Şimdi Ara

'exa bilgisayardan alışveriş yapan var mı?'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.eksa.com.tr evet beyler bi şey alacağım burdan güvenilirmi acaba???

• Ben yaptım çok defa sorun çıkartmıyorlar hatta hizmetleride iyiydi.
  • Ben de birçok alışveriş yaptım ordan, herhangi bir problem yaşamadım. Kadıköy şubesinde Alper bey var, her konuda yardımcı oluyor
  • ben bilgisayar toplamıştım ordan, garantisi devam ederken bi sorun yüzünden servisine geri verdim. Oyunlardan birine kullanıcı ekleyip oynamışlar, sorunuda bulamadılar oyun sardı herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: masova

www.eksa.com.tr evet beyler bi şey alacağım burdan güvenilirmi acaba???

Orda Adem Çakır vardı. delikanlı arkadaştır. onun yanına uğra.kadıköy.
  • şöyle bi baktımda banamı ucuz geldi yoksa gerçekten ucuz mı bu site arkadaşlar
  • hayır
  • eksa
  • ben de defalarca alis-veris yaptim bi problem cikmadi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .yBm.

ben bilgisayar toplamıştım ordan, garantisi devam ederken bi sorun yüzünden servisine geri verdim. Oyunlardan birine kullanıcı ekleyip oynamışlar, sorunuda bulamadılar oyun sardı herhalde

• Bende yaptım. eksen ile birlikte kadıköy de alışveriş yapılacak güvenilir yerlerden bitanesidir.
  • ÇOK İYİ BİLGİSAYAR FİRMASI DİYEBİLİRİM ARKADAŞIMA X 850 XT ALDIK 380 YTL YE RAMLAR BOZUK ÇIKTI GERİ VERDİK HEMEN ALDILAR YENİSİNİ VERDİLER
  • ben dayımın iş yeri için kuzenle gidip buradan bir sistem topladım. Kuzen pc den fazla anlamaz. Monitor titrediği için kasayı monitoru kapıp geri götürdü. Driverları tanıtamamışsınız diyip, harddiski formatlamışlar ve öyle boş geri vermişler. Sonra olayın iş yerindeki voltaj dalgalanmasından olduğu anlaşıldı.
    Teknik servisindeki kazmalara işiniz düşerse dikkatli olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.