayı iptal edebiliyorsunuz.
  • kundusa K kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
  • makineyi alan arkadaşa öncelikle hayırlı olsun. iyi günlerde güle güle kullanın.

uzun zamandır araştırıyorum. electroluxlerin birinde tam karar kılıyorum. başka bir ürünü dikkatimi çekiyor.
    müsadenizle bir kaç soru soracağım. ürün sitesinde inverter motor yazıyor. fakat ürünün üzerinde diğer modellerdeki gibi
    inverter yazısı yok. yoksa sitesinde bilgi hatası mı var.

birde diğer electroluxlerle kıyaslamada yardımcı olabilirmisiniz.

1286lew ile, 1486gdw, 1487hdw

bu 3 ürünün birbirinden tam farkı nedir. sağolsun üstadlar açıklamış.
    birbirlerine göre alınırlılıkları nedir. cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemo77

makineyi alan arkadaşa öncelikle hayırlı olsun. iyi günlerde güle güle kullanın.

uzun zamandır araştırıyorum. electroluxlerin birinde tam karar kılıyorum. başka bir ürünü dikkatimi çekiyor.
    müsadenizle bir kaç soru soracağım. ürün sitesinde inverter motor yazıyor. fakat ürünün üzerinde diğer modellerdeki gibi
    inverter yazısı yok. yoksa sitesinde bilgi hatası mı var.

birde diğer electroluxlerle kıyaslamada yardımcı olabilirmisiniz.

1286lew ile, 1486gdw, 1487hdw

bu 3 ürünün birbirinden tam farkı nedir. sağolsun üstadlar açıklamış.
    birbirlerine göre alınırlılıkları nedir. cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
    EWF1286LEW İnverter motor kullanıyor.Normal motor teknolojilerinde kollektör ve bu kollektörlere basan kömür fırçalar vardı.Bu motorlar bu sebepten dolayı aşırı derecede ses yapıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kundusa -- 8 Ocak 2014; 17:26:46 >

• Merhaba,

Yukarıda sorulmuş ancak pek cevap veren olmamış :)

EWF1286LEW - L75280FL bu ürünlerdeki kazan yapıştırma kazan mıdır ? Bir de Buharla yıkama kullanışlı bir özellik midir, makina alımında fark yaratacak kadar etkisi var mı ? (Kuru temizlemeye verme işleminden kurtulmak adına)

Teşekkürler.
  • Buharlı "tazeleme" kuru temizleme alternatifi değildir. Sadece giysilerdeki kötü kokuları alması maksadıyla eklenmiş bir özellik. Şart değil, hatta bence etkisi psikolojik. Ben EWF1286LEW aldım, memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.