Şimdi Ara

Excel Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    =Mak (a1:b5) kodlarını kullanıyorum yani anlayacağın üzere a1 ile b5 arasında yazılan tüm hücreleri en büyük ve en küçük değerini farklı bir hücreye yansıtıyor.

En büyük veya en küçük değeri bulduğunda, onun en üstteki sütundaki yazıyıda paylaşması mümkün mü? Ben hücrelere Değer 1 Değer 2 gibi şeyler girdim.

En büyük değer Değer2 sütununda diye göstermesi mümkün mü?

Excel Hakkında Yardım

hizliresim.com
    Ekran Resmi 2020-04-10 11 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/KFYV98

Fotoğrafta mavi hücrelerin biri en büyük değeri biri en küçük değeri buluyor fakat ben Yıl1,Yıl2,Yıl3....... hangi sütundaysa onunda isminin gözükmesini istiyorum.

Örn: Enbüyük değeri ve sütun adını göstermesi için; Yıl3, 3000 böyle yazmasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrytekGame -- 10 Nisan 2020; 14:2:29 >

• Merhaba her gün 200 civarı yeni adres düşüyor. Bunları ziyarete gidiyoruz.Mahallelerin birbirine yakınlığına göre sayı numaraları verdim. Bir formül yazabilirmiyiz yukarıdan aşağı çekince mahalle no yazan sütuna sayı numaralarını yazsın. Exel halini buraya yükleyemedim isteyen olursa atabilirim.
    Excel Hakkında Yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir formül işini görebilir (gerçi biraz geç olmuş ama)

=EĞER(MİN(A1:E1)=1;"Yıl1,"& A1;EĞER(MİN(A1:E1)=B1;"yıl2,"& B1;EĞER(MİN(A1:E1)=C1;"yıl3,"& C1;EĞER(MİN(A1:E1)=D1;"yıl4,"& D1;EĞER(MİN(A1:E1)=E1;"yıl5,"& E1;"diğer")))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reader konusunda yardım
    5 yıl önce açıldı
    E-kitaplar Hakkında Yardım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.