30 Ekim itibariyle ülkemizde kullanımına açılmıştır. Kart toplayıp savaşabildiğimiz bir oyun. Oyun hakkındaki genel görüşüm olumlu. Heartstone'ye benziyor diyebilirim. Ancak savaş mekaniği biraz daha basit. Bu durum çok yeni bir oyun olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Türkçe dil desteği maalesef bulunmuyor. Pokémon TCG Pocket - Google Play'de Uygulamalar |
Pokemon TCG Pocket
-
-
Dünden beri oynuyorum, aşırı hoşuma gitti. Card battle sistemi de çok iyi, leaklere baktığım zaman gelecek şeyler de harika. Rehberlerin çoğunda battle exp vermiyor diyor ama win başına exp alıyorum ben şuan pvp de, bunun bi sınırı var mı?
-
Savaş kısmında oluşturabileceğimiz stratejileri tam olarak oturtamadım. Çok destek kartım yok. Sanırım asıl olay bunların doğru zamanda kullanımı ile olacak. Pokemon kartlarında desteyi şimdilik tek tür yapıyorum. İki tür seçersem enerji sıkıntısı yaşıyorum. Destenin evrimleşebilecek kartlardan veya az enerji ile yüksek saldırı yapabilecek kartlardan oluşturmaya çalışıyorum.
-
Bu oyunla ilgili 2 site var, meta deckler ile ilgili oralara bir bakının. Genel olarak tek tip enerjili deckler var zaten. 2 tip kullanan bir tane deck gördüm şuana kadar, burdaki deckleri yapmak kolay olmayacak şanslı değilseniz tabi. Ben bazılarını yapabildim, şuan en büyük eksiğim charizard paketinden çıkacak olan sabrina supporter kartı. 2 tane ondan lazım, puanlarımı onu almak için kullanmak istemiyorum, daha önemli kartlara harcarım şu exchange puanlarını yani. Şuan sırf charizard açmaya başladım, sabrina düşürürsem rahatlayacağım çoğu meta deckte o karı var
www.pokemonmeta.comPokemon Meta | Best Pokemon Pocket Decks with Craft Prices | Updated Daily | Pokemon Metahttps://www.pokemonmeta.com
-
Teşekkür ederim siteler için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 13 Kasım 2024; 0:31:4 > -
Oyuna çok ciddi bakmışsınız, aslında ciddi bir yanı yok oyunun tamamen casual. Amac daha çok eğlencesine günlük girip pokedexi doldurmak. Oyunun battle sistemi tamamiyle opsiyonel ama çoğu oyuncu battle sistemine kitlenmiş durumda haliyle bunu anladıklarında battle sistemine değişiklik gelecektir. Sanırım denge falan gelicekmiş kartlara zamanla, yeni kartlar eklendiğine battle sistemine göre eklenecekmiş, battle sistemini ön plana koyacaklar gibi ama şuanlık oyun kart toplamaktan ibaret. Öyle başına oturup sürekli oynanılacak bir oyun değil, ranked yok bir şey yok.
Oyunun battle sistemi çok fazla rng üzerine kurulu, bunun sebebi de sistemin basit olmasından kaynaklı, yine stratejisi var tabi ben çoğu kez comeback yapmışımdır fakat evet hepsi rng ye bağlı genel olarak. Şuan pikachu ve starmie ex buildleri çok güçlü, cünkü cok az enerjiye cok fazla hasar çıkarıyorlar. Oyun henüz yeni olduğu için yavaş yavaş oyuncular çözüyor tabi, ufaktan pikachu ve starmie için counter deckler meydana çıkmaya başladı, onları deneyebilirsiniz eğer çok denk geliyorsa. Ya da yeni hesap açıp pikachu ve starmie elde etmek için deneyebilirsiniz siz de spamlarsınız. Ama spamlamanın şuan win başına 15 exp den başka espirisi yok, ben daha çok günlük paket açmaya giriyorum sonrasında 1-2 battle atıp çıkıyorum. Bugün event battle gelmiş onları yaptım saldım, öyle oynanılacak bir oyun şuanlık.
-
Rekabetçi oyunları seviyorum.
Evet farklı paketler gelecekmiş. Potansiyeli gerçekten yüksek bir oyun olacağına inanıyorum. Çünkü Pokemon evreni çok büyük bir evren. Umarım kullanıcı yorumlarını dikkate alırlar, battle sistemi rekabetçi sistemi de oturur, uzun soluklu bir oyun olur.
Koskoca forumda ikimiz oynuyoruz sadece sanırım oyunu
-
Lapras son görevi geçemedim kartlar vasat kalıyor. Diğer 3 görevden pikachu verdi bi işe yaramadı.
6 yıl önce Go yu bırakmıştım şimdi sadece Unite oynuyorum, bu tarz bi pokemon oyunu ilk defa oynadığımdan adaptasyon sürecindeyim bakalım neler olacak.
-
-
Böyle güzel bir oyunun dünyada gördüğü ilgiyi ülkemizde görmemesi ilginç.
**Ot kısmında 2 bulbasour 2 ivysaur 2 venasaut koy, bir de lilygrant kullan tamam.
**Ateş kisminda 2 moltres bul, charizard veya arcanine bul sonra zaten inferno ile charizard gelişince kimse duramaz karşında.
**Psychic kısmında mewtwo bul, bir de ability olarak enerji veren Pokemon var onu bul tamam.
**Su kısmı suan en avantajlı olan. 2 tane misty kartı koy, 1 tane sabrina kartı koy, bir de bulabilirsen pidgey-pidgetto-pidgeot evriminden Pokemon değiştirme ability gelirse ister articuno, ister lapras, gecemeyecegin kimse yok. Misty kartı şuan çok güçlü, belki ileride düşürürler.
**Elektrik kısmında olur da Pikachu ex bulursan, koy benche üç tane basit Pokemon, bitti her vuruşta 90-110 hasar en az. Zapdos falan da yetiyor zaten.
**Dövüş pokemonlarinda marowak ex diğerlerine göre çok zayıf kalıyor. Daha doğrusu Pikachu ex ile Moltres ex aşırı güçlü yapılmış. Gerçi bakınca su grubunda da misty kartı avantajlı, ot grubunda venasur canı 190 ve vurdukça canı artıyor. Yalnızca dövüş grubunda ekstra bişey yok. Bence dövüş grubu şuan için zayıf. Machoke falan gelişmesi zor.
Oyun güzel ama bir yerden sonra tekrara düşüyor, kart açılması zorlaşıyor. Soloda hep aynı tiplerle savaşacagimiza tıpkı gba oyunundaki gibi, pokemaniac...., bugcatcher...... Vb. Karakterlerle savaşıp öyle ödül verse çok güzel olur. Yani biraz hikaye kısmı eklenebilir. Ama eminim işi paraya dökecekler, parayı veren kral olacsk, bu da diğer oyunlar gibi tarihe gömülecek. Umarım suanki sistemi bozmadan geliştirebilirler...
-
Oyun çok güzel. Yalnızca battle tarafında geliştirmelere ihtiyaç var zira öyle bir şans faktörü var ki maç başlar başlamaz kazanıp kaybedebiliyorsunuz. Klasik oyununda savaş mekaniği daha kompleks idi. (Yeni enerji yönetimi işine ise bayıldım.)
Yeni kartlara da ihtiyaç var. Özellikle savaş esnasında daha fazla ability'e sahip kart ve daha fazla supporter trainer kartları şart. Bir savaş ne kadar şansa bağlı olmaktan uzaklaşırsa o kadar iyi.
-
Oyunun asıl amacı batı ülkelerindeki kart paketi açma olayını dijitale taşımak. Tek başına da bir artısı olmayacağı için ufak bir battle sistemi gelmiş ama daha fazlası olacağını zannetmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X