Şimdi Ara

##Existence Ko acıldı## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi client indirmemiz gerekiyomu bilen sölesin nası girces oyuna
  • pw server clientini indirebilecegim bir yer varmı ayrıca knightın orjinal server dosyasının ıcındekılerı yazarsanız sevinirim
  • kayıt olacam da non-pre olayı yok deil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _xXxRaiDeNxXx_

kayıt olacam da non-pre olayı yok deil mi

e yuh daha neler
  • ya bu ne bi kere oldu ondada install 1098 fln dedi ondan sora her girdğimde şifre bölümünde farklı hatalar verio yoq fail login yoq şifre yanlış yoq ıd yanlış amma bahanesi varmış bununda haa sabahdan beri bi giremedim aq
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

quote:

Orjinalden alıntı: _xXxRaiDeNxXx_

kayıt olacam da non-pre olayı yok deil mi

e yuh daha neler

imza süper baytar 4ever
  • normal bi pw server clienti ile baglanılabilir 1098 sürüm olması gerekmektedir bahacanko lifeko clientleri ile baglanılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: banyedim

normal bi pw server clienti ile baglanılabilir 1098 sürüm olması gerekmektedir bahacanko lifeko clientleri ile baglanılabilir

lifeko 1102

bu arada db rezalet +10 takılar bile çalışıo pk zavki 0 a düşüyo kısaca hele acc setler oluyosa bana 100 vuran çıkmaz sanırım
  • YA BEYLER BİRİSİ SU KNİGHT KLASORUNUN ICINDEKI SERVER DOSYASININ ICINDEKILERI KOPYALIYABILIRMI ZAHMET OLUCAK HER SORU ICIN Bİ KONU ACMAK SACMA OLUYORDA
  • ben birazdan buraya bi link atıcam ark lar kafası karısanlar o clienti indirsin herşey hazır bi vaziyette size kalan ondan haric hamachiye baglanmak
  • yaf bu bahacankonun setup linkini veririmisn kaan kardeş
  • ya gm hadi alahını peygamberiini seviosan at şu linki çabuk pls
  • pffff rezalet bb existence ko
  • Hala site açılmıyo id alamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: supernovacan92

pffff rezalet bb existence ko

Upload edilmedi client eger bb existence ko diosan seni tutan yok istedigin sekilde gidebilirsin sana da bb
  • http://rapidshare.de/files/31641458/bahacanKO.rar.html **** olan yere rapid_share yazın _ olmadan

BUYRUN SİZE BAHACAN KO CLİENTİ BUNLA BAGLANILABİLİR!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banyedim -- 29 Ocak 2007; 22:39:35 >
  • http://www.resimload.com/070509/laq_AnG3L.jpg
    nasılım

bu arada server pek de iyi değil db rezalet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 29 Ocak 2007; 22:40:25 >
  • beyenmiyen girmez arkadasım zorla tutan yok sizi koaly sa sen yap bi server!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: banyedim

beyenmiyen girmez arkadasım zorla tutan yok sizi koaly sa sen yap bi server!!

+10 takılarla pk olmaz(ac takılarla (glass iron bronze sketelon belt iron neackle)birine editsen bile 400 vurursun(ben edittimde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 29 Ocak 2007; 22:43:47 >
  • upgrade lerini ve dropları bu gece ayarlıyacagım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.