Şimdi Ara

EWF1286LEW mi L75280FL mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
6.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Electrolux'ün artıları su jeti ve woolmark sertifikası

AEG'nin artısı daha sessiz olması

Başka fark var mı bilmiyorum

Aklıma takılan sorular:

1- Su jeti yıkama performansına ne kadar katkı yapar?
    2- 51 ile 56 desibel arasında çok ses farkı var mıdır
    3- Woolmark gold yıkama performansına ne kadar katkı yapar?

Teşekkürler.

• İkisi de inverter motor olmasına karşın bu ses farkı nereden geliyor olabilir? Electrolux bir üst modeli de 51 db. Başta su jeti olabilir mi diye düşündüm, sonra AEG 88489 FL 'de hem su jetli hem de 49 db olduğunu hatırlayınca kararsız kaldım.
  • İhocam aeg yıkama grubunda , electrolux ise pişirme grubunda usta. Bu ayrıntıyı degerlendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektra

İkisi de inverter motor olmasına karşın bu ses farkı nereden geliyor olabilir? Electrolux bir üst modeli de 51 db. Başta su jeti olabilir mi diye düşündüm, sonra AEG 88489 FL 'de hem su jetli hem de 49 db olduğunu hatırlayınca kararsız kaldım.

Ses konusu su jetinin sesi ve yalıtım ile alakalıdır. Kalitede bir fark yoktur, özellik farkına göre değerlendirmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

İkisi de inverter motor olmasına karşın bu ses farkı nereden geliyor olabilir? Electrolux bir üst modeli de 51 db. Başta su jeti olabilir mi diye düşündüm, sonra AEG 88489 FL 'de hem su jetli hem de 49 db olduğunu hatırlayınca kararsız kaldım.

Ses konusu su jetinin sesi ve yalıtım ile alakalıdır. Kalitede bir fark yoktur, özellik farkına göre değerlendirmenizi öneririm.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar çok teşekkür ederim

• quote:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Dış görünüşteki albeni olarak Electrolux EWF1286LEW, AEG L75280FL'den bir adım önde sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkaboy -- 16 Haziran 2013; 18:02:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkaboy

Dış görünüşteki albeni olarak Electrolux EWF1286LEW, AEG L75280FL'den bir adım önde sanırım...
    Merhaba

Uzun araştırmalar sonuçu Electrolux EWF1286LEW aldım.Bugün makina kuruldu.İlk olarak beyazları yıkamaya karar verdim:) Şu an yıkamada test sonuçlarını size iletirim.Dizayn olarak AEG den çok daha güzel bir makina performans olarakta eksiği olacağını sanmıyorum.İstoç tan 1249 TL 10 Ay taksitle aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kundusa -- 3 Temmuz 2013; 19:19:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    profilo mu, electrolux mü ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kundusa

Merhaba

Uzun araştırmalar sonuçu Electrolux EWF1286LEW aldım.Bugün makina kuruldu.İlk olarak beyazları yıkamaya karar verdim:) Şu an yıkamada test sonuçlarını size iletirim.Dizayn olarak AEG den çok daha güzel bir makina performans olarakta eksiği olacağını sanmıyorum.İstoç tan 1249 TL 10 Ay taksitle aldım.

oo süper hocam güle güle kullanın güzel bir inceleme bekliyoruz süper bir fiyata almışsınız ses konusunuda kafanıza takmayın zaten sıkmada yükseliyor ve su pompası çalışırken yükseliyor

• oski32 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.Makina ile ilgili ilk izlenimlerim;Yıkamada gayet sessiz çalışıyor.Su pompası devreye girdiğinde ses oranı biraz yükseliyor ama inanın rahatsız edeci bir sesi yok.Benim makinada su jeti olduğu için suyu üstten çamaşırların üzerine boşaltıyor ve aynı zamanda tamburu döndürerek bütün çamaşırlara nufüs etmesini sağlıyor.Sıkmada haliyle sesi dahada artıyor ama benin kullandığın eski Siemens makinama göre oldukça sessiz :) Dün beyazları ilk olarak yıkamıştım gayet başarılı ve beni oldukça tatmin etti.
    Servis ile ilgili bir şikayetim olacak,dün makinamı takmaya gelen servis Neocal kireç önleyici aparatı takmak istedi.Fiyatı 75 TL olunca bana pahalı geldi ve taktırmaktan vazgeçtim.İnternetten araştırdığımda aynı aparatın 35 TL satıldığını gördüm.Electrolux ten yeni makina alacak arkadaşlar bu konuya dikkat etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kundusa -- 4 Temmuz 2013; 10:51:26 >
  • Tam fiyat/performans ürünü almışsınız. Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Tam fiyat/performans ürünü almışsınız. Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın.
    Hayırlısı olsun hocam. Güle güle kullanın. Garanti' yi ek ücret verip uzattınızmı ?
  • quote:

Teşekkür ederim hocam.Makina ile ilgili ilk izlenimlerim;Yıkamada gayet sessiz çalışıyor.Su pompası devreye girdiğinde ses oranı biraz yükseliyor ama inanın rahatsız edeci bir sesi yok.Benim makinada su jeti olduğu için suyu üstten çamaşırların üzerine boşaltıyor ve aynı zamanda tamburu döndürerek bütün çamaşırlara nufüs etmesini sağlıyor.Sıkmada haliyle sesi dahada artıyor ama benin kullandığın eski Siemens makinama göre oldukça sessiz :) Dün beyazları ilk olarak yıkamıştım gayet başarılı ve beni oldukça tatmin etti.
    Servis ile ilgili bir şikayetim olacak,dün makinamı takmaya gelen servis Neocal kireç önleyici aparatı takmak istedi.Fiyatı 75 TL olunca bana pahalı geldi ve taktırmaktan vazgeçtim.İnternetten araştırdığımda aynı aparatın 35 TL satıldığını gördüm.Electrolux ten yeni makina alacak arkadaşlar bu konuya dikkat etsin

video filan da bekliyoruz dostum cidden güzel cihaz bence en mantıklısını yapmışsın tercihlerin arasında bu kireç önleyici olayı forumda vardı zaten servisler direk geçiriyorlar affedersin

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.3 Ay içinde 120 TL ödersem garanti süresini 7 yıl oluyor.
  • quote:

Teşekkür ederim.3 Ay içinde 120 TL ödersem garanti süresini 7 yıl oluyor.

Normalde garanti 3 yıl sanırım, 4 yıl daha uzatmak için 120 TL bence hiç fena değil.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candogan62 çok sağolun,forumda sizin verdiğiniz bilgilerin çok faydası oldu.Bence çamaşır makinası alacak arkadaşlar candogan62 sormadan almasın :)
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Evet normalde 3 yıl ,büyük ihtimalle bende 120 TL verip uzatacağım.Nasıl olsa uzatmak için 3 ay sürem var:)
  • quote:

Evet normalde 3 yıl ,büyük ihtimalle bende 120 TL verip uzatacağım.Nasıl olsa uzatmak için 3 ay sürem var:)
    Bende AEG L75270FL almıştım. Maşallah memnunuz cihazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Bende AEG L75270FL almıştım. Maşallah memnunuz cihazdan

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar

Söz verdiğim gibi makinanın kısa bir tanıtım videosunu çektim :)

• quote:

Merhaba Arkadaşlar

Söz verdiğim gibi makinanın kısa bir tanıtım videosunu çektim :)

Alıntıları Göster
    Güzel bir ön inceleme olmuş ilk başta bulanık başlasa da görüntü olsun makineyi yıkarken de çekebilme şansınız var mı acaba değişik kumaşlarla sıkma videosu da koyarsanız çok çok iyi olur özellikle dengesiz yükleyin makineyi o şekilde sıktırma yapın pompa çalışırken de istiyoruz tabi ki en son olarak buhar programını da deneyebilir misiniz buhar için çok verimli sonuçları yok deniliyor gerçi biz koklayamıcaz ekrandan ama olsun alıcak olan arkadaşlara çok güzel bir referans olacak bir de fiyatı veren bayii nin adınıda yazma şansınız var mı acaba istoç büyük bir yer sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: oski32

Güzel bir ön inceleme olmuş ilk başta bulanık başlasa da görüntü olsun makineyi yıkarken de çekebilme şansınız var mı acaba değişik kumaşlarla sıkma videosu da koyarsanız çok çok iyi olur özellikle dengesiz yükleyin makineyi o şekilde sıktırma yapın pompa çalışırken de istiyoruz tabi ki en son olarak buhar programını da deneyebilir misiniz buhar için çok verimli sonuçları yok deniliyor gerçi biz koklayamıcaz ekrandan ama olsun alıcak olan arkadaşlara çok güzel bir referans olacak bir de fiyatı veren bayii nin adınıda yazma şansınız var mı acaba istoç büyük bir yer sonuçta
    Kazan yapışık mevzusu vardı sanırım AEG nin bu modeli için. Elektrolux için de aynı şekilde kazan yapıştırma mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.