Casper Excalibur serisinin G850 modeli satılıktır. Standart donanımına ek olarak +16 GB RAM takılmıştır. Başka bir bilgisayar kullandığım için bu cihazı çok az kullandım ve uzun süredir kutusunda muhafaza ediyorum. Ankara, İstanbul, İzmir ve Diyarbakır içi elden teslim edilebilir.
Özellikler ve Durum
- Fan temizliği, toz temizliği, termal macun yenileme, klavye ve ekran temizliği ile performans ve fiziksel kontroller ömür boyu ücretsizdir.
- Kutusu, faturası, evrakları ve saklama kılıfı eksiksizdir.
- Hiçbir kırık, çatlak veya herhangi bir sorunu bulunmamaktadır.
- Batarya durumu çok iyi: İlk günkü gibi 2 saat civarında kullanım süresi sunar.
- Dolby Audio destekli 2 stereo hoparlör ve bir adet subwoofer ile müzik, film ve oyunlarda kaliteli, yüksek ve basslı ses deneyimi sunar. Harici hoparlöre ihtiyaç duymazsınız.
- Turbon fan modu, klavye ve touchpad aydınlatma tuşlarına ek olarak 4 programlanabilir tuş bulunmaktadır.
- Oyun için tasarlanmış güçlü bir cihaz olmasının yanı sıra, iş istasyonu olarak da kullanıma uygundur.
- Orijinal Windows 10/11 ve Office lisansı yüklüdür.
- Ekran arkasındaki kırmızı LED tasarımı, özellikle karanlıkta şık bir görünüm sağlar (son fotoğrafta detaylı gösterilmiştir).
Yanında Hediye Edilecekler
- HP Odyssey laptop çantası (Bu laptopla uyumlu).
- Everest kablosuz klavye ve mouse seti. (Kutulu)
- Kablosuz Bluetooth Hoparlör (Kutulu 1-2 defa kullandım)
Ürünlerin temsili fotoğraflarını ekledim. Herhangi bir sorunuz varsa mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Hem oyun hem de iş amaçlı kullanabileceğiniz üst düzey bir cihaz arıyorsanız doğru ilandasınız :)
İşlemci: Intel Core i7 - 7700 HQ CPU
Ram: 32 GB (Dual Channel Max performans çalışır)
Harddisk: 128 GB SSD + 1 TB Harddisk
Ekran: 17.3 inch Full HD IPS Mat Ekran 1920 x 1080
Ekran Kartı: NVDIA GTX 1050 4 GB Paylaşımsız (Paylaşımlı 16 GB), 128 Bit
İkinci Ekran Kartı: Intel HD630
Ek Donanımlar:
3x USB 3.0
1x USB 2.0
1x USB Type-C
HDMI
Mini Display Port
RJ45 Etherner Port
SD Kart Okuyucu
Fiyat: 19.500 TL
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.