Şimdi Ara

ANİMAL CROSSİNG NEW LEAF İNCELEME 3DS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Bugün size Animal Crossing New Leaf'ın nasıl bir oyun olduğunu ve can alıcı noktalarını elimden geldiğince anlatacağım .

Oyunu yaklaşık 3 aydır oynuyorum . Şu ana kadar gördüğüklerimle size oyunu anlatacağım . Oyuna başlangıçımızdan başlayalım :

Oyunda kasabamıza bir tren ile geliyoruz ve bu trende Rover diye bir arkadaş ile tanışıyoruz . Önceki oyunları oynayanlar bilir . Bu arkadaş bize ilginç sorular soruyor . Mesela ; Kızmısın erkek mi Nereye gidiyorsun , ismin ne , tipin nasıl gibi sorular soruyor . Bu sorular biraz saçma gelebilir fakat bunlar karakterimizin görünüşünden , kasabamızın ismi ve nasıl bir yer olacağına kadar birçok değişik seçenek doğuruyor . O yüzden bu tren'de yapacağımız diyaloglara oldukça dikkat etmemiz gerekiyor aksi takdirde istemediğimiz bir sonuçla karşılaşabiliriz . Biz oyunda ismini verdiğimiz (X) kasabasının muhtarıyız arkadaşlar o yüzden köyde ki her şeyden biz sorumluyuz .

Kasabamıza geldiğimizde çoşkulu köy halkı ile karşılaşıyoruz . Çevremizde ki köylüler hayvan arkadaşlar , sadece biz insanız , çevremizde hiç insan yok . Köy sakinleri ile bir süre sohbet ettikten sonra sekreterimiz Isabella bize köyü dolaştırıyor, ofisimizi gösteriyor ve bize evimizin nerede olmasını istediğimizi soruyor , bizde o noktayı seçerek oraya çadır kuruyoruz .

Bir süre bu çadırda kaldıktan sonra asıl evimize kavuşuyoruz ve oyun burda başlamış bulunuyor

Oyunumuz bana göre gelmiş geçmiş en iyi hayat Simülasyonu ( The Sims ile birlikte ) Oyunda ki görevimiz köy halkına hizmet etmek . Onun için köy için çalışmalar yapıp köyümüzün eksiklerini tamamlıyoruz . Tabii bunun içinde paraya ihtiyacımız var . Para kazanmak için birçok alternatifimiz var , misal : Balık tutarak , arkeoloji ile uğraşarak , böcek toplayarak ve meyve sebze toplayarak vb bir çok alternatifimiz var .

Oyunda bazı şeyleri yapmamız için bazı aletlere ihtiyacımız oluyor ve tabii ki bu aletler bize kendi gelmiyor . Bunları köyümüzün arka tarafında ki dükkandan alabiliyoruz T&T'den . Bu arkadaş bir süre sonra dükkanlıtkan çıkıp işleri büyütüyor o ayrı mesele Köyümüzün arka tarafında bir cadde var , ilk başta pek bir şey olmasada zamanla disco , ayakkabı dükkanı vs gibi yeni dükkanlar açılıyor . Alış-Verişlerimizi buradan yapıyoruz . Fakat birşey satarken köyümüzün içinde ki Re-Tail'i kullanıyoruz . Buna oyunumuzun Rehber bölümünde değineceğim . Her neyse , aletlerde kalmıştık . Oyunda bazı değerli madenleri , fosilleri çıkarmak için küreğe . Böcekleri yakalamak için ağa . Balık tutmak için olta vs vs bir çok alet var .

Biz bir muhtarız ve köyümüzden sorumluyuz . Köyümüzün eksik olan şeylerini tamamlıyoruz . Köy halkının rahatlıkla saati öğrenebilmesi için saat kulesi , ulaşım için köprü vs . Bunlar sizin biraz RPG yönünüze kalmış

Köy halkı sürekli değişiyor . Her zaman aynı insanları görmüyoruz . Her hafta yeni bir kişi taşınıp bir kişiye veda ediyoruz . Giden kişi bize gidiş tarihinide söylüyor , o gün istersek onu uğurlayabiliyoruz . Köylülerin yapay zekası gerçekten müthiş . En ufak bir değişikliği bile fark ediyorlar . Saçını değiştiriyorsun veya yeni giysiler giyiyorsun , sana yakışıp yakışmadığını ne kadar çok değiştiğini falan söylüyorlar Bazen bizden ufak ricaları oluyor , tavsiye istiyorlar bizde seve seve yapıyoruz . Bize bir eşyayı alıp almamasını soruyor , sence alsammı falan diyor eğer al derseniz alıyor .

GRAFİK VE SES

Gerçekten temiz grafikleri var . Google'de ki kalitesi düşük Screen Shot'lara aldanmamanızı öneririm . Grafikler ekranda çok canlı ve şirin gözüküyor Sesler ise harika . Müzikler , arkada ki tınılar falan . Tekneci Kapp'n'in şarkıları . Bu oyuna her girdiğinizde bir huzur doluyor içinize müzikler sayesinde . Bazı melodileri ise biz kendimiz alt ekrandan hazırlayabiliyoruz . Bizim hazırladığımız melodilerinde oyunda çalması ayrı bir güzel .

GENEL

Oyun her 3DS sahibinin alması gereken bir oyun arkadaşlar . Bana göre Fire Emblem'den sonra en iyi 3DS oyunudur . En uzun oynanış süresin sahip 3DS oyunlarından birisidir . Almadıysanız çok şey kaçırırsınız Oyuna puanım

Grafik 8.5/10
    Oynanış 10/10
    Müzik10/10

GENEL 9

İncelememi okuduysanız görüşlerinizi bildirirseniz ve eksik bir şey varsa , yanlış bir şey dediysem düzeltirseniz sevinirim . Bir sonraki incelememizde görüşmek üzere

OYUN HAKKINDA UFAK İPUÇLARI

- Oyuna özel günlerde girersek farklı etkinliklerle karşılaşmamız mümkün . Mesela doğum gününüzde oyun girerseniz köy halkı size süpriz doğum günü partisi yapabiliyor .Veya Yılbaşında , Cadılar bayramı vb günlerde .

- Oyunda topladığınız şeylerden satıp para elde etmek istiyorsanız T&T yerine her zaman Re-Tail'i tercih edin çünkü orası her zaman size daha fazla para verecektir .

- Oyunda bazı fosiller topluyoruz . Bunları kesinlikle müzeye bağışlamanızı tavsiye ederim . Satmayın çünkü bazı fosiller çok nadir çıkıyor ve müzenize o parçayı koyamayabiliyorsunuz . Fakat çıkan her fosili bağışladıktan bir süre sonra topladığınız fosillerin çoğunun müzede zaten olduğu için bağışlamanıza gerek kalmıyor ve bu sayede fosilleri satarak yüklü miktarda para kaldırabiliyoruz ve aynı zamanda müzede eksik parça bırakmıyoruz .

-Topladığınız portakallardan , elmalardan vb meyvelerden en azından bir sepette 2 tanesini dikmek için ayırın geri kalanını satın . Böylece daha çok meyve toplayabilirsiniz . Ve daha çok para kazanırsınız .

- Hoşlanmadığınız bir köylü var ise onu köyden atabilirsiniz (belediye binası aracılığı ile )

- Tren yolundan başkalarının köylerine gidebilirsiniz .

- Ev almak veya büyütmek için direk emlakçıya para veremiyoruz . Gidip yeterli miktarda parayı postahanede ki bankamatiğe yatırıyoruz . 24 saat sonra evimiz hazır oluyor .

- Kayalara kürekle vurarak içinde maden olup olmadığını öğrenebiliyoruz , bu madenleride satıp para elde ediyoruz .

- Bir süre sonra dükkanların olduğu caddede berber açılıyor burada saç şeklimizi ve yüzümüzü değiştirebiliyoruz .

- Oyunda gündüzleri dükkanlar açık oluyor geceleri ise kapatıyorlar o yüzden alış-verişlerinizi gündür yapmanızı tavsiye ederim . En geç kapanan dükkan ise Re'Tail .

- Sahilde teknenin orada bir sepet olduğunu göreceksiniz . Adalara gittiğinizde orada topladığınız böcekleri , balıkları , meyveleri adada ki sepete atıp bizim sahilde ki sepetten alabiliyoruz . Adaya eşya götüremediğimiz için adanın sahilinde ki garip adamdan birkaç eşyayı ödünç alabiliyoruz

- Konsolumuzun alt ekranından eşyalarımızın , giysilerimizin , duvar kağıtlarımızın tasarımını kendi ellerimiz ile çizebiliyoruz . Oldukça kullanışlı bir özellik .

- Köyümüzün bayrağını ve çalmasını istediğiniz melodiyi Belediye Binasında asistanınız aracılığı ile değiştirip tasarlayabiliyorsunuz .

Şimdi aklıma gelenler bunlar öğrendikçe ve aklıma geldikte Editleyip sizinle paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dependet -- 14 Ocak 2014; 21:45:52 >

• çok iyi inceleme hocam eline sağlık. bu oyun kadar alsam mı almasam mı dediğim 3ds oyunu yok hala kararsızım ya türü sevmiyorum ama ne biliyim iyi bir oyun gibi belkide hayat simülasyonu türünü sevdirir fikrin ne hocam alıp oynanır mı?
  • Hayat Simulasyonu en sevdigim oyun tarzlarindan birisi. Animal Crossing ise seninde degindigin uzere Sims ile bu turun basyapitlari. Pahali olmasa hemen alacagim ama maddi olarak cok yuksek bir meblaya satiliyor. Artik anca yaza dogru alabilirim gibi duruyor. Onumuzdeki hafta sinavlarimin bitmesiyle MK7 aliyorum. Sizin incelemenin etkisiyle.

Inceleme super, yenilerini bekliyorum. Yeni inceleme yapinca bildir bana lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

çok iyi inceleme hocam eline sağlık. bu oyun kadar alsam mı almasam mı dediğim 3ds oyunu yok hala kararsızım ya türü sevmiyorum ama ne biliyim iyi bir oyun gibi belkide hayat simülasyonu türünü sevdirir fikrin ne hocam alıp oynanır mı?

Kesinlikle almalısın dostum almadığın hata . Dediğim gibi her 3DS sahibinin alması gereken bir oyun . Müthiş bir oynanış süresi var , kesinlikle sıkmıyor . Çok farklı bir deneyim yaşatıyor insana . Mario Kart 7 alıcaktın . Bence ilk Mario Kart 7 al ondan sonra bunu al . İkisi ile çok uzun süre sıkılmazsın . Sonra üstüne birde Fire Emblem'i almanı tavsiye ederim Hem alırsan beraberde oynarız .

• 3ds'im geldikten sonra alacağım ilk oyun bu olacak. Eline sağlık çok iyi anlatılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Hayat Simulasyonu en sevdigim oyun tarzlarindan birisi. Animal Crossing ise seninde degindigin uzere Sims ile bu turun basyapitlari. Pahali olmasa hemen alacagim ama maddi olarak cok yuksek bir meblaya satiliyor. Artik anca yaza dogru alabilirim gibi duruyor. Onumuzdeki hafta sinavlarimin bitmesiyle MK7 aliyorum. Sizin incelemenin etkisiyle.

Inceleme super, yenilerini bekliyorum. Yeni inceleme yapinca bildir bana lutfen.

Teşekkür ederim hocam bunu duyduğuma sevindim Muhtemelen bende bir süre inceleme yapamayacağım ama büyük ihtimal bir sonra ki incelemem Fire Emblem olur Şu anda oyunu oynuyorum ve her şeyini tam olarak çözmeye çalışıyorum . Onu başardıktan İncelemesini ve Rehberini sizlere sunacağım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

quote:

çok iyi inceleme hocam eline sağlık. bu oyun kadar alsam mı almasam mı dediğim 3ds oyunu yok hala kararsızım ya türü sevmiyorum ama ne biliyim iyi bir oyun gibi belkide hayat simülasyonu türünü sevdirir fikrin ne hocam alıp oynanır mı?

Kesinlikle almalısın dostum almadığın hata . Dediğim gibi her 3DS sahibinin alması gereken bir oyun . Müthiş bir oynanış süresi var , kesinlikle sıkmıyor . Çok farklı bir deneyim yaşatıyor insana . Mario Kart 7 alıcaktın . Bence ilk Mario Kart 7 al ondan sonra bunu al . İkisi ile çok uzun süre sıkılmazsın . Sonra üstüne birde Fire Emblem'i almanı tavsiye ederim Hem alırsan beraberde oynarız .

hocam mario kart 7 super mario 3d land aldım bugün finaller bitsin pokemon x zelda between fire emblem luigis mansion alıcam animal crossing i araya sızdırabilir miyim bilmiyorum.hala kararsızım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] New Nintendo 3DS XL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam fire emblem incelemeni merakla bekliyorum incelemeyi uzun yaparsan çok makbule geçer baya derin konulu bir oyun ki en merak ettiğim oyunlardan.
  • quote:

quote:

quote:

hocam mario kart 7 super mario 3d land aldım bugün finaller bitsin pokemon x zelda between fire emblem luigis mansion alıcam animal crossing i araya sızdırabilir miyim bilmiyorum.hala kararsızım

Animal Crossing bence Luigi's Mansion'dan daha iyi bir oyun demiyim fakat AC alırsan çok daha uzun süre oynayabilirsin ve gerçekten hiç ön yargıya düşmeyin ben kefilim müthiş bir oyun dostum Luigi's mansion alırsan en fazla 20 saat oynarsın zaten senaryo modu pek uzun sürmüyor . Şöyle söyleyeyim ön yargıya düşmeniz hata , Animal Crossing almayan 3DS sahibi yok yurt dışında Yabancı forumlara baktıysanız bilirsiniz . Zaten oyun 3DS'in en hızlı satan oyunu . Eğer bu kadar çok satılıyor ve seviliyorsa oyuna bir şans vermelisiniz

Fire Amblem'in ise anlat anlat bitmeyecek özellikleri var büyük ihtimal çok uzun bir inceleme olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dependet -- 14 Ocak 2014; 22:33:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: king22

3ds'im geldikten sonra alacağım ilk oyun bu olacak. Eline sağlık çok iyi anlatılmış.

Teşekkür ederim hocam . Alınca haber verirseniz sevinirim beraber oynarız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Animal Crossing bence Luigi's Mansion'dan daha iyi bir oyun demiyim fakat AC alırsan çok daha uzun süre oynayabilirsin ve gerçekten hiç ön yargıya düşmeyin ben kefilim müthiş bir oyun dostum Luigi's mansion alırsan en fazla 20 saat oynarsın zaten senaryo modu pek uzun sürmüyor . Şöyle söyleyeyim ön yargıya düşmeniz hata , Animal Crossing almayan 3DS sahibi yok yurt dışında Yabancı forumlara baktıysanız bilirsiniz . Zaten oyun 3DS'in en hızlı satan oyunu . Eğer bu kadar çok satılıyor ve seviliyorsa oyuna bir şans vermelisiniz

Fire Amblem'in ise anlat anlat bitmeyecek özellikleri var büyük ihtimal çok uzun bir inceleme olur .

hocam sana uyup alıcam umarım pişman olmam luigis mansion multiplayerı var oda baya götürür coop eğlenceli duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Guzel inceleme

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sana uyup alıcam umarım pişman olmam luigis mansion multiplayerı var oda baya götürür coop eğlenceli duruyor

Pişman olmazsınız hocam büyük ihtimal . Luigi's Mansion'da müthiş espirili bir oyun , komik fakat ben oyun uzunluğu için konuşuyorum Luigi's Mansion 30 saat oynarsanız Animal Crossing'i 200 saat oynarsınız yani arada uçurum kadar fark var fakat kısa ama müthiş tadının damağınızda kaldığı bir oyun istiyorsanız LM alın , eğer oyunun çok uzun süre oynayıp uzun süre bir 3DS oyunun yanaşmam diyorsanız ( ben öğrenci olduğum için öyle yaptım ) Animal Crossing alın . Seçim size kalmış ben görüşümü belirtiyorum bana bağlı kalmayın alınca hayal kırıklığına uğrarsanız üzülürüm açıkçası , o kadar para vereceksiniz çünkü ama birkez sans verilmeli bence

Dreazz hocam teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dependet -- 14 Ocak 2014; 23:24:59 >

• Harika olmuş inceleme :D Şuan kutunun içinde garip garip duruyor oyunum. O kadar çok oyunum oldu ki hangisini oynasam diye şaşırıyorum :(

3DS,GC,Wii,Wii U,PS3,Vita,PC de oynamam gereken oyunlar var. :( Ama vakit yok günde 1-2 saat boş vaktim oluyor onda da anime,sohbet,yemek,azcık oyun derken uyumuş oluyorum.

Bende mario 3d world incelemesi yapıcam ama :D yarışmaya yetişir mi bilmiyorum. AÖF falan da var 1 hafta sonra off :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Harika olmuş inceleme :D Şuan kutunun içinde garip garip duruyor oyunum. O kadar çok oyunum oldu ki hangisini oynasam diye şaşırıyorum :(

3DS,GC,Wii,Wii U,PS3,Vita,PC de oynamam gereken oyunlar var. :( Ama vakit yok günde 1-2 saat boş vaktim oluyor onda da anime,sohbet,yemek,azcık oyun derken uyumuş oluyorum.

Bende mario 3d world incelemesi yapıcam ama :D yarışmaya yetişir mi bilmiyorum. AÖF falan da var 1 hafta sonra off :S

Teşekkür ederim dostum Ben rahatladım iyice sınavlar bittikten sonra bu aralar Fire Emlem oynayacağım

Bir sonraki incelememde büyük ihtimal o olur . Benimde çok oynum birikti PS1 , PS2 , 3DS ve PS3 oynuyorum

Sınavında başarılar Allah yardımcın olsun

• Dependet kullanıcısına yanıt
    Sağolasın :) Gene kalcaz gibi ama hayırlısı.
  • eline sağlık hocam güzel olmuş inceleme
  • Eline saglık güzel inceleme olmuş.

• Burda paylaşmamın bi sıkıntısı yoksa buyrun benimde ilk incelemem burda :)
    Wii bölümünde olduğu için görmeyebilir çoğu kişi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_86680631/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Burda paylaşmamın bi sıkıntısı yoksa buyrun benimde ilk incelemem burda :)
    Wii bölümünde olduğu için görmeyebilir çoğu kişi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_86680631/tm.htm

Elbette yok . Güzel inceleme olmuş elinize sağlık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.