Şimdi Ara

Exalted orb farm /saat ortalamanız nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama süreyi merak ediyorum 1 saat içerisinde düşen. Yani atıyorum 1 saatde şu kadar düşer, 10 saat kasarsam şu kadar olur gibi.. ortalama birşey söyleyebilir misniz? oyunun şuanki durumunu merak ediyorumda. Soru aslında salakça farkındayım.. Şansa düşen birşeyin ortalamasını anlamaya çalışmak... Normal modda sıfırdan yeni bir acc ile başlasam çok mu zahmetli olacak onu anlamaya çalışıyorumda.. Bu yüzden exalted orb biraz önemli. Trade ile vs. eğlenmek istiyordum =)

saçma soru için kusura bakmayın.

NOT: yanlışlık olmasın arkadaşlar.. Düşen exalted ları sormuyorum. Diğer şeyleri farmlayıp, çevirdiğinizde elinize geçen toplamı soruyorum ortalama olarak.

oynarken 100 tane yapıp trade işine girmeyi düşünüyorumda. Sandığımdan çok sürecekse direk satın alıp başlamak istiyorum. O yüzden 100 tane için ortalama süreyi anlamaya çalışıyorum =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 27 Haziran 2015; 8:01:23 >

• Normal Magic Find itemları olmadan farmlarsan saatte 10-15c gibi bir şey kazanırsın. yüksek rarity/quantity ile farmlarsan çok daha fazla kazanırsın. Sadece çıkan rare itemları satarak deli gibi alteration kazandığımı hatırlıyorum. Sonları onları exalt karşılığında satıyordum.

birkaç gün Magic Find ile dolaştığımda baya unique de düşmüştü. Kısacası üzerinde rarity / quantity olmadan farmlamanın bir anlamı yok.
  • hiç uzun degil bu süre. sağlam bir oyun oynama süresi ile birkac ayda rahat 1000ex yapabilirsin. direk eşya düsürmeye bakma tabi. chance orb ile düsen gri itemleri unique yapmaya bak. ben bu sekilde windripper, shavronne yaptım ki çok da chance orb basan biri degilim. pahalı itemleri satarken 6L yapıp satmanı oneririm. bence! 6L yapmak icin harcanan orb, satıştan elde ettiginden cok daha az. ufak tefek ucuz orb satıp para kazanma pesinde koşma. sağlam bir build ile yüksek lvl map farmla (çokda yüksek gerekmiyor aslında, shavronne 68 istiyor, fakar voltaxic bow 77 lvl yada 78 lvl maplerden düsüyordu sadece diye biliyorum) en azından 68 üstü map farmla. arkadaslarınla party yapmanı öneririm. unique drop düşme farkı hissedilir derecede değişiyor partylerde. ama seri party yapamıyorsan da tek dene. iir/iiq kasman da fayda eder tabi ama sırf iir/iiq kasacam diye farm hızını düsüreceksen de anlamı yok bence. bazı ucuz uniquelere vaal orb bas. gelen özellikler ile o item deger kazanıyor baya. mesela bazı 1h silahlara 6 block gelmesi baya aranan bir özellik. strongboxlara gereken degeri ver, yanında chance/alternation vs.. orb taşı. özellikli strongbox gelirse ona ugras biraz.

craft işine girilebilir ama perfect item yapma hayaline pek girme. :)

düsük rollü olan uniqueler ucuza alınıp statları düzeltilip daha uygun fiyata satılabilir ama bunun icin de ufak tefek itemlerle zaman kaybetme.

oyunda zaman=paradır zaten. ne kadar cok oynarsan o kadar cok kazanırsın.

time is money, friend!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 29 Haziran 2015; 10:24:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

hiç uzun degil bu süre. sağlam bir oyun oynama süresi ile birkac ayda rahat 1000ex yapabilirsin. direk eşya düsürmeye bakma tabi. chance orb ile düsen gri itemleri unique yapmaya bak. ben bu sekilde windripper, shavronne yaptım ki çok da chance orb basan biri degilim. pahalı itemleri satarken 6L yapıp satmanı oneririm. bence! 6L yapmak icin harcanan orb, satıştan elde ettiginden cok daha az. ufak tefek ucuz orb satıp para kazanma pesinde koşma. sağlam bir build ile yüksek lvl map farmla (çokda yüksek gerekmiyor aslında, shavronne 68 istiyor, fakar voltaxic bow 77 lvl yada 78 lvl maplerden düsüyordu sadece diye biliyorum) en azından 68 üstü map farmla. arkadaslarınla party yapmanı öneririm. unique drop düşme farkı hissedilir derecede değişiyor partylerde. ama seri party yapamıyorsan da tek dene. iir/iiq kasman da fayda eder tabi ama sırf iir/iiq kasacam diye farm hızını düsüreceksen de anlamı yok bence. bazı ucuz uniquelere vaal orb bas. gelen özellikler ile o item deger kazanıyor baya. mesela bazı 1h silahlara 6 block gelmesi baya aranan bir özellik. strongboxlara gereken degeri ver, yanında chance/alternation vs.. orb taşı. özellikli strongbox gelirse ona ugras biraz.

craft işine girilebilir ama perfect item yapma hayaline pek girme. :)

düsük rollü olan uniqueler ucuza alınıp statları düzeltilip daha uygun fiyata satılabilir ama bunun icin de ufak tefek itemlerle zaman kaybetme.

oyunda zaman=paradır zaten. ne kadar cok oynarsan o kadar cok kazanırsın.

time is money, friend!!

hazır konuya değinmişken uniq ve orb farm için build item taktik önerirmisin

hangi karakter kaç lvl nerede skiller pasifler vs.

teşekkürler

--------

oyunda yeniyim ve fazla türkçe kaynak bulamadım çok soru sorduğum için kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gundabat -- 30 Haziran 2015; 3:14:28 >

• Ben zaman = paraya inanmıyorum.

Birçok 6l aldım sattım, ama hiç 6 linkleyemedim, 1 seneden fazla oynuyorum. 2000 fusing'le 6l shavs denemiştim, arkadaşa verdim 50 fusingle yaptı. 1000 fusing yaktım bir Vis Mortis için yine 6l olmadı.

Hayatım hiç düzgün item düşmedi. 5 Mirrored eşyam var fakat daha 1 windripperdan daha fazlası düşmedi. Onu da 21ex'e satmıştım zamanımda. bu yani. Gerisi trash unique.

Void Battery için fakir zamanlarımda 2000 chance bastım.

olmadı.

Hiçbir zaman şansım olmadı kısacası.

Bir arkadaşım 6000 fusing harcadı bir itema hala 6l olmadı. Alternate Art queens decree. Oyundaki en büyük craftçılardan biri olan pNR daha eternal orb dropu görmemiş. Ama 1200 eternal orbu var kasasında. Vs vs. Şansa yatırım yapmak çok riskli. Bariz ve kabak gibi duran kar yöntemlerini ben şahsen tercih ediyorum.

1 senedir devamlı oynayan ve 100-200exlik eşyalarla dolaşan insanlar varken. RMT yapmadığını(adamın zaten parası yok) bildiğim iyi oyuncuların birkaç ayda 500-600exlik eşya yaptığını görüyorum.

Bana kalırsa, Bu oyunda para kazanmak için stratejik düşünmen lazım. Tüm olay bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NWWound -- 30 Haziran 2015; 4:04:15 >

• merhaba arkadaşlar benimde sorunum var 4gb ram Intel(R) Pentium(R) CPU G645 @ 2.90 Hz (2Cpu) işlemci var 2gb ekran kartı Directx 11 ve bu sistemle en küçük oyunlarda bile kasıyor yardım lütfen
  • trade de harcayacağın zaman dada farm yaparak benzer para kazanılabiliyor ben atziri farm yapmıştım bir süre yada lvl 73-74-75 map farmlanabilir ben 430 iir /53 iiq ile kasmıştım en son bosun canını % 10 a düşürüp sonra portal ile kaçıp iir/iiq itemlar ile tekrar girip cull ederek kesersen droplar artar

chaos recipe ile de kasabilirsin her tip item dan 1 set verirsen 2 chaos veriyor unid olacak eğer lvl yüksek ise itemlar 2 regal orb veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.