Şimdi Ara

Exc. oyunları için PS3 almalımıyım?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu foruma ilk mesajım daha önceden böyle bi konu varsa lütfen kusuruma bakmayın.Şimdi ben xbox 360 sahibiyim ama birde ps3 exc. oyunlarından dolayı yazın sonlarına doğru ps3 almaya karar verdim fakat aklıma takılan soru ps3 exc. oyunlarının grafikleri çok iyi mi(uncharted 2,kz2,gow3,özellikle heavy rain)yani xbox 360 ın bi gears of war 2 sinden üstünmü grafikler benim için önemli olan konu bu tabiki herşey grafik değil ama xbox 360 tada istediğim grafik kailtesini bir türlü yakalayamadım.Birde forumda bir arkadaş grafik olarak beklentimi karşılamadı deyince içime kurt düştü açıkçası.Yorumlarınızı bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sam46sam -- 10 Haziran 2010; 3:58:50 >

• Grafikler 2010 yılı için zirvede konsollara göre
    Bence terettüt etme ve bir ps3 edin.
  • al bence.grafikler süper.özellikle uncharted 2
  • Ps3'ü alma sebebim sadece God of war 3'dü desem
  • PS3 exc oyunların (özellikle saydığın oyunların) grafikleri tavan yapmış durumda. Alırsan pişman olacağını sanmıyorum... :)
  • Ya konuyla alakasız ama konu açma yetkim yok cep telle onaylaşmadım soruyu burdan sorayım bugün 2 oyun alıcağım
    infamaous , kilzone2,littlebigplanet,motorstorm
    bu 4'den hangisi olmalı(2 tane)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Ya konuyla alakasız ama konu açma yetkim yok cep telle onaylaşmadım soruyu burdan sorayım bugün 2 oyun alıcağım

kıllzone 2 ve infamaous
  • Ben sırf MGS4 için aldım ve pişman değilim mesela GOW3 için alanlarda var forumda. Hatta yakında çıkmasından ümitli olduğumuz GT5 için bile alanlar olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 10 Haziran 2010; 10:28:35 >
  • bence xbox'la ps3 arasındaki farkı incelemelerden başka göremezsiniz.oyun dediği zaten akıcı aa şurada xbox'un grafiği daha güzeldi diyen şahin gözlü biri varsaonu bilemem.bende xbox't vardı.baktım birsürü korsan oyun aldım.o oyundan ooyuna atlıyorum zevk alamıyorum.ps3 var şimdi sadece araa orjinal oyun alıyorum.gayette mutluyum.
    god of war 3
    heavy rain
    kz2
    uncharted 2 sırf bunlar için ps3 ün tavan oyunları.benc ps3 yaşanmalı mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 10 Haziran 2010; 10:46:34 >
  • evet beyler başka yardım edecek olan yok mu?
  • quote:

Ya konuyla alakasız ama konu açma yetkim yok cep telle onaylaşmadım soruyu burdan sorayım bugün 2 oyun alıcağım

LittleBigPlanet + Killzone 2
    Motorstorm u kesinlikle alma beş para etmez .
    İnfamous u oynayan arkadaşlarım oyunun kendini tekrar ettiğini söylüyor .
    LittleBigPlanet eğer yaşın 14-15 civarındaysa gerçekten 4/4 lük bir oyun kendi bölümünü tasarlayabiliyorsun vs. ayrıca sonbaharda 2. si çıkacak .
    Killzone 2 zaten mutlaka alman gereken bir fps oyunu ama Resistance 2 in yoksa Resistance 2 alman daha iyi olur .
  • walla dostum bende sırf GOW3 için aldım PS3'ü. Zaten niyetim vardı almaya ama GOW3 hızlandırdı.
  • quote:

en kaliteli oyunlar diyebiliriz 4ü nüde kesinlikle 2. el al sıfır parası verme 4 oyunu rahat 130tlye alırsın

littlebigplanet game of the year edition al fazladan 20 level var ve kostumler vss.. 6tlde fark var

hepsi ayrı dalda oyun oldugu için hepsini alman en guzeli olur

eglencenin dibine vurmak için little big planet game of the year edition

killzone 2 tartısılmaz

infamous bambaska bi oyun

motostrom pacific ise yarısmaktan zevk alacagın grafikleride super bi oyun

• Ben sadece her sene bir oyun oynamak için bilgisayarımı yükseltme işkencesinden kurtulayım diye aldım Ps3'ü... Gayette memnunum bir kere para verdim 2,5 senedir keyfime bakıyorum.. Onlarca oyun çıktı ama makineye hiç birşey yapmadım ohhh bee
  • God of war serileri
    uncharted 1,2
    Kill Zone 2
    Mgs 4
    Heavy Rain

Yukardakiler muhteşem kesinlikle oynamalısın yoksa kendini oyun dünyasında hissedemezsin

Alttaki oyunlar için görüşüm 15 yaş altına hitap etmesi kendi görüşüm bu

Motorstrom 2 --- yaramaz ---Dirt serileri-Grid -shift-GT 5 bu oyunların eline su dökemez ve her türlü geride kalmaya mahkum bir oyundur

İnfamous ----- yaramaz--- Bunu oyun yerine bile koymuyorum ben eskilerden bir kaç örnek verim Constantine-Van helsing bu oyunların eline su dökemez

Little big ----yaramaz ----Crash bandioot serileri bu oyuna bin basar ye yapımı 1996 olmasına rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crow- -- 10 Haziran 2010; 17:38:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.