Merhaba, Uzun süredir bu sorunla boğuşuyorum. Excalibur G870 RTX4050 bilgisayarına sahibim. Denediğim ve işe yaramayanlar: DDU ile ekran kartı kaldırıp yeni ve eski sürümleri denemek. Driverları güncellemek. (işe yaramadı) NVIDIA profil programı kullanıp ayarlar yapmak. (işe yaramadı) Oyun ayarlarını düşüğe çekmek. 50 bin kere ayarlar denemek. (işe yaramadı) Termal macun yenilemesi ve fan temizliği. (işe yaramadı) PC format (işe yaramadı) (ilk zamanlarda biraz çözdü ama sonra tekrar etti.) (yerel disk bomboş! Bir ton yer var) Çekirdekleri Max aktif etmek. (işe yaramadı) Nihai mod vb açmak (işe yaramadı) Tüm forumları okudum ama hiçbiri işe yaramadı. Artık çöpe atacağım PC'yi biri yardım etsin lütfen. Oyun açıldığında 230-250 FPS olarak açılıyor sonrasında 130-90-157-160 FPS olarak geziyor. Bazen 197'ye çıkıyor taak diye 120-130'a iniyor. garip şeyler oluyor. MUX Switch, oyun modu, GPU seçimi vs hepsini denedim arkadaşlar. Yok yok yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentr52 -- 6 Ocak 2025; 14:49:44 > |
Bildirim