hocam olayı anladım da, çok aşmış bi formül istiyosun, kafayı toplayıp yazamadım... Senin istediğin formülizasyonda DUSEYARA , EĞER , VE komutlarının üçünün de biarada olması gerekiyo, yzmak zor. Zaten sen de her hücreye formülü elle yazmak zorunda kalacaksın, senin iş de yaş vallla... Ama ben olayı anlatayım, excelci dier arkadaşlar yardımcı olsunlar en azından ...
Şimdi resme göre, 3901e ait hücre T3 diyelim... öbür sayfada senin x yazmak istediğin hücre P1 diyelim. x yoksa z yazmak istediğin hücre de P2 diyelim oke?
Sen diosun ki T3te X yazıorsa, P1e X yazsın, P2 boş kalsın. T3te Z yazıorsa, P1e X , P2ye Z yazsın. T3te hiçbişey yazmıosa P1 ve P2 de boş kalıcak, doğru anlamış mıyım?
Eveeet , şimdi bunları formüle edecek bi babayiğit aranıyor Ben de İleri Excel kullancısıyım ama altından kalkamadım :S
öcüüünün uzaklaştırılmasına çok üzüldüm.forum için ilgili ve faydalıydı.aramıza tekrar dönmen dileklerimle. bu arada olayı dogru anlatmışsın aynen öyle olacaktı. bu formülü kurabilecek kimse yokmu acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme