Şimdi Ara

XLS dosyaları excel olmadan nasıl açılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam bu xls dosyaları koskoca exceli kurmadan açabileceğim başka bi program varmı ve mümkünse nerden bulurum o programı

• www.download.com a girip excel viewer yaz. ilk satırda çıkan programı indir.
  • saol baba allah razı olsun yoksa vize tarihlerini öörenemiyodum valla
  • hoca bu meret winxp ile çalışırmı sadece nt ve win95 diyo
  • walla denemedim.istersen bana içine bakacağın dosyayı mail ile yolla.ben içeriğinidökeyim buraya,yada vereceğin bir mail adresine.ayrıca xp de denemeden bişi diyemem.xp kullanan arkadaşlar ilgilenirse öğrenmiş oluruz.
  • nt yazıyosa çalışır büyük ihtimalle
  • xp de çalışıyor o yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xp de çalışıyor o yaw
  • Arkadaşlar bende .xls uzantılı bir dosya var. Daha doğrusu 2 sayfalı bir dosya. birbiri ile bağlantılı 2 sayfa. Bu iki sayfalı xls dosyasını nasıl açabiliriz. Yardımlarınızı rica ediyorum. Dosyayı excel'de açmaya çalışırken, ABC dosyası geçerli bir tek dosyalı Web sayfası değil. hatasını almaktayım. Teşekkür ederim şimdiden.
  • Bir zamanlar üniversitedeymişim. Orta yaşlı olduk artık.
  • Bende yaşlandım artık.. ahh ah...

Soruma cevap aramaktayım:
    Arkadaşlar bende .xls uzantılı bir dosya var. Daha doğrusu 2 sayfalı bir dosya. birbiri ile bağlantılı 2 sayfa. Bu iki sayfalı xls dosyasını nasıl açabiliriz. Yardımlarınızı rica ediyorum. Dosyayı excel'de açmaya çalışırken, ABC dosyası geçerli bir tek dosyalı Web sayfası değil. hatasını almaktayım. Teşekkür ederim şimdiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.