Şimdi Ara

ewt merakla beklenen an gm list... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GM lerin lvl i olmazki ama genellikle 1 dir en iyi ve en havalı kıyafetleri giyerler skill olarak bile bizlerin bile kullanmadıgı skil yaratabilirler yani gm bildigimiz gibi deildir ..

mesela gargamel de eziq işareti war ama öylemi skilleri kıyafetleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmethector

ARKADAŞLAR GMLERİN OYUN İÇİNDE TAKILDIĞI BİHARİTA YOKMU? BU ARADA GM TARKYLE KONUŞTUM BU FORUMDAN NEFRET ETTİĞİNİ SOLEDİ BENDE BURDAKİLERDE SENDEN NEFRET EDİYOLAR ZATEN DİCEKTİM .AMA DEMEDİM ÇARIMI FELAN BANLAR KORKUSUYLA! BİDE ACAYİP HAVALILAR SORU SORDUĞUN ZAMAN ÇOK ZOR CEVAP VERİYOLAR.BAZENDE CEVAP VERMİYOLAR.GM OLMANIN ÖZELLİĞİDE 80 LEVEL OLMAK VE OYUNU ÇOK İYİ BİLİP HERKES TARAFINDAN TANINMAKMIŞ!!! SOLEDİKLERİNE GÖRE...

sen bu rüyayı ne zaman gördün?

seni kandırmışlar

• quote:

ARKADAŞLAR GMLERİN OYUN İÇİNDE TAKILDIĞI BİHARİTA YOKMU? BU ARADA GM TARKYLE KONUŞTUM BU FORUMDAN NEFRET ETTİĞİNİ SOLEDİ BENDE BURDAKİLERDE SENDEN NEFRET EDİYOLAR ZATEN DİCEKTİM .AMA DEMEDİM ÇARIMI FELAN BANLAR KORKUSUYLA! BİDE ACAYİP HAVALILAR SORU SORDUĞUN ZAMAN ÇOK ZOR CEVAP VERİYOLAR.BAZENDE CEVAP VERMİYOLAR.GM OLMANIN ÖZELLİĞİDE 80 LEVEL OLMAK VE OYUNU ÇOK İYİ BİLİP HERKES TARAFINDAN TANINMAKMIŞ!!! SOLEDİKLERİNE GÖRE...

• Gargamel :) hoşuma gitti adı :)

quote:

Orjinalden alıntı; Miskin

Hey Gargi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...::Hurricane::... -- 2 Temmuz 2007; 11:16:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeiseRu

Favori Pizza

Pizza'yı severim ama 4 ever Lahmacun
  • hayır onlara bile 140 wl sınırı gelmedi
    quote:

Orjinalden alıntı: ustaa

sen ksro ile karıştırdın heralde ksro da sınır 140 lwl...
  • Ben babelde oynuyordum bi baktım GM pizza bizim guildde konuşuyor diyor ki ingilizce bize 10 dk sonra dc yiceksiniz 5 dk sonra dc yiceksiniz fln dedi ve gitti dc yedirmeden.Sonra GM Gargamel diye bi GM geldi ya adını GM olarak gösteriyor ya da gerçekten GM çünkü yazısıs pembe idi.Ve türkçe konuşuyordu ben şaşırdım kaldım bu GM gargamel türk mü??
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

quote:

ARKADAŞLAR GMLERİN OYUN İÇİNDE TAKILDIĞI BİHARİTA YOKMU? BU ARADA GM TARKYLE KONUŞTUM BU FORUMDAN NEFRET ETTİĞİNİ SOLEDİ

Bırak Allah aşkına yaw sende uğraşıyosun böyle şeylerle Değmez

• @ ahmethector

Evet sana katılıyorum %-100 (N'tarafından uydurdunki bunları..?)
  • 90 derken levellerini diyorsan yanılıyosun gargamelin yanında eziklik işareti vardı
  • Hörtletiyorum... Hörtlediyorum Hörtlettim :DDD

Evet güsel bi çoğunu bilmiyodum
  • hepsini biliyordum ztn
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekaratas

hepsini biliyordum ztn

belkide 3 ay öncesinin konusu olduğundandır
  • hörtlettin valla bıravo
  • acayip bıravolar..bu arada ciyemlerin belli bir lvlı yoktur agam,lvl aralığı vardır...istediği lvla ışınlanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:KeÇi:.

quote:

sen bu rüyayı ne zaman gördün?

seni kandırmışlar

kopkop komediii

• askım ladyisiana
  • quote:

Orjinalden alıntı: thesplash

Beyler lvl 90 diyosunuz da alttaki resimde [GM]Gargamel i göreceksiniz .Adamın isminin yanında beginner işareti var.Ama üstü 8 degree giysilerle dolu...

http://img99.imageshack.us/img99/8126/sro20060518042807899ri.jpg

Resim alıntıdır.

hangi steden aldın bu fotoyu bana yollarımısın pmden

• en gıcığı pritzel 2de 1de çıkıp pembe yazı yazdırıyo herif
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.