Şimdi Ara

Excon M90T 9 İnç Çift Çekirdek kısa süreliğine 199TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
4
Favori
8.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    siparişim c.tesi geldi şimdilik birsıkıntı yok arkadaşta yarın sipariş verecek oda beğendi olurda sıkıntı çıkarsa 51cube ürünün servis aşamasında tam destek sağlar inşallah codagen gibi yapmaz. saygılar kameralar dediğiniz gibi 0,3 ve 2 kulaklık ve birkaç aparat daha çıktı en beğendiğim yönü ise ekran film kaplama yapmışlar son rotuşü bize bırakmışlar
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemirs8 -- 13 Ocak 2014; 14:48:38 >
  • ya arkadaşlar Google playe bağlanmak için e-mailimi yazacam bir türlü fikret yazamıyorum fıkret şeklinde çıkıyor klavyede de aynı sorun
    Tablet bugün geldi uygulama yükledikten sonra görüşlerimi yazacağım bu sorunu aşarsam
  • adobe flash player yüklümü ya da flash desteği gereken siteleri açabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrethoca

ya arkadaşlar Google playe bağlanmak için e-mailimi yazacam bir türlü fikret yazamıyorum fıkret şeklinde çıkıyor klavyede de aynı sorun
    Tablet bugün geldi uygulama yükledikten sonra görüşlerimi yazacağım bu sorunu aşarsam

I harfine basılı tutun, harfler cıkınca i harfini secin.

Ayarlarda dil ve giriş de türkce klavyeyi secin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 13 Ocak 2014; 19:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediklerinizi yaptım maalesef olmuyor basılı tutunca birkaç harf biden atıyor bir sıkıntı var ama çözemedim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrethoca

dediklerinizi yaptım maalesef olmuyor basılı tutunca birkaç harf biden atıyor bir sıkıntı var ama çözemedim :(

Basılı tutunca çıkan harflerde i harfi var mı? Harf çıkınca bırakmayın, i harfine doğru parmağınızı kaldırmadan sürükleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto

adobe flash player yüklümü ya da flash desteği gereken siteleri açabiliyormu?

arkadaşlar bilen varsa cevaplasın lütfen.
    Özellikle firma yetkilisi arkadaş cevap verirse memnun olurum.
    almak için tek sebebim var o da yabancı dizileri izleyebilmek(ing. için)
  • Ezcool mini pad mi yoksa Excon M90T mi? hangisini alayım?

edit: yoksa Artes Q812 mi?

2.edit: an itibarıyla H.Burada'dan Artes Q812 siparişi verdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 15 Ocak 2014; 11:48:56 >
  • cubeturkiye C kullanıcısına yanıt
    gps yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navigasyonkolik

gps yok sanırım.

gps çok gerekli mi? zaten akıllı telefonlarımızda gps mevcut.. tablette de olmayıversin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

Orijinalden alıntı: Navigasyonkolik

gps yok sanırım.

gps çok gerekli mi? zaten akıllı telefonlarımızda gps mevcut.. tablette de olmayıversin..

Gps olsa konum belirlemede çalışırdı, olmasada olur bi özellik yani yoksa navigasyon olarak kullanmak için değil.
    Navigasyonlara alternatif olarak ise anca 7 inç olanlar araç camında iyi duruyor. 8 inç ve üzeri sırıtmaya başlıyor.
  • quote:

quote:

Tenezzül edip cevap vermeyen firma yetkilisi varken arıza durumunda ne olur düşünemiyorum.

Demekki bu tablet alınmaz ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meto -- 15 Ocak 2014; 15:16:57 >
  • quote:

quote:

Flash Player cihazda yüklü olarak gelmektedir. Yüklü gelen versiyon android için en son sürüm olan 11.1 dir.
  • quote:

quote:

quote:

Tenezzül edip cevap vermeyen firma yetkilisi varken arıza durumunda ne olur düşünemiyorum.

Demekki bu tablet alınmaz ,

Takdir edersinizki 7/24 forumda kalıp soru varmı diye bekleme imkanımız olmuyor, uygun şartlarda forum sayfaları her gün kontrol edilerek sorulara cevap veriliyor. Aciliyeti olan bir sorunuz olursa 0850 303 1 600 nolu telefondan firmaya ulaşarak bilgi alma imkanınız bulunmaktadır.

• arkadaslar aldım ve 4 gündür kullanıyorum. film izlemede olsun internette gezinmede olsun gayet akıcı. şarz olarakda 5000ma oldugundan güzel şarjı gidiyo. ölçmedim ama belkide 6 saati buluş veya gecmiştir. android 4.2.2 zaten. 2 sorunum vardı birini düzelttim diğeri beceremedim. 1. si uykuya girdiğinde wifide uyuyo internet kesiliyodu. bunu programla düzelttim. ayarlardan her zaman açık yapsanızda dediğim dedik diyo tablet yinede wifiyi kapatıyo uykuda
    2. ise anlık ekran görüntüsü alma kısayol tuşu hemen menü tuşu ile ses kısma tuşu arasında (ekranda) bi türlü and 4.2.2 de ayarlarda bulupda o tuşu ordan kaldıramadım. eski androd sürümlü tabletimde ekran ayarına girdimi hemen orda tik işaretini kaldırdımı ana ekrandanda gidiyodu ama bunda beceremedim.

birde an 4,2,2 ile ayarlar menusunde cok şey gelmiş anlamadığım her birinin ne işe yaradığını bilen varsa anlatırsa sevinirim.

oyun olarakda şimdilik subway surfersi yukleyip oynadım gayet akıcı seri. ama 9 inç oldugundan fazla oynamadım elde tutup oynaması ağır büyükya ondan
    haa bu arada tablet ekran filmi yapışmış hazır geliyo güzel yapıştırmışlar sadece bir iki yerde o da kenarda küçücük hava kabarcığı var onuda dikkate bile almıyonuz
    birde bu tablete bi kılıf yada onu dik tutacak ucuzundan ne önerirsiniz arkadaslar????

birde dikkatimi şu cekti gittigidiyorda 199ada var 230a da 240 250 yede bu kadar fark neden?

• almak istiyordum ancak gittigidiyordaki fiyatı arttırmışsınız. 199TL ücretli kampanyanız bitti mi?
  • Piranha Ultra Tap 9 mu Excon M90t mi karar veremedim, yardımcı olabilecek var mı
  • sayın cube'ye pm attım buraya da yazayım geçen hafta bu tableti aldım ama bugün dahili hafızanın 4 gb olduğunu gördüm bu konuda açıklama bekliyorum :(
  • fikrethoca kullanıcısına yanıt
    Benim?mide ayni . 4 GB görünüyor. Parti yukarıdaki sorunlar var arti tablet sarjdayken dokunmatik sapitiyo

• Pes 2012yi. ,kasmadan oynuyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.