Şimdi Ara

Excel le ilgili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş sen ne format delisi birisin ya...Canın format atılmasını istiyosa kendi bilgisayarına atabilirsin . herşeye format olmaz ki canım
    Hem ben tam olarak kaldırdım ama yine sonuç yok
  • HASANIM KALDIRIP TEKRAR KURDUĞUNDA SORUN KESİN ORTADAN KALKMIŞ OLUR EMİNMİSİN.CD TAK CD DEN KALDIR TEKRAR KUR UPDATELERİNİ YAP.BİRBAK BAKALIM. VALLA YA BÖYLE KÜÇÜCÜK ŞEYLER İÇİN FORMAT ATILIRMIYMIŞ YAW KOSKOCA PC YE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasandoğan

ya orada normal.dat isimli dosya yok
    resimde ki gibi iki dosya var
    hangisini sileyim!!!

Klasörde iki tane dosya olmamalı iki tane varsa word açıkken yapmışsınız demektir. Bir de kapalıyken deneyin. Olmadı Servis paketi var onu yükleyin.
  • Senin canın sağolsun; Bİr daha kurayım senin için ; inşallah olur bu sefer . çünkü beni çok sıktı bu problem

• Arkadaş cd den kaldırdım tekrar yükledim update'ledim olmadı, sonra C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Application Data\Microsoft\Templates deki yere gidip o dosyayı sildim ama nafile olmuyor.Sorun bence ayarlarda; bir kutucuğu işaretleme yaparak çözülebilir ama hangisini .Ben bayağı baktım ama bulamadım. Bence de çok uzadı bu sorun ama yapmadan rahatlayamıycam
  • Zamanında benzer bir sorun yaşamıştım, officeyi ne kadar kaldırıp kursamda olmamıştı, daha sonra Gizle/Göster düğmesine basıldığı anlaşılmıştı. Sizin sorununuzda da büyük ihtimal benzer bir şey var. Sayfa yapısı önizlemede normal görünmeli, Arka Plan la ilgili bir şeye benziyor. Arka Plan ayarlarıyla oynamayı denediniz mi?

• Yok bilader yaa hala olmadı, ondan da değilmiş.
  • Peki word ü normak kullanabiliyor musun. Çizgilerin üzerine normal sayfa gibi yazabiliyor musun? Çizgilerin üzerine sağ tıklayabiliyor musun?
  • Ya kullanımda sorun yok
    sadece kareli deftermiş gibi kullanıyorum sorun bu
    ama daha demin ayarlarla uğraştım kare boyutları büyümüş. word ü kapatıp açtığımda gördüm
    demek ki ayarlarıyla ilgili birşey.şimdi biraz daha bakacağım
  • GELDE ÇILDIRMA ULA KALDIRIP TEKRAR KURARSINDA NASIL DÜZELMEZ YAW .
  • Valla haklısın çıldırmamak elde değil !!!
  • Application Data ı bidaha dene istersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettunc -- 10 Şubat 2006 13:37:24 >
  • quote:

Valla haklısın çıldırmamak elde değil !!!

Hocam çıldırma
    Sorunun çözümü burda.

Çizim araç çubuğundan

Çize tıklıyorsun oradan klavuza ve daha sonra klavuzu ekranda göster seçeneğini iptal ediyorsun

ve mutlu son..

Yanlız için ilginç tarafı ofisi yeniden kurduğun halde o ayarın niye sıfırlanmamış olduğu.
    Bazı oyunlar kullanıcı ile ilgili özel ayarları ve save game'leri silmiyor. Bu da onun gibi bir şey heralde.

Bende iş yerinde excelde (Excel 2000) geçiç klavuz tuşlarını 1 kere seçtim. İptla etmeme rağmen her açılışta seçili kalıyordu. Baktım olacak gibi değil açılışta makro ile o seçimi iptal ettiriyorum.

Neyse kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 10 Şubat 2006 13:54:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: harun.dll

İyi de hocam Excel değil ki bu Word.

eed ya..
  • cdemir doğru söylüyor...

word de de aynı dostumm...

dostum sorun halloldu çizim araç çubugundan klavuz a giriyosun ok!!

ek de gösterdim zaten aşağıdaki kutucuğun işaretini kaldırr

hade iyi sin yine

kolay gelsin dikkat li ol bundan sonra kafayı duvarlara vurma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vauva -- 10 Şubat 2006 14:13:55 >

• Dostum her kimsen büyük bir iyilik yaptın. valla kaçgündür uğraşıyorduk.Dile benden ne dilersen yani
    Tekrar çooookkkk sağol

• ne topicmiş be valla hakikaten çok ilginç bir olaymış
  • quote:

Dostum her kimsen büyük bir iyilik yaptın. valla kaçgündür uğraşıyorduk.Dile benden ne dilersen yani
    Tekrar çooookkkk sağol

Hocam teşekkürün yeterlidir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.