Şimdi Ara

Excel Yardım (Satır Silme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Excel verileri içerisinde işime yaramayan satırlar var onları silmek istiyorum ama bir türlü yapamadım. aşağıda resmini koydum..
    "B "sütünunda sadece bir defa tekrar eden rakamları silmek istiyorum acaba nasıl bir formul kullanmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkür..

Excel Yardım (Satır Silme)

• yuvarlak içine aldığın 81 solunda yazan 681 sağ tıkla sil de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

yuvarlak içine aldığın 81 solunda yazan 681 sağ tıkla sil de.

Arkadaş bunun gibi 50 bin satır var bu dediğin çok uzun sürer
  • Satır sildirme fonksiyonunu bilmiyorum.

Fakat, bu rakamların karşısında YTL gibi bir değer varsa, ve amacınız bunların toplam rakamda görünmemesini sağlamak ise, bunları sıfırlayabilmek mümkün. Böylece toplam rakamda bunları görmemiş olursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msakalar

Satır sildirme fonksiyonunu bilmiyorum.

Fakat, bu rakamların karşısında YTL gibi bir değer varsa, ve amacınız bunların toplam rakamda görünmemesini sağlamak ise, bunları sıfırlayabilmek mümkün. Böylece toplam rakamda bunları görmemiş olursunuz.

Bu ürünlerin fiyatlarıyla ilgilenmiyorum... Yapmaya çalıştığım, ürün birlikteliklerini ortaya çıkarmak. Birliktelikten bahsedebilmek için en az iki ürün olması gerekir bundan dolayı tek ürünlü fişleri silmem gerekiyor...
  • yukarı
  • Bence makro yazabilen birini bulmalısın... Eğer 50000 satır varsa işin gerçekten zor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    excel yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.