Bildirim
Exper dizüstünde bip sesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birkaç dakika içinde kendiliğinden bilgisayarınız kapanıyor mu? -
Bu sesler bazen olup sonradan kendiliğinden son buluyordu. Lâkin bugün aynısını yaptı tekrardan ve dediğiniz gibi daha sonrada kendini kapadı bilgisayar. -
Sanırım miadını doldurmuş. :)quote:
Orijinalden alıntı: hakanweb1907
Bu sesler bazen olup sonradan kendiliğinden son buluyordu. Lâkin bugün aynısını yaptı tekrardan ve dediğiniz gibi daha sonrada kendini kapadı bilgisayar. -
quote:
Bu sesler bazen olup sonradan kendiliğinden son buluyordu. Lâkin bugün aynısını yaptı tekrardan ve dediğiniz gibi daha sonrada kendini kapadı bilgisayar.
Fan dönüyor mu? -
Bip 3 kez mi oluyor yoksa tek mi birde ram uçlarını silgiyle silinquote:
Orijinalden alıntı: volcano1988quote:
Bu sesler bazen olup sonradan kendiliğinden son buluyordu. Lâkin bugün aynısını yaptı tekrardan ve dediğiniz gibi daha sonrada kendini kapadı bilgisayar.
Fan dönüyor mu?
Alıntıları Göster -
O da dikkatimi çekti. Son 1haftadır uçak kadar sesli çalışıyordu fan. Bugün hiç çalışmıyor. Sanırım cpu ısınıyor çok fazla.. sizce sorun nedir? -
Sayısı hakkında bişey diyemiyorum. Çünkü hiç susmuyor devamlı aynı tonda ve şekilde devam ediyor.. -
işlemciyi soğutan fanın önündeki radyatör muhtemelen toz partikülleri nedeniyle kapanmış olabilir. Muhtemelen fanınız işlemciyi soğutamadığından bu şekilde bir hata oluşuyor. Temizlemeniz gerekli. Birçok Exper modelinde malisef alt tabla komple, sökmesi takması dert.quote:
O da dikkatimi çekti. Son 1haftadır uçak kadar sesli çalışıyordu fan. Bugün hiç çalışmıyor. Sanırım cpu ısınıyor çok fazla.. sizce sorun nedir? -
Kendiniz yapmayın zaten -
quote:
O da dikkatimi çekti. Son 1haftadır uçak kadar sesli çalışıyordu fan. Bugün hiç çalışmıyor. Sanırım cpu ısınıyor çok fazla.. sizce sorun nedir?
Ram'leri silgiyle silmene gerek yok öyle olsa görüntü gelmez. Tam modelini yazarsan sorununu çözeceğim. Yani sıkıntın fandan %99 bundan dolayı fan dönemeyince termal error veriyor. -
Exper karizma serisinden A5B -
quote:
Exper karizma serisinden A5B
Altında orta 3 vey 4 vidanın tuttuğu kapak var onu aç fana bak tozdan kitlenmiştir. Temizle dene çalışması lazım daha sonra kapağı sakın vidalama sorunun çözülürse 2.yapman gerekeni söyleyeceğim unutma sakın vidalama kapağı yerine oturtabilirsin ama vidalarını takma kapağın. -
Bu arada daha önceleri açıp temizleyip kapamıştım o ara düzelmişti. Daha sonra da 1 hafta baya sesli çalıştı fan. Sonunda da bu duruma geldi. Dediğiniz gibi bugün tekrar açıp temizliyeyim. Peki temizleyip pcyi başlatayım mı vidaladan? -
Bahsettiğim vida sadece dış kapağı tutanlar evet başlatın fan takılı olsun.quote:
Bu arada daha önceleri açıp temizleyip kapamıştım o ara düzelmişti. Daha sonra da 1 hafta baya sesli çalıştı fan. Sonunda da bu duruma geldi. Dediğiniz gibi bugün tekrar açıp temizliyeyim. Peki temizleyip pcyi başlatayım mı vidaladan? -
Sorun çözüldü gibi yaklaşık 15 dakikadır bilgisayar çalışıyor. Ancak biraz fazla işlem yapmaya başladığımda, yani fan hızlandığında gürültüsü aynı şekilde devam ediyor.. Vidalamayın demiştiniz, sizden cevap bekliyorum tekrardan. -
Sevindim, güzel sorunun bir süre daha oluşmaz. Şimdi vidalayabilirsin vidaları çok fazla sıkmayalım bazen anakart'a zarar veriyorlar o şekilde.quote:
Sorun çözüldü gibi yaklaşık 15 dakikadır bilgisayar çalışıyor. Ancak biraz fazla işlem yapmaya başladığımda, yani fan hızlandığında gürültüsü aynı şekilde devam ediyor.. Vidalamayın demiştiniz, sizden cevap bekliyorum tekrardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano1988 -- 30 Aralık 2015; 14:00:00 > -
Teşekkürler. Peki bir daha sorun çıkarmaması adına, bi servise götürüp yeni fan taktırsam sizce sağlıklı olur mu? -
quote:
Teşekkürler. Peki bir daha sorun çıkarmaması adına, bi servise götürüp yeni fan taktırsam sizce sağlıklı olur mu?
Şu anlık kullanın o fan a bulabilirseniz yağlı spreyler var contact cleaner ondan sıkın fan almanıza gerek kalmaz. Saygılar. -
Çok teşekkürler yardımınız için, iyi akşamlar.
Benzer içerikler
- mouse orta tuş çalışmıyor
- video tdr failure
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- legacy usb support nedir
- ncz to dwg
- ekran videosu alma
- komut istemi
- hoparlörden ses gelmiyor
- internetim çok yavaş
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X