Şimdi Ara

##Existence Ko acıldı## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kayıt nerden oluooooooooooz girdim hamachiye nolcak bağlandım ıp ye nolcak şimdi bole takılcakmıyız hamachide yaf bi alahan kulu cwp yazsın
  • BU ÇIKTI Bİ YARDIM ET BUNDAN SONRA NE YAPAYIM...
  • resmi untmşm pardn
  • YARDIM EDER MİSNZ? Bu arada arkadaşm senin msn bnde var galiba bi ulaşıwer...
  • aradaşlarhttp://5.119.193.234/ bu adrese giriyom sayfa görüntülenemiyo diyo yaaaa
  • bnm himachi açıkken bile olmadı...
  • beyler hangi serverlerdesiniz hangi ırksınız ?
  • !!!YA Bİ DK. ŞİMDİ BEN ANLAMADIM NEDİR BU NASIL BİŞEYDİR BOYUTU NEDİR? HEPSİNİ BİRİSİ BANA TOPTAN ANLATIRSA SEWİNİRİM!!!
  • tüh offline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 29 Ocak 2007; 21:03:36 >
  • sıktılar ama açın şu serverı yetti
  • sabahtan beri açılsın die bekliyom ama hala açılmadı ya
  • pw server clienti dosyasına girip server.ini dosyasında 5.119.193.234 bu ip'yi nereye yazıcaz ?
    quote:

Orjinalden alıntı: banyedim

Oyuna girmek icin normal bi pw server clienti lazım 2.nisi o pw server clienti dosyasına girip server.ini dosyasına 5.119.193.234 yazıp baglanman gerekir ayrıca version 1098 olması da gerekmektedir
  • arkadaslar gercekten uzgunum ama serveri acık bırakıp ise gitmistim evdekiler karıstırarak hal yol edip kapatmıslar su an acık olması lazım hem de pelerin icin ugrasıyorum server 7/24 acık tıtacaım calsımalar icin kapalı ama acık su an!
  • hamachiyi indiridk agı felan kurduk baglandık aga peki sonrası ne ?
  • expler yine 1/1 mi
  • hyr exp ler deisti lwl atlama biraz daha zor ama droplar aynı simdi servere giremeyenler aksam 8:00 de denesinler rica ediyorum bir hata yuzunden aksam 8:00 e kadar giremeyeceksiniz eger bir durum felan olursa girer ben tahmini zaman soyledim daha da erken girebilirsiniz
  • quote:

hyr exp ler deisti lwl atlama biraz daha zor ama droplar aynı simdi servere giremeyenler aksam 8:00 de denesinler rica ediyorum bir hata yuzunden aksam 8:00 e kadar giremeyeceksiniz eger bir durum felan olursa girer ben tahmini zaman soyledim daha da erken girebilirsiniz

şunu 1/1 yapsanız ölür müsünüz?ne anlıyosunuz millete exp kastırmaktan?(böyle dediğime bakma gelecem de şöyle rahat bi pk yapsak olmaz mı?(exp kasmadan))

bu arada priest 62 ve 72 çalışıyomu?

quote:

arkadaslar gercekten uzgunum ama serveri acık bırakıp ise gitmistim evdekiler karıstırarak hal yol edip kapatmıslar su an acık olması lazım hem de pelerin icin ugrasıyorum server 7/24 acık tıtacaım calsımalar icin kapalı ama acık su an!

pelerin için 1503 db ve onun aiserver ebenzer vb. dosyaları lazım.yada süper bi programcı olman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 29 Ocak 2007; 17:02:01 >

• Oyunu nerden indircem
    yardim pls
  • oyun inmiyor normal clietnle baglanabilirsin ama ilk once hamachi lazım

NOT:arkadaslar server 8:00 e kadar kapalı kalıcaktır bu hatamdan dolayı cok ozur diliyorum.
  • quote:

oyun inmiyor normal clietnle baglanabilirsin ama ilk once hamachi lazım

NOT:arkadaslar server 8:00 e kadar kapalı kalıcaktır bu hatamdan dolayı cok ozur diliyorum.

62 ve 72 priest skilleri çalışıyomu acep?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.