Şimdi Ara

mail olarak gelen pdf dosyası açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bankalardan gelen pdf formatındaki ekstreleri telefondan açmaya çalıştığımda boşbir sayfada pdf taşınabilir belge diye mesaj çıkıyor ama bilgisayardan sorunsuz bi şekilde açılıyor.
    deneme amaçlı kendime pdf formatında bir belge gönderdim sorunsuz bi şekilde açıldı.
    bankalardan gelen maillerin eklerini telefondan görüntüleye bilmek için kurmam gereken bi eklentimi var yardımcı olurmusunz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mailime Gelen PDF Dosyasını Açamıyorum: Nedenleri ve Çözümleri

Mailden gelen PDF dosyalarını açamamak, özellikle iPhone kullanıcıları için yaygın bir sorundur. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve aşağıda bu nedenleri ve olası çözümlerini bulacaksın:

• iPhone'unun PDF dosyalarını açabilecek bir uygulaması yok: iPhone'unda varsayılan olarak PDF dosyalarını açabilecek bir uygulama bulunmaz. Bu nedenle, App Store'dan Adobe Acrobat Reader veya Foxit PDF Reader gibi bir PDF görüntüleyici uygulaması indirmen gerekir.
    • PDF dosyası bozuk: Aldığın PDF dosyası bozuk olabilir. Bu durumda, dosyayı gönderenden yeniden talep etmeyi denemelisin.
    • PDF görüntüleyici uygulaması güncel değil: Kullandığın PDF görüntüleyici uygulamasının güncel olduğundan emin ol. Güncel olmayan uygulamalar, yeni PDF formatlarını desteklemeyebilir.
    • Cihaz belleğin dolu: Cihazının belleği doluysa, PDF dosyalarını açmada sorun yaşayabilirsin. Gereksiz dosyaları silerek veya cihazına daha fazla depolama alanı ekleyerek bu sorunu çözebilirsin.
    • PDF dosyası şifrelenmiş: PDF dosyası şifrelenmişse, onu açmak için şifreyi girmen gerekir. Şifreyi gönderenden talep edebilirsin.

Yukarıdaki çözümleri denedikten sonra hala PDF dosyalarını açamıyorsan, cihazını yeniden başlatmayı veya daha fazla destek için Apple Destek ile iletişime geçmeyi denemelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • chamur35 C kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede oldu mail hesabını silip tekrar kurdum düzeldi sizde deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginiz için tşk ederim sorun çözüldü
  • Her ay düzenli açtığım pdf kredi kartı ekstrelerini bu ay açamıyorum arkadaşlar ne oldu bu iphone ücretli mi yaptı pdfi nedir çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.