Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Full uygun hearthstone(410 leg,870 epic,70.3k dust,17k gold) hesabı Satın Al 8 Aralık 2024 23:47 1 1 Full uygun hearthstone(410 leg,870 epic,70.3k dust,17k gold) hesabı oyunu uzun zamandır oynamadığım için 410 legendary, 868 epic , 17k gold, 70.3k dust ve 13 ticketlı hesabımı satıyorum. bedava isim değişikliğini kullanmıştım.hesapta overwatch foundation ve hots starter pack de var. trde böyle bi hesap olmadığı için ve yurtdışında da verilen rakamaların burada verilemeyeceği için kesin bir fiyat yok, pazarlığa açık bi hesap.hesaptan para kazanmak kadar verdiğim emeğin hiçlikte kaybolmasını da istemiyorum açıkçası o yüzden fiyat konusunda esneğim.ilgilendiğiniz spesik bir detay varsa özelden sorabilirsiz.dc de yayın açıp detayları gösterebilirim.istanbul'da yüzyüze halledebiliriz,sözleşme vb seylere de açığım.mail adresiyle beraber de verebilirim.Soru sormaktan çekinmeyin lütfen.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün hearthstone 410 legendary, 868 epic , 17k gold, 70.3k dust ve 13 ticket Full uygun hearthstone(410 leg,870 epic,70.3k dust,17k gold) hesabı