Şimdi Ara

Exodar yada Darnassus'tan Stormwind'e Seyahat Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Exodar'a kayıtlı(Darnassus ta olur) bir 42 lvllik "warrior" worgenim var.Stormwind e nasıl gidebilirim?
    Kısacası Exodar yada Darnassun tan Stormwinde nasıl gidebilirim?
    Not:Oyunda tanıdığım, yardımcı olabilecek teleportçu mage yok.
    Birde yok tekne seyahati diye birşey buldum.Varsa nasıl oluyor?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar

• Darnassus'taki pembe portaldan Rut'theran Village'a git oradan gemiye bin.
  • Vay be zamanında low levelken Darnassustan SWe gitme hevesi gelmişti de. Limandan menethile ordan yürüyerek o kadar yer geçip IronForge a ordan metroyla Sw e varmıştım ne yoldu ya. Özledim oyunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Vay be zamanında low levelken Darnassustan SWe gitme hevesi gelmişti de. Limandan menethile ordan yürüyerek o kadar yer geçip IronForge a ordan metroyla Sw e varmıştım ne yoldu ya. Özledim oyunu...

BC'nin ilk zamanlarında Draenei açıp duruyordum, bak şimdi topuklaya topuklaya SW'ye nasıl gideceğimi anlatacaktım unutmuşum rotayı. Wetlands'de falan timsahlar kesip dururdu beni, sahi SW Harbor'dan önce nereye gidiyordu gemiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Darnassus'taki pembe portaldan Rut'theran Village'a git oradan gemiye bin.

Teşekkür ederim. Sizin sayenizde Stormwind'e varabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Vay be zamanında low levelken Darnassustan SWe gitme hevesi gelmişti de. Limandan menethile ordan yürüyerek o kadar yer geçip IronForge a ordan metroyla Sw e varmıştım ne yoldu ya. Özledim oyunu...

BC'nin ilk zamanlarında Draenei açıp duruyordum, bak şimdi topuklaya topuklaya SW'ye nasıl gideceğimi anlatacaktım unutmuşum rotayı. Wetlands'de falan timsahlar kesip dururdu beni, sahi SW Harbor'dan önce nereye gidiyordu gemiler?

Menethil Harbora(Wetlandsdaki limana) vardı elf kıyılarından(auberdine mi neydi darkshoredaki liman işte) yanlış hatırlamıyorsam. Yoksa aktarmalı mı gidiyordum? Yok ya sanki Darnassus to darkshore to wetlands to dun morogh to ironforge du. Yoldan ayrılmamanız önerilir. Gerçi catayla artık yok o yol da...

• o sw gemiler kadar saçma birşey yok arkadaş!Hiç mi guard koymaz insan bu gemi şuraya şu gemi buraya gider diye.Lanet olasıca orgrimmar gibi değil ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapaksız Logar

o sw gemiler kadar saçma birşey yok arkadaş!Hiç mi guard koymaz insan bu gemi şuraya şu gemi buraya gider diye.Lanet olasıca orgrimmar gibi değil ki

Neyi saçma bayrak var yetmiomu -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 23 Ocak 2012; 18:16:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: Kapaksız Logar

o sw gemiler kadar saçma birşey yok arkadaş!Hiç mi guard koymaz insan bu gemi şuraya şu gemi buraya gider diye.Lanet olasıca orgrimmar gibi değil ki

Neyi saçma bayrak var yetmiomu -_-

ben bayrak filan göremedim orda anca anlarsan gemilerin şeklinden AHA BU INSAN YAPIMI SW YE GIDIYODUR BU diye bindim şansa geldim dranei charımla sw ye.ondan sonra da bi northrende gitmeye çalıştım 40 yeri dolaştım nalet olsun dedim.Bayrak nerde arkadaş ben o kadar trade de yazdım küfür ettim bu gemileri birbirinden ayıran özellik yok mu diye kimse yazmadı kimse mi bişey bilmiyo yani?

• Her geminin olduğu yerde ya nereye gittiğini belli eden bir bayrak yada nereye gittiğini söyleyen bir adam oluyor.
  • 1.12.1 zamanı yüzerek karşıya geçmeyi denemiştik harita bitmişti. Fatigue yoktu galiba o zamanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

1.12.1 zamanı yüzerek karşıya geçmeyi denemiştik harita bitmişti. Fatigue yoktu galiba o zamanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

1.12.1 zamanı yüzerek karşıya geçmeyi denemiştik harita bitmişti. Fatigue yoktu galiba o zamanlar.

Xroadsı basmaya gidiyorduk 60-70 Ally, gemi Kalimdor'a gelince bir anda kayboldu çoğunluk fatigueden ve sürekl giren loading ekranı yüzünden öldü.

bir kaç tane mage kurtulmuştu sadece portlayabilen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.