Şimdi Ara

Excon M90T 9 İnç Çift Çekirdek kısa süreliğine 199TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
8.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dahli hafızayı enaz 6gb göstermesi lazım bu işte bir tuhaflık var
  • fikrethoca kullanıcısına yanıt
    Hocam. Peki diğer sorunlar varmi sende???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuklar için aldım yarın bi deneyeyim dediğiniz sorunları
  • Antutu Testlerinde kaç puan alıyor ? test yapan varmı?
  • satıcı ve firmayla konuştum. 4.2.2 sürümünden dolayı 8 gblık hafızanın 4 gb olduğunu söylediler.
  • RK3066 eskidi artık 199 tl etmez bu. RK3288 tanıtıldı. Fiyat aşırı pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frfr

RK3066 eskidi artık 199 tl etmez bu. RK3288 tanıtıldı. Fiyat aşırı pahalı.

Sanırım mesajınızı yanlış yere attınız, M90t modelimiz rk3066 değil Allwinner A20 işlemcili ve 9 inç ekranlı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora1956

Hocam. Peki diğer sorunlar varmi sende???

Wifi de dediğiniz gibi uykuya geçiyor. Bügün yetkililerle görüştüm hafıza sorunuda çözüldü tablet genel olarak iyi ve kullanışlı . Tabletlerin genel sorunu olan uygulamaları extsd karta taşıma işini de halledersem süper olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

Sanırım mesajınızı yanlış yere attınız, M90t modelimiz rk3066 değil Allwinner A20 işlemcili ve 9 inç ekranlı .

hocam, gps nasıl oluyor acaba? telefonlarda ki gibi internet olmadan oluyor mu? navigasyon olarak program yüklendiğinde igo gibi. direkt uydudan a gps mi diyorlardı tam hatırlamıyorum. bilgi verirseniz sevinirim.

not: alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim. iyi çalışmalar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatpo -- 21 Ocak 2014; 22:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

hocam, gps nasıl oluyor acaba? telefonlarda ki gibi internet olmadan oluyor mu? navigasyon olarak program yüklendiğinde igo gibi. direkt uydudan a gps mi diyorlardı tam hatırlamıyorum. bilgi verirseniz sevinirim.

not: alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim. iyi çalışmalar dilerim.

Bu tablette gps yok gps uydudan veri alma igo sygic gibi programlarla

• Bahsedilen gps alıcısı 7 inç modelinde var, acaba alıp kullanan var mı ? forumda konusu da tereddütlerim var.

http://www.n11.com/excon-m70t-8gb-7-tablet-pc-onarkakamera1gbddr31024x600prockchip-2928-islemci-P17225098
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Bahsedilen gps alıcısı 7 inç modelinde var, acaba alıp kullanan var mı ? forumda konusu da tereddütlerim var.

http://www.n11.com/excon-m70t-8gb-7-tablet-pc-onarkakamera1gbddr31024x600prockchip-2928-islemci-P17225098

Linkteki üründe gps yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Excon M90T 'nin büyük abisi Excon Momo20s'in videosunu hazırladım arkadaşlar. Ayrıca İncelemesini buradan okuyabilirsiniz LİNK

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Bahsedilen gps alıcısı 7 inç modelinde var, acaba alıp kullanan var mı ? forumda konusu da tereddütlerim var.

Linkteki üründe gps yok.

Pardon yanlış satıcı'nın linkini vermişim.
    http://www.n11.com/excon-m70t-7-gps-tablet-pc-bluetoot-navigasyonlu-P18480009

• fikrethoca kullanıcısına yanıt
    Fikret hocam peki bu ekrwn uzerindeki ses kisma tusunun yanindaki anlik ekran görüntüsü alma tuşunu nasil kaldiracagim ve sarja taktiğim zaman dokunmatik cildiriyo sende de oluyordu bu?
    Antutu değeri 12000 kusur.

• Birde fabrika ayarlarına geri aldigimda yani sifirlama yaptim baktimki tablete indirdiği dosyalar duruyor. Eski versiyon androidde SD kartida sil sifirla vardi bunda nasip yapacagiz? İlla bilgisayara baglayip mi silmemiz formatlamamiz lazim. Cube Türkiye hic bi sorumuza cvp vermiyosun.

• onu ben de bilmiyorum yanlışlıkla basınca ekran görüntüsü alıyor hiç hoş değil sarjdayken denemedim yarın dener yazarım fab ayarlarına dönünce dahili hafızayı siliyor. Depolama alanında sd kartı sil şeçeneğinde sil yaparsan sd kartı sile. Yani şöyle diyeyim 8gb hafıza 4+4 bölünmüş 4 gb dahili hafıza işletim sistemi ki o görünmyor diğer kısımda sd hafıza ben de extsd karta uygulamaları nasıl taşırım diye araştırıp duruyorum bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
  • dudgg

• quote:

Orijinalden alıntı: bora1956

Birde fabrika ayarlarına geri aldigimda yani sifirlama yaptim baktimki tablete indirdiği dosyalar duruyor. Eski versiyon androidde SD kartida sil sifirla vardi bunda nasip yapacagiz? İlla bilgisayara baglayip mi silmemiz formatlamamiz lazim. Cube Türkiye hic bi sorumuza cvp vermiyosun.

Fabrika ayarlarına dönerken sd kartı sil diye bir seçenek var ekranda alt tarafta kaldığı için gözünüzden kaçmış olabilir. Bu seçeneği işaretleyerk fabrika ayarlarına dönerseniz sd kart sıfırlanacaktır. Ayrıca ayarlar menüsünde depolama seçeneğinin içindende sadece sd karta format atma imkanınız bulunmaktadır.
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacak, ona göre alacağım tableti.

1080p filmlerdeki performansı nasıl? Takılma vs. yaşanıyor mu?
    Son çıkan oyunlardaki performansı nasıl? Fifa 14, Football Manager 14 handheld vs.
    Wi fi çekim kalitesi nasıl?

Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler, ayrıca yetkili kişinin cevabını da bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.