hocam bu xls dosyaları koskoca exceli kurmadan açabileceğim başka bi program varmı ve mümkünse nerden bulurum o programı
www.download.com a girip excel viewer yaz. ilk satırda çıkan programı indir.
saol baba allah razı olsun yoksa vize tarihlerini öörenemiyodum valla
hoca bu meret winxp ile çalışırmı sadece nt ve win95 diyo
walla denemedim.istersen bana içine bakacağın dosyayı mail ile yolla.ben içeriğinidökeyim buraya,yada vereceğin bir mail adresine.ayrıca xp de denemeden bişi diyemem.xp kullanan arkadaşlar ilgilenirse öğrenmiş oluruz.
Arkadaşlar bende .xls uzantılı bir dosya var. Daha doğrusu 2 sayfalı bir dosya. birbiri ile bağlantılı 2 sayfa. Bu iki sayfalı xls dosyasını nasıl açabiliriz. Yardımlarınızı rica ediyorum. Dosyayı excel'de açmaya çalışırken, ABC dosyası geçerli bir tek dosyalı Web sayfası değil. hatasını almaktayım. Teşekkür ederim şimdiden.
Bir zamanlar üniversitedeymişim. Orta yaşlı olduk artık.
Bende yaşlandım artık.. ahh ah...
Soruma cevap aramaktayım: Arkadaşlar bende .xls uzantılı bir dosya var. Daha doğrusu 2 sayfalı bir dosya. birbiri ile bağlantılı 2 sayfa. Bu iki sayfalı xls dosyasını nasıl açabiliriz. Yardımlarınızı rica ediyorum. Dosyayı excel'de açmaya çalışırken, ABC dosyası geçerli bir tek dosyalı Web sayfası değil. hatasını almaktayım. Teşekkür ederim şimdiden.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme