Güncellemeyi düşünüyor musun ? |
Expeditions Rome Türkçe Yama [swat] (2. sayfa)
-
-
Türkçe yama için teşekkürler.
Oyunun Death or Glory sürümü çıktı ve 1.4.0 versiyona yükselmiş oldu. O yüzden bazı yerler ingilizce kalmış oyunda.
Türkçe yamayı güncelleyebilme şansınız varsa seviniriz. @swat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperci -- 14 Nisan 2022; 15:44:32 > -
ilk fırsatta güncelleyeceğim. discorddan ve sinnerclown sitesinden takip edebilirsiniz.
-
Buradan da belirt ama yama çıkarsa.
-
Teşekkürler o zaman.
Oyun baya iyi ve oynatıyor kendisini. Oyunun yapanların yarısından fazlasının Türk olmasıda ayrı bir güzellik. Tabi dağatıcı firma kararlarından ötürü Türkçe çıkmaması da ayrı bir üzücü.
Neyseki senin çevirin ile gayet anlaşılır şekilde başlamıştım ki oyuna, güncelleme ve DLC den ütürü çok eksik çevirilmemiş yer kalmış, o yüzden yamanın güncellenmesini bekliyorum ondan sonra devam edeceğim. Böyle devam edeyim dedim ama yok ilerledikce çevirilmemiş yerler çıkınca sürekli oyun zevkini baltalar oldu.
Aşağıya birkaç örnek caps atıyorum. Oyunun çoğu yerinde eksikler var ama (güncellemeden sonra eklenen yerlerdir büyük ihtimalle.) ben bir kaç görüntü alabildim.
Takribi ne kadar sürede güncellenir acaba ?
-
kesinlikle dlc ve güncelleme ile eklenen yerlerdir. çünkü eksik çeviri yapmamıştım.
-
Doğrudur. Ben de öyle tahmin ettiğim için özellikle belirttim, güncellemeden sonra eklenen yerlerdir diye.
O zaman ne kadar sürer acaba güncellenmesi yamanın ?
Merakla bekliyoruz, kolay gelsin.
-
Güncellendi.
-
Ellerine sağlık, Teşekkürler.
Artık maceraya kaldığımız yerden devam edebiliriz.
-
game pass ta kurulum olur mu
-
ceviri için teşekkürler,buradaki ceviri linkinide güncelleyebilir misin eski sürüm duruyor hala
-
sinnerclown türkçe oyun çeviri ekibi | oyunlar artık türkçe olacak!Expeditions: Rome Türkçe Yama [swat]https://sinnerclownceviri.com/konu/expeditions-rome-tuerkce-yama-swat.684/
En günceli
-
Teşekkürler emeğiniz için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X