Bildirim
Çok önemli xls dosyam açılmıyor!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler;
1- Onedrive uygulamasında işaret ettiğiniz yerde "Sürüm geçmişi" çıkmıyor bende, "Ekle" de bitiyor.
2- Uzantı her zmaan .xls idi, halen öyle.
3- Aç ve Onarı denedim ama nafile.
4- excel.exe/safe komutu çalışmıyor, windows tarafından bulunamıyor diyor.
Gerçekten uzun zamandır güncelleyerek geldiğim bir belgeydi, bir kooperatife ait tüm üyelerin güncel adres, telefon v.b. bilgileri vardı.
Web sitenizdeki videonuzuda izledim, çok karışık geldi. Kendim deneme/yanılma ile gelir vergisi hesaplama tablosu yapmıştım, oranları, dilimleri yazıyorum ve aşağıdaki formül vergisi hesaplıyor;
=EĞER(VE(D73>$C$86;D73<=$D$86);D73*$E$86;EĞER(VE(D73>$C$87;D73<=$D$87);$F$87+((D73-$C$87)*$E$87);EĞER(VE(D73>$C$88;D73<=$D$88);$F$88+((D73-$C$88)*$E$88);EĞER(VE(D73>$C$89);$F$89+((D73-$C$89)*E89)))))
-
Merhaba,
1- excel /safe ile açtım ama belgeyi yine de açmıyor.
2- Belge üzerinde sağ menü ile açtığımda "önceki sürümleri geri yükle" var ama seçtiğimde açılan kısımda "kullanılabilir önceki sürüm yok" diyor.
3- Verileri al ile dediklerinizi denedim, lakin gelen veriler çorba gibi, onu düzeltmeye kalkışmaktansa tek tek üyelerin bilgilerini yeniden oluşturmak daha kolayıma gelir.
Her halukarda çok büyük sıkıntı oldu bana. Birde dosya zarar görmesin diye PC de bile değil drive klasöründe tutup kullanıyordum. Zaten bu şekilde olmadan önce son günlerde belgeyi açmaya çalıştığımda hatalar veriyordu ama işin bu boyuta geleceğini hesap edemedim. Ne hata veriyordu onu da anımsayamıyorum şu an.
-
Tüm yardım çabalarınız için minnettarım. İş benim boyumu aşan bir noktaya gidiyor, bazen yenilgiyi kabul etmek lazım.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X