ben bi yerde okumuştum komiklik olsun diye exodianın parçası olarak şeyini yapmışlar
Alıntıları Göster
abi nası çağırıyoz
quote:
Orijinalden alıntı: jandark02
abi nası çağırıyoz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: jandark02
abi nası çağırıyoz
Evet nasıl çağırıyoruz yaa
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
quote:
Orjinalden alıntı: jandark02
abi nası çağırıyoz
Evet nasıl çağırıyoruz yaa
Alıntıları Göster
tebrik ederim ben exsodia yı 4 kez çağırdım desteni 40 tane kart olsun hemen gelir eline
quote:
Orijinalden alıntı: zork_and_exsodia
tebrik ederim ben exsodia yı 4 kez çağırdım desteni 40 tane kart olsun hemen gelir eline
Alıntıları Göster
ben 60 kartla çıkardım ilk önce cyber steinle ultera çıkarttım ultrayı öldüremedi tam 1 tane kartı kaldı joeyin exodyanın gövdesi geldi süper odlu oyun bittiyendim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-84A5162A7
ben 60 kartla çıkardım ilk önce cyber steinle ultera çıkarttım ultrayı öldüremedi tam 1 tane kartı kaldı joeyin exodyanın gövdesi geldi süper odlu oyun bittiyendim
Alıntıları Göster
tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: yugioh07
tebrikler
Alıntıları Göster
saol knki ayrıca onbaşı olmuşsun tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
La bi ben çağıramadım
Kolu bacağı gelio gövdesi gelmio
quote:
Orjinalden alıntı: eragon94
La bi ben çağıramadım
la ben de çağıramadım yawbana bi kere sol bacağı hariç hepsi geld,i
quote:
Orijinalden alıntı: alimert123
quote:
Orjinalden alıntı: eragon94
La bi ben çağıramadım
la ben de çağıramadım yawbana bi kere sol bacağı hariç hepsi geld,i
Alıntıları Göster
lan ne adamsınız exodyanın gövdesi diyonuz yaw exodyanın gövdesi falan yok kollar bacaklar ve kafa
quote:
Orijinalden alıntı: Guest53253452135
lan ne adamsınız exodyanın gövdesi diyonuz yaw exodyanın gövdesi falan yok kollar bacaklar ve kafa
Alıntıları Göster
ben cyber stein le ultimate blue eyes dragon u çağırdım yok edemedi exodia nın başı geldi ve oyun bitti
quote:
Orijinalden alıntı: Guest53253452135
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yugıoh sever543
Farkındamısın Exodia the Forbidden One kartı exodianın başını ve göğüs hizasını kapsıyo yani gövdesinin bör bölümü o kartta
quote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
quote:
Orjinalden alıntı: yugıoh sever543
Farkındamısın Exodia the Forbidden One kartı exodianın başını ve göğüs hizasını kapsıyo yani gövdesinin bör bölümü o kartta