Şimdi Ara

excel ile ilgili acil lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba donanımhaber sakinleri. benim sorunum şöyle;
    şimdi ben bir hücreye girdiğim sayının (mesela 5 haneli) aynısını başka hücreye girdiğimde exelin beni bu sayıyı girdiniz diye uyarmasını ya da girmemi engellemesini istiyorum. böyle bir şey mümkün müdür? mümkünse nasıl yapılmalıdır. yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

• Excel de formül uygulamalarından bilginiz olması gerekir. Tek tek her hücre ye istediğiniz(hep aynı uygulama olmaması halinde) komutlar için formül girmeniz gerekir.
  • yada ;

sadece A sütünunda aynı rakamları yazmaya çalıştığında bu rakamları otomatik olarak gösterir.

eğer farklı sütunlarda farklı sayıları soruyorsanda onlarla ilgili olarak da ancak taratma yolu ile bulabileceğini sanıyorum. ! Farklı yöntemlerde varsa excell bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

birde aşağıdaki linki bir oku belki işine yarayacak bişiler bulabilirsin

http://www.excel.gen.tr/

Edit: Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FANATİK_25 -- 29 Ağustos 2006; 13:12:27 >

• Validation (Doğrulama) kullanmayı biliyorsanız basit bir yol söyleyebilirim.
  • veri doğrulama ve macro kullanarak hallettik. bir arkadaş yaptı sağolsun... ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.