Şimdi Ara

EXP-IP boost hakkında noob sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Tr serverinda 25 level bir hesabım vardı euW de tekrar kasmaaya basladim su anda 12 levelim.
    2100küsür RP var şu anda hesabımda 7500kadar da IP. başladığımdan beri hiç hero açmadım eu W de ip yada rp ile.
    exp boost almayı düşünüyordum biraz araştırınca WİN ve DAY boostlar stackleniyormuş doğru mu? öyleyse çok rahat t30 olabilirim :)
    Ama genelde ip boost alın exp boost almayın yazıyor forumlarda ne yapsam bilemedim.

• ben ip le exp'i aynı anda çok aldım bi sorun olmuyor neden öyle diyorlar ?
  • Exp boost almanı tavsiye etmem yavaş yavaş ilerleyip biraz daha tecrübe kazanmak yararına olur diye düşünüyorum. IP boosta gelince RP ile direk champion alsan zararın çok fazla olmaz herhalde, RP almaktada bir sıkıntın yok gibi zaten IP boost alacağına direk champion alıp IP ilede runelarını dizebilirsin.
  • Birisi hesaplamıştı galiba IP boost alıp farmlamak yerine direk RP ile hero almak daha karli oluyormuş.
    Runepageler ve runesetler için ip sıkıntısı çekmemek adına ip boost alayım diyorum aslında. birde ranked gamelerde normal gamelere oranla daha az ip geldiğini okudum ama doğruluğu nedir bunun?
    Tecrübe konusunda haklısınız ama eğer TR deki hesaptan devam etseydim 30 olmuştum ha 30 olup direk ranked girerim demiyorum ama birde şöyle birşey var çoğu player bronze un normalden farkı olmadığını söylüyor. Hani ranked olmasa bile 30 olup kısa sürede runeları dizip normal oynucaksam bile öyle oynıyımdiyorum.

Win+Day booster stacklenmesine ne diyorsunuz doğrumudur b u
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jay_Lal

Selam arkadaşlar Tr serverinda 25 level bir hesabım vardı euW de tekrar kasmaaya basladim su anda 12 levelim.
    2100küsür RP var şu anda hesabımda 7500kadar da IP. başladığımdan beri hiç hero açmadım eu W de ip yada rp ile.
    exp boost almayı düşünüyordum biraz araştırınca WİN ve DAY boostlar stackleniyormuş doğru mu? öyleyse çok rahat t30 olabilirim :)
    Ama genelde ip boost alın exp boost almayın yazıyor forumlarda ne yapsam bilemedim.

Exp ve Ip al aynı anda
  • Exp boost gereksiz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rankedda daha az IP geldiği dogru mu peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Level UP Botları Hk.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • exp boost almanı tavsiye etmem. levelın yükseldiğinde karşına da o levelda adamlar gelecek ve senden daha tecrubeli olacaklar. hele 30 level olduğunda karşına yıllardır oynayan adam da gelebilir o yüzden 30 olmak veya level atlamak için acele etme. onun yerine ip boost al veya karakter aç direk rp ile indirimleri falan beklersen oldukça karlı olur
  • Dostum eğer TR serverından devam etseydim coktan 30 olcaktim yani degisen birsey yok gibi birsey :)
    zaten iyi adam gelcekse smurf level 2 de geliyor dagitip gidiyor :)
    TR de exp siz kasmistim ondan öncede 2-3 account 4-5 level yapip birakmisligimolmustu.
    sanirim exp boost+ip boost alicam.
    genelde cok oynuyorum ama kararsizim win yada day almakta.. ikisinide alirim aslinda eger stackleniyorsa :9
  • Ranked oyunlarda daha fazla IP gelir, az değil.
  • arkadaşlar tecrübe konusundaçok haklılar anladığım kadarıyla daha çok yenisin bence en az bi 300 wini görmelisin hesapta gerçi 300 win bile çok az ama yinede kurtarır
  • Evet hocam yeniyim de kendime güveniyorum en aızndan bronze için :) dota-heroes of newerth-dota2 bu 3ünü toplamda 7 yıl oynamışımdır mobalara yeni değilim.
    acele etmemin asıl sebebi aptal aptal insanlar aslında feedleyenler olsun tüm takim adc alanlar olsun sıkıldım böyle tiplerden aklı başında insanlarla oynamak istiyorum=)
  • Win Boost ve Day Boost'lar var. Eğer gün içinde en az 5 - 6 saat oynuyorsan Day Boost al, böylece win de olsa lose da olsa fazladan IP gelir. Win Boost'ta sadece win'de geliyor. Ayrıca ranked'ta daha aklı başında insanlar oluyor diye bir kaide yok. West'te genel olarak zaten düzgün takımlar, orta seviye oyuncular bulunur TR'e kıyasla. Eğer doğru düzgün champ sahibi olmadan (her rolde "en az 5 tane) ranked girersen pişman olursun. Aynı şekilde arkadaşım ranked girmeye başlamıştı uyardığım halde, şimdi Bronze'da sürünüyor ve girdiğine de çok pişman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jay_Lal

Selam arkadaşlar Tr serverinda 25 level bir hesabım vardı euW de tekrar kasmaaya basladim su anda 12 levelim.

Çoook doğru ip boost her zaman daha eyi.Çünkü 30 level olmanın 20 level ile pe bi farkı yok ranked dışında.Ama ip her türlü fark eder.Tavsiyem günde fazla oynuyorsan ip boost al günlük al win boost alma neyse tavsiyem 2100 rp'ye 7 günlük ip boost kalanıyla istersen indirimde hero skin alırsın.

• E o zaman win + day ip alayim? 3 kati gelir dimi? :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.