Arkadaşlar üniversite sınavları malum oldu bitti yakında tercih dönemleri başlayacak ben de puanıma göre üniversiteleri araştırmak istiyorum. Yardımınızı istediğim nokta da tam olarak burası işte elimde üniversitelerin işte hangi üniversite ne kadar puan ile hangi bölümden alıyor tarzı çalışma kitabı mevcut. Benim ise yapmak istediğimi şöyle açıklayayım size Taban Puanlar isimli sütunda 220 ile 300 arasındaki tüm değerleri seçili olarak ya da yeni bir sayfa da görüntüleyecek şekilde çıkarmasını istiyorum. Umarım karışık anlatmamışımdır. Çözümlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ...
formüle gerek yok tüm sütunları seç veri filtre- otomatik filtreyi aç özel-i seç birini bölüme küçük yada eşittir- karşısına 220 ikinci bölüme büyük yada eşittir - karşısına 300 yaz tamam de süzülen satırlar istediğin satırlardır kopyalayıp başka bir sayfaya alabilirsin kolay gelsin
Cevabınız için teşekkürler hocam en kısa zamanda deneyeceğim.
Özet tablo da bir başka alternatif olabilir... istediğiniz aralığı özet tablodan bakabilirsiniz..
Filtre seçeneklerinden de sadce istediğiniz aralıkdaki değerleri seçerek de sorununuzu çözebilirsiniz.