Şimdi Ara

EXA computer ???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta sonu pc alıcam ama nerden alıyım dıye karar veremdım exanın fıyatlarına baktım uyun geldi sizinde öneri bileceğin güvenilir uygun fiyata satan bi yer var mı?

• exa dan alacağınawww.inventus.com.tr den bahariyede fıstık gibi
  • ondada secenek cok az
  • www.gigatek.com.tr ' ye bi bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: x0x

exa dan alacağınawww.inventus.com.tr den bahariyede fıstık gibi

Her ne kadar secenek az olsada tel acip hangi urunleri getirtip getirtemeyeceklerini ogrenebilirsiniz.
  • inventus'tan alabiliyorsan al bence. tek kelime ile mükemmel bir firma. çok ilgililer saolsunlar. hem fiyatları da en uygun olan yerlerden biridir. ha yok exa güvenilir ise oradan alacağım dersen exa'nın güveni hakkında aklında en ufak bir sorun olmasın. sürekli alışveriş yaptığım bir yer
  • Peki ben gidip kadıköydekı mağazasından alış veriş yapmayı düşünüyorum fiyatta herhangi bi şekilde yardım ediyolar mı GOLD gibi filan?
  • peşin alacaksan internetteki fiyatlara göre daha uygun veriyorlar pazarlık mevcut yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mene

peşin alacaksan internetteki fiyatlara göre daha uygun veriyorlar pazarlık mevcut yani

İyi buna sevındım .Artık bakalım bi insaflısına raslarız inş:
  • kadıköy piyasasında en uygun bence exa computer. hp ve dell sistemlerinide bi incele istersen gayet sorun sistemler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.