Şimdi Ara

excel'de bir sayfada bulunan farklı verileri satırları dağıtmadan karıştırıp yeniden sıralamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

excelde iyi değilim, yardımınıza ihtiyacım var. excel'de bir sayfada üç farklı sütunda veriler var. 15 satırlık bir listem var. sütunları dağıtmadan satırları karıştırıp yeniden sıralamak ve bunu 2. sayfaya atmak istiyorum. listeyi karma işlemini her yaptığımda 2. sayfadaki veriler değişsin istiyorum. Nasıl yapabilirim. örnek dosya ektedir. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler

• ekte dosya yok, bunun için aklıma gelen yöntemler var ikinci sayfaya birinci sayfadan veri çekebilirsin bunun için veri çektiğin satırı $ işaretiyle sabitlersin, birinci sayfada her sütun birbirinden bağımsız ise aralarında ilişki yok ise 3 tablo haline getirebilirsin.
  • öncelikle ilginiz için teşekkür ederim hocam.
    forumda da yeni olduğum ve dosyanın nasıl ekleneceğini bilemediğim için dosyayı ekleyemiyorum, ama drive üzerinden dosyanın linki;

• Örneğini inceledim bunun için 1ile 15 arasında rastgele sayı üretip bu sayinin karşısındaki bilgileri duseyara komutu ile getirtebilirsin.
    Random işlemde aynı sayıların denk gelme ihtimali olduğundan bunu da denetlemen gerekir.
    Boş zamanımda bakarım ancak ödev olduğu için önce senin random ve duseyarayi yapmani beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.