Bunlar konuştu ben kasarken falan ama diğerlerini hiç duymadım.
eksigin var benim bas belali [GM]GENERAL VAR ? UNUTMA EKSİKLERİN VAR
[GM]Lahmacun [GM)şirinler [GM]IceTea vs daha güsel
90 olsa ne fark eder 100 olsa anlamıyomkı neyı tartısıyonuz
Beyler lvl 90 diyosunuz da alttaki resimde [GM]Gargamel i göreceksiniz .Adamın isminin yanında beginner işareti var.Ama üstü 8 degree giysilerle dolu...
90 olsa ne fark eder 100 olsa anlamıyomkı neyı tartısıyonuz
Yav bırak kardeşim ya, bazıları hala sanıyor ki GM ler de belli bir level oluyor, kaç level oldukları öğrenilince PvP de yenilip/yenilemeyecekleri kanısına varıyorlar. GM isterse ölümsüz olur, tüm max levelleri öldürür, isterse 140 level de olur tek vuruşta en iyi adamı indirir.(Gerçi 140 olmasına gerek kalmayacak tek vuruş için ama)
Bu konunun amacı GM lerin listesini vermek değil de GM lerin "SÖZDE" levellerini söylemek heralde. Çünkü Silkroad Online GM listesini ÇoooooooK daha önceden vermişti bile...
ARKADAŞLAR GMLERİN OYUN İÇİNDE TAKILDIĞI BİHARİTA YOKMU? BU ARADA GM TARKYLE KONUŞTUM BU FORUMDAN NEFRET ETTİĞİNİ SOLEDİ BENDE BURDAKİLERDE SENDEN NEFRET EDİYOLAR ZATEN DİCEKTİM .AMA DEMEDİM ÇARIMI FELAN BANLAR KORKUSUYLA! BİDE ACAYİP HAVALILAR SORU SORDUĞUN ZAMAN ÇOK ZOR CEVAP VERİYOLAR.BAZENDE CEVAP VERMİYOLAR.GM OLMANIN ÖZELLİĞİDE 80 LEVEL OLMAK VE OYUNU ÇOK İYİ BİLİP HERKES TARAFINDAN TANINMAKMIŞ!!! SOLEDİKLERİNE GÖRE...
quote:
Orjinalden alıntı: ahmethector
ARKADAŞLAR GMLERİN OYUN İÇİNDE TAKILDIĞI BİHARİTA YOKMU? BU ARADA GM TARKYLE KONUŞTUM BU FORUMDAN NEFRET ETTİĞİNİ SOLEDİ