Şimdi Ara

Excel dosyasını açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dosyaya erişilemez.Dosya salt okunur olabilir yada salt okunur bir konuma erişmeye çalışıyor olabilirsiniz veya belgenin saklandığı sürücü yanıt vermiyor olabilir..... şeklinde bir hata veriyor.Bu belge benim için çok önemli bir belge.Belgeyi kaydettiğim zaman hiçbir sorun yoktu.Aradan 3 gün geçti.Belgeme bakayım dedim fakat bu hatayı verdi.Bu dosyayı nasıl açabilirim....

• SALT OKUNUR OLABİLİR DİYOR SAĞ TIKLA ÖZELLİKLERİNE BAK SALT OKUNUR İSE İŞARETİ KALDIR DENE
  • Onu zaten denedim.Normal yolları denedim olmadı.Ne yapabilirim...
  • çok özel değilse aşağıdaki linke upload yapabilirsen ...linki buraya koy indirip biz deneyelim

www.rapidshare.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 22 Mayıs 2009; 0:40:09 >
  • nereden upload yapacağım göremedim
  • http://rapidshare.com/files/248169367/2009KoeMueR_ALIMI_VE___304_CMAL__304_15.06_bu_gun_hari_.xls.html

arkadaşlar.çok önemli olan exell dosyasını buraya yükledim.günlerce uğraşmama rağmen açamadım.diğer exell dosyalarında sorun yokken bu dosyam açılmıyor.diğerleri açılmayıp bu açılsa gam yemeyecektim.bu sayfayı açıp içindekileri kurtarabilecek arkadaşım var sa minnettar kalacam kendisine.lütfen arkadaşlar.aylardır harcadığımız emeğin maddi ve manevi kaybı büyük olacak.yardımcı olacak arkadaşlarınma teşekkür ediyorumiiii

• dosya bozulmuş olabilir, sık yaşanan bir şey office dosyaları için bu

farklı bir office sürümü veya openoffice ile açmayı deneyebilirsiniz

http://www.openoffice.org/ önemli bir dosyaysa indirip bunla denemenizde fayda görüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    assets uzantılı dosya açma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yasinyavuz07 kullanıcısına yanıt
    aynı problemle karsi karsiyayim. problemnizi cozebildiniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.