benden önce birisi alsında yorum yapsın yahu güzelse alalım hemen
güzel güzel eee arkadaşlar varmı aranızdan alan kopay.
olmazsa ben bali yapayım kobaylık kimse almıyacağa benziyo?.....
hadi aslanım kim tutar seni
evet arkadaşlar telefon geldi...bence hayal kırıklığı....
bir kere telefon çok ağır ve kalın (yaklaşık 2cm)...şu başlığın ilk mesajındaki resim gibi ince durmuyor malesef...kamera zayıf, MP3 yüklemeyi beceremedim, herhalde hafıza kartı almam gerekiyor....radyo iyi, ekran fena değil, ama günışığında çok karanlık...menüsü Nokia'ya göre daha zor...yani kısacası daha önce hep nokia kullanmış biri olarak, beni pek sarmadı...ama dedikleri gibi şarj 1-1,5 ay gidecekse, en azından bunun için alınır...
quote:
Orjinalden alıntı: yamaccansın
bir kere telefon çok ağır ve kalın (yaklaşık 2cm)...şu başlığın ilk mesajındaki resim gibi ince durmuyor malesef...kamera zayıf, MP3 yüklemeyi beceremedim, herhalde hafıza kartı almam gerekiyor....radyo iyi, ekran fena değil, ama günışığında çok karanlık...menüsü Nokia'ya göre daha zor...yani kısacası daha önce hep nokia kullanmış biri olarak, beni pek sarmadı...ama dedikleri gibi şarj 1-1,5 ay gidecekse, en azından bunun için alınır...
Multimedya için aldınsa keşki almasaydın. Daha ucuza daha iyileri vardı. Bu telefon zaten mükemmel ekran, mükemmel mp3, mükemmel görünüm için üretilmemişti ki. Bunu üreten o özellikeri yok demesinler diye koymuş. Alanın bu telefonda bekleyeceği şey bekleme süresi olacaktır. Değilse ef71 alın. Bitmediyse 189 ytl idi HB de
quote:
Orjinalden alıntı: mymobile
quote:
Orjinalden alıntı: (@yberk)
bu konuyu ben açıcaktım ama açmadım
Sana veriyim konuyu olurmu
quote:
quote:
Multimedya için aldınsa keşki almasaydın. Daha ucuza daha iyileri vardı. Bu telefon zaten mükemmel ekran, mükemmel mp3, mükemmel görünüm için üretilmemişti ki. Bunu üreten o özellikeri yok demesinler diye koymuş. Alanın bu telefonda bekleyeceği şey bekleme süresi olacaktır. Değilse ef71 alın. Bitmediyse 189 ytl idi HB de
iyi de zaten benim de multimedya ile hiç alakam yok, tek baktığım şarjı iyi gitsin, aransın-arasın ve mesaj alsın ve atsın...ama bu kadar da kalın ve ağır olsun istememiştim, zaten taktığım noktada burası...hiç resimde görüldüğü gibi değil..zaten benim hatam da telefonu görmeden resmine aldanıp almam...
neyse biz ucuz yırttık nerdeyse ben de atlıyordum...
yapmayın hayallerimle oynuyorsunuz...agır olabilir biraz cık tabi 2 ay bekliyye yazık kim olsa şişmanlarda....görüntü zarif gibi duruyo sanki....güzel bişe ler söyleyecek yokmu??
quote:
Orjinalden alıntı: kadirt
Adı üstünde bekleme süresi. Telefonu hiç kullanmadan tam şarj edip beklet ne kadar dayandığı belli olur.
laboratuar koşullarında yapılan testte elde edilen sonuçtur bunlar.yani 22derece sabit sıcaklık,nem yok,şebeke ful ve performansı ful bir batarya ilr yapıyorlar testi. gerçek haytta da bu koşulların yakalanması zor hatta imkansız olduğundan 2 ay bekleme süresi yalan oluyor.ancak kullanıma göre 10 günü bulması gerekir şarjının. philipsin t9u berbattı eğer düzeltmişlerse iyi.birde güneş ışığı altında bunun ekranı nasıl okunur merak ediyorum doğrusu...
Urun 4 iş gununde tukenmiş beyler 5 tane buyuk toptancı ve bayilerden gelen yogun talepler ilk sevkiyatı tuketmiş. 2.sevkiyat 10 gun icinde olacakmış.
Ürün çok ince. Ama sadece önden baktığınız zaman. Kutusundayken çok tatlı duruyoırdu. Keşke çıkartmasaydım
İlk defa pili telefondan ağır bir makinam oldu. İlk şarjda da çok ısındı pili. 2. şarja daha 2 ay var
Ekranı güneş altında gayet okunaklı. Daha da kurcalamadım. Kurcaladıkça artı-eksilerini yazarım.
bildiğiniz gibi bu telefonu 1 hafta önce aldım isteyene 150 YTL'ye hemen satarım..bak hiçbir yerde de yokmuş...
o kadar mı kötü :)
quote:
bildiğiniz gibi bu telefonu 1 hafta önce aldım isteyene 150 YTL'ye hemen satarım..bak hiçbir yerde de yokmuş...
quote:
2.ele aç alan olur
pm attım
quote:
quote:
Urun 4 iş gununde tukenmiş beyler 5 tane buyuk toptancı ve bayilerden gelen yogun talepler ilk sevkiyatı tuketmiş. 2.sevkiyat 10 gun icinde olacakmış.
Hepsioradadan dün geldi bi arkadaşıma. nasıl yok diyorlar
Arkadaşlar üründe çok hoşuma giden beklemediğim bi özellik çıktı. USB üzerinden şarj oluyor. Ne kitapçığında ne bi forumda rastladım bu bilgiye Bu gün 3. günü telefonun ve hala şarj göstergesinde bir azalma yok
quote:
Orjinalden alıntı: malkafa
quote:
Hepsioradadan dün geldi bi arkadaşıma. nasıl yok diyorlar
Arkadaşlar üründe çok hoşuma giden beklemediğim bi özellik çıktı. USB üzerinden şarj oluyor. Ne kitapçığında ne bi forumda rastladım bu bilgiye Bu gün 3. günü telefonun ve hala şarj göstergesinde bir azalma yok
Bugün 2.ci günü demek istedin heralde. 3.günü olması için pazargünü gelmiş olması gerekiyor. Mesajı salı günü yazdığına göre. Hepsiburada.com cogu toptancılardan büyük bir firma. Bazı ürünlerde stok kitlediyor. Neox tvli telefon, se w960i, e72 gibi modellerde oldu bu durum. Ya arkadaşın geçen hafta almıştır. Cumartesi pazara denk geldiği için bu hafta ulaşmıştır eline. Ya da hepsiburada stok yapmıştır. Veya stok kitlemiştir. Zaten çabuk davrandılar. Bu gün yine stoklarda ürün Bu araya weblebi.com da card finansa -15 indirimle 177 ytl ye geliyor
fiyat önemli değel....sutoka da mutlaka bi gün gelir ......kötü tarafı sadece agır ve kalın olmasımı bu ürünün.........