Bildirim
Excel Mesai(PUANTAJ) Hesaplama Formül Sorunu....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
bu dosyanızı info@vidoport.com adresine gönderebilir misiniz.
Yardımcı olmaya çalışayım.
Saygılarımla
Ömer BAĞCI
http://vidoport.com
A'dan Z'ye Excel Eğitimleri
-
Puantaj xlsx adı altında dosyayı verdiğiniz mail adresine gönderdim yardımınız için şimdiden teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayrıca güzel bilgiverici bir siteniz var tebrik ederim ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muraturkgeldi -- 25 Ocak 2016; 23:17:47 > -
"YANLIŞ" yazan hücre için formül şu olacaktır. Siz oraya 12 saat yazdırmak istiyorsanız:
=(EĞER(E13>F13; F13+1-E13; F13-E13))*24
Eğer fazla çalışılan 4 saati yazdırmak istiyorsanız:
=((EĞER(E13>F13; F13+1-E13; F13-E13))*24)-8
Bu formüller ayrıca gündüz vardiyası için de geçerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 2 Şubat 2016; 2:20:48 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
nihat bey teşekkür ederim cevabınızı görene kadar bense şöyle bir formül üretmiştim eski formül bu şekildeydi
=EĞER(TAMSAYI(H13)=9;TAMSAYI((F13-E13)*24-1);TAMSAYI((F13-E13)*24-G13))
ama o formülle gece vardiyasında -12 sonuç alıyorudum ömer beyle de görüşürken formun birisinde mutlak formülü ile ilgili bir konu okudum ve gizli bir sütun daha ekleyip eksi değerli sütunu gizli tutarak mutlak değeriyle 12 sonucunu almayı başarmıştım ama onda da ufak tefek sorun yaşadım tabi gece vardiyasında düşülen saat hanesine sayı yazdığımda çıkartmak yerine ekleme yapıyordu :) -
Rica ederim.
Bayağı karışıkmış. :)
Hangisi işinizi kolaylaştırırsa onu kullanırsınız.
Saygılarımla.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ne demek yardımarınız için teşekürler :)
Ayrıca yanlış anlamazsanız cevaplarımın sıklığından da anlaşılacağı üzere işlerimin yoğunluğundan formülünüzü de detaylı inceleyebilmiş değilim, sadece deneme fırsatım olduğunda sutunların birinde 4 birinde 12 yazmakta idi o bağlantının algoritmasını algılayamadım -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X