Şimdi Ara

exenium ŞAMPİYON. 2 AY BEKLEME SÜRELİ. philips 909k çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
18.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mymobile

Bugün 2.ci günü demek istedin heralde.
    3.günü olması için pazargünü gelmiş olması gerekiyor. Mesajı salı günü yazdığına göre.
    Hepsiburada.com cogu toptancılardan büyük bir firma. Bazı ürünlerde stok kitlediyor.
    Neox tvli telefon, se w960i, e72 gibi modellerde oldu bu durum.
    Ya arkadaşın geçen hafta almıştır. Cumartesi pazara denk geldiği için bu hafta ulaşmıştır eline.
    Ya da hepsiburada stok yapmıştır. Veya stok kitlemiştir.
    Zaten çabuk davrandılar. Bu gün yine stoklarda ürün
    Bu araya weblebi.com da card finansa -15 indirimle 177 ytl ye geliyor

ptesi gelen ürün arkadaşıma geldi. cuma sipariş verdik ptesi eline geçti.
    3.günü olan telefon benim telefonum. ctesi gecesi şarja taktım ve pazar sabahı çıkarttım. saati de hesaba katarsak ikimizin ortası 2,5 gün oluyor

bu gün 1 hafta oldu ve 1 diş eksildi bataryası. 1 ay civarı gidecek gibi. büyük başarı

• malkafa

hocam ağırlığı ve kalınlığı sizi çok rahazsız ediyormu ?
  • benim bugün şarjın 13. günü, son tıka indi..ben telefonu çok az kullanan biriyim...nasıl 2 ay gidecek bu onu merak ettim..peşin 140'a indim...alan varsa hemen veririm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasancan007

malkafa

hocam ağırlığı ve kalınlığı sizi çok rahazsız ediyormu ?

Pek kaba değil
    18mm
    Sadece oyle gorunuyor
    Bizim halkımız hala 3310 3510 lara normal bakıyor
  • Bu telefonu kullanan arkadaşlardan birkaç şey öğrenmek istiyorum;

-Nokia telefonlarda olduğu gibi "Tercihler" menüsü/seçeneği var mı?

-SMS İletim raporu nasıl veriyor? Mesajlar bölümünde ayrı bir yerde mi depoluyor, yoksa raporlar da gelen mesajlara mı düşüyor?

-SMS yazmak göndermek pratik mi? Çok mesaj yazan biri zorlanır mı?

-Rehber kullanışlı mı? Takvim fonksiyonel mi, yoksa laf olsun diye mi konmuş?

Cevap verecekler için şimdiden çok teşekkürler....
  • bu telefonu kullananlardan cevap rica ediyorum arkadaşlar...!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmay

Bu telefonu kullanan arkadaşlardan birkaç şey öğrenmek istiyorum;

-SMS İletim raporu nasıl veriyor? Mesajlar bölümünde ayrı bir yerde mi depoluyor, yoksa raporlar da gelen mesajlara mı düşüyor?

- nokia kullanmadım, o yüzden tercihler menüsünden kastı anlamadım. geçelim
    - iletim raporu siliniyor, depolanmıyor(ya da ben bulamadım daha)
    - sms yazmak pratik. tuşlar yeterince büyük ve hızı bana göre yeterli.
    - rehber kullanışlı. sadece cep nosu değil kişisel bilgileri de girebiliyorsun. takvimi de güzel. ajanda özelliği de mevcut

@hasancan007
    önceden kullandığım telefon motorola a925 idi. ne kadar ağır ve kalın olursa olsun onun kadar olamaz. yani beni rahatsız etmiyor ancak minicik telefonlarla karşılaştırınca (ki benim hiç olmadı) bazıları rahatsız olabilir.

• Teşekkürler, bugün ben de aldım bu telefonu. Eski philips menülerine benzemiyor. Nokia kullanıcılarına hiç yabancı gelmeyecek bir kullanımı var. Başlangıçta karamsardım ama iyiki almışım. Tercihler menüsü varmış. Tuşlara tanımlı toplam 16 adet kısayol tuşu var, bunları değiştirebiliyorsunuz. Kullanım açısından kesinlikle bir sorun yaşamıyacağım.
    Kameradan iyi performans beklemeyenler için diğer özellikleri bence mükemmel. Ben de tavsiye ederim.
    Sorusu ona varsa seve seve yanıtlarım.

quote:

Orjinalden alıntı: malkafa

quote:

Orjinalden alıntı: gokmay

Bu telefonu kullanan arkadaşlardan birkaç şey öğrenmek istiyorum;

- nokia kullanmadım, o yüzden tercihler menüsünden kastı anlamadım. geçelim
    - iletim raporu siliniyor, depolanmıyor(ya da ben bulamadım daha)
    - sms yazmak pratik. tuşlar yeterince büyük ve hızı bana göre yeterli.
    - rehber kullanışlı. sadece cep nosu değil kişisel bilgileri de girebiliyorsun. takvimi de güzel. ajanda özelliği de mevcut

@hasancan007
    önceden kullandığım telefon motorola a925 idi. ne kadar ağır ve kalın olursa olsun onun kadar olamaz. yani beni rahatsız etmiyor ancak minicik telefonlarla karşılaştırınca (ki benim hiç olmadı) bazıları rahatsız olabilir.

• şarjı dışında benim 9z hayal kırıklığı oldu. takvim ajanda yok. tercihler 9z'de yok. ayrıca iletim raporları bildiğiniz mesaj olarak değil sadece uyarı olarak geliyor. bu da negatif bir durum. satacağım ben de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

şarjı dışında benim 9z hayal kırıklığı oldu. takvim ajanda yok. tercihler 9z'de yok. ayrıca iletim raporları bildiğiniz mesaj olarak değil sadece uyarı olarak geliyor. bu da negatif bir durum. satacağım ben de.

Zil sesi nasıl, ve karşıdakinin sesi yankılı mı
    Eğer öyle değilse ben alırım
    Kaç dersin
  • 60 GÜN GİTMEZ. 60 GÜN BEKLER
    KARTI SOKUNCA 40 GÜN BEKLER
    KULLANIRSAN 30 GÜN BEKLER
    BİRAZ OYUN OYNARSAN 20 GÜN GİDER
    BİRAZ MÜZİK DİNLERSEN 15 GÜN GİDER
    ŞEBEKEYİ ZOR GÖRÜYOR VEYA ŞEBEYE UZAKSA 1 HAFTA - 10 GÜN GİDER
    SÜREKLİ MÜZİK DİNLERSEN 1-2 GÜN GİDER
    SÜREKLİ KONUŞURSAN 17 SAAT GİDER
  • karşıdakinin sesinde yankı yok. gayet rahat konuşabiliyorum. telefon zil sesleri çok kaliteli olmasa da yine de iş görüyor. ben mesajı çok hızlı yazdığım için menüler yetişemiyor bazen ve bu nedenle sattığım 3. telefon. ilgilenirsen pm atıyorum. telefon 2 haftalık sonuçta.

quote:

Orjinalden alıntı: bozkurtum

quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

şarjı dışında benim 9z hayal kırıklığı oldu. takvim ajanda yok. tercihler 9z'de yok. ayrıca iletim raporları bildiğiniz mesaj olarak değil sadece uyarı olarak geliyor. bu da negatif bir durum. satacağım ben de.

Zil sesi nasıl, ve karşıdakinin sesi yankılı mı
    Eğer öyle değilse ben alırım
    Kaç dersin

• telefon dendiği gibi çok kalın eve agır değil.ince samsung nokia nın ince modelleri yanında tabiiki kalın denebilir.ancak bunun sebebi devasa pili.
    pil telefondan daha kalın.
    mesaj yazmak nokia ile aynı.eskiden philipslerde 1 tuşunda bulunan space tuşu nokialardaki gibi bu telde 0 tuşuna konmuş.
    yani nokiadan mesaj çekmeye alışmış biri için sorun ortadan kalkmış.
    kamerası evet dandik.ama bu tel kamera için alınmaz zaten.
    mesaj yazarken harflerin sırası ekrandada çıkıyor bu da mesaj yazmayı kolaylaştıran bir özellik.
    ekranın güneşte okunmama problemi azalmış.ekran daha parlak.
    yurtdışına çıkanlar için ekranda 2 saat dilimi aynı anda gözükebiliyor bu da iyi bir özellik bence.
    renge gelirsek majestik kahverengi denen renk aslında gri.kahverengiyle alakası yok ve bence siyaha göre daha şık.nokia 6300 gibi gözüküyor uzaktan :)
    tuş kilidi otomatik.ama açarken 2 sn kadar tuş kilidi açıldı yazısı biraz gıcık.
    zil sesleri dandik ama sorun değil.usb den de şarj olabiliyor.
    kulaklık girişi mini usb.kulaklığı ortalama.
    radyonun dışa ses vermemesi en sıkıcı özelliği.
    ancak telefonun şarjı dikkate alınarak hem tel hem radyo hem mp3 olarak kullanılabilmesi + bir özellik.
    uzun şarj bu özelliklerin randımanlı kullanılmasını sağlıyor çünkü....

kısacası f/p oranı dikkate alınırsa alınabilitesi yüksek bir telefon.

• helal olsun pihilipse.Bence her marka philips gibi bir konuya odaklansa çok güzel olur.Mesela Nokia her işe burnunu sokmasın(), SE fotoğraf veya walkman telefon üretsin, motorola şık ince bir telefon yapsın, ssamsung iyi ekranlı telefon yapsın vs.Ben bu telefonu alsam şarj cihazını nereye koyduğumu unuturum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 6 Mayıs 2008; 17:09:53 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.