Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya merak edince insan duramıyor işte :)

Ama tabi bu deep sleep'ten uyanmama olayı çok can sıkıcı açıkçası

O yüzden en azından o beta sürümde düzelirse bence çok tatminkar olur.
  • HAKAN HOCAM VİEWSONIC tabletlerın resmı romlarınıda ekledığın ıcın bu tabletı kullananlar adına teşekkur ederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

Arkadaşlar 1-2 günder ICS 4.0.3'ün alpha 2 sürümünü deniyorum. Gerçekten bir alfa olmasına rağmen bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum.

1-Bir defa sensor ayarları nihayet tıpkı 2.2 tabanlı eski romlardaki gibi olmuş. Oyunları denemedim ama oynayanlar mükemmel diyorlar
    2-USB host moda ince bir ayarla geçmek mümkün (Cegacomb 3n zip dosyasındaki shuttle.apk yı çıkarıp install edin o kadar :)))
    3-Görsellik, hız harika
    4-Wifi sorunsuz. Tek sorunu otomatik tanıma yok. Listede görünse bile aldırış etmeyin. Add deyip kendiniz ekleyin. Not in range diyecek. Aldırmayın :9 Bağlanmıştır o

En büyük sorun ise deep sleep. Tablet bir uyudu mu bir daha uyanmıyor. Onun da çözümü Softlocker isimli bir app. Yükleyip, disable device sleep deyin. Ekran ayarlarından da ekran kararmasını 30 min yapın.

Ses çok çok iyi olmasa da çok iyi 3.2 serilerine göre.

Video sorunsuz. HQ desteği yok henüz.

Velhasıl, denemeyen bence pişman olur. Alpha sı buysa betası nasıl olur acaba ?

Üstad iyice merak etmeye başladım.

Hafta sonu ilk fırsatta yedeğini alıp cihazın deneyeceğim ama bir sorum olucak şu andaki hali ile günlük gereksinimleri karşılayacak konumdamı ? (Derin uyku sorunu - wifi - usb sorunu)

Görselliği gerçekten merak ettim ekran görüntüsünü alma imkanın olurmu üstad ? (Hani evet android güzel bir işletim sistemi ama bir win7 gibi ya da ne bileyim bir ipad gibi görsellik tam daha tatmin edici gelmedi umarım İCS'de tatmin edicidir)

Birde uyarım olucak arkadaşlara belki aranızda'da yaşayan olmuştur yan usb kapağını çok dikkatli açın birden hızlı çekince yerinden çıkabiliyor :)

Saatler sonucu uğraştan sonra yerine tekrar takabildim. Kapağa bağlı olan silikon ucları tam düz değilde dikey konuma getirdiğinde yuvaya tam oturuyor aklınızda olsun :)

Selamlarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

HAKAN HOCAM VİEWSONIC tabletlerın resmı romlarınıda ekledığın ıcın bu tabletı kullananlar adına teşekkur ederım.

Rica ederim atosun1977. Bundan sonra bu başlık her ikisi için ortak olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extinet_DeviL

quote:

Arkadaşlar 1-2 günder ICS 4.0.3'ün alpha 2 sürümünü deniyorum. Gerçekten bir alfa olmasına rağmen bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum.

1-Bir defa sensor ayarları nihayet tıpkı 2.2 tabanlı eski romlardaki gibi olmuş. Oyunları denemedim ama oynayanlar mükemmel diyorlar
    2-USB host moda ince bir ayarla geçmek mümkün (Cegacomb 3n zip dosyasındaki shuttle.apk yı çıkarıp install edin o kadar :)))
    3-Görsellik, hız harika
    4-Wifi sorunsuz. Tek sorunu otomatik tanıma yok. Listede görünse bile aldırış etmeyin. Add deyip kendiniz ekleyin. Not in range diyecek. Aldırmayın :9 Bağlanmıştır o

En büyük sorun ise deep sleep. Tablet bir uyudu mu bir daha uyanmıyor. Onun da çözümü Softlocker isimli bir app. Yükleyip, disable device sleep deyin. Ekran ayarlarından da ekran kararmasını 30 min yapın.

Ses çok çok iyi olmasa da çok iyi 3.2 serilerine göre.

Video sorunsuz. HQ desteği yok henüz.

Velhasıl, denemeyen bence pişman olur. Alpha sı buysa betası nasıl olur acaba ?

Üstad iyice merak etmeye başladım.

Hafta sonu ilk fırsatta yedeğini alıp cihazın deneyeceğim ama bir sorum olucak şu andaki hali ile günlük gereksinimleri karşılayacak konumdamı ? (Derin uyku sorunu - wifi - usb sorunu)

Görselliği gerçekten merak ettim ekran görüntüsünü alma imkanın olurmu üstad ? (Hani evet android güzel bir işletim sistemi ama bir win7 gibi ya da ne bileyim bir ipad gibi görsellik tam daha tatmin edici gelmedi umarım İCS'de tatmin edicidir)

Birde uyarım olucak arkadaşlara belki aranızda'da yaşayan olmuştur yan usb kapağını çok dikkatli açın birden hızlı çekince yerinden çıkabiliyor :)

Saatler sonucu uğraştan sonra yerine tekrar takabildim. Kapağa bağlı olan silikon ucları tam düz değilde dikey konuma getirdiğinde yuvaya tam oturuyor aklınızda olsun :)

Selamlarımla.

Dostum ben inan çok beğendim. Elbette temel mantığı 3.2 ile aynı sayılır ama o ekran geçişleri, ana uygulamalar ekranının efekti ve fontsal değişiklikler çok hoşuma gitti ki bataryadan çok korkuyordum ama beklediğim gibi kötü olmadı. hemen hemen 3.2 ler gibi belki de daha az gidiyor.

Wifi sorunu yok aslında. Wifi otomatik tanıma bozuk desek daha iyi olur. Kendin elle add netqork deyip eklersen bir kere sonrasında hiç sorun olmuyor otomatik bağlanıyor.

USB için de shuttle tools ile çözüyoruz.

Ama biraz önce baktım, Cass bunların çözüleceği yeni build'in yapımına başlayayım artık diyor :)

Gelelim o USB kapağına... O hain kapak benim de elimde kaldı :)

Takmaya çalıştım beceremedim. Yine de atmamıştım. Senin dediğin gibi takmaya çalısayım. Olmazsa da bu hali de iyi ama...Aç kapa derdi olmuyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Çok teşekkürler, emek vermişsiniz, böylece derli toplu bir şekilde kurulum linkleri ve anlatımlar birleştirilmiş oldu. Artık rahatlıkla kurulum yapabilir arkadaşlarımız. Kolay gelsin.

Çok sağol hidden, umarım amacımız hasıl olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Elinize saglik hocam, super bir konu olmuş.

Teşekkürler BraveHeart; sizlerin de katkısıyla güzel bir başlık olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcaptain

güzel bir kaynak olmuş teşekkürler.

Sağolasın denizcaptain.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

hakan hocam eline sağlık iyi senler bu arada

İyi seneler atosun1977. ICS 4.0.3 alphadan bir çıksın, sen de mutlaka denemelisin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Ellerine sağlık Hakan hocam bu başlık çok iyi olmuş

Sağolasın serhdemir. Umarım kaybolup gitmez ve işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Ben ICS'nin stabili çıkana kadar beklemeyi düşünüyorum, daha sonra tadını çıkarıcam büyük bir zevkle

Aslında inanması çok zor ama şu hali bile 3.2 HC'lerin betalarından hatta son hallerinden bile stabil görünüyor gerçekten. Aslında bundan sonraki alpha 3 veya beta 1 çıktığında ihtiyaçları giderecek kadar stabil olur gibi geliyor bana.
  • quote:

quote:

Bence easypad ve viewsonic konularını burda birleştirelim. Hiç olmazsa sürekli güncelleneceğini bileceğimiz bir ilk mesajımız ve hakan üstadımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramanujan20

Hoenycomb RC2.1 çıkmış, yükleyen oldu mu? Yenilikler şöyle;

HoneyIce 3.2.7 RC2.1:
    -Wifi düzeltildi
    -Bazı bug'lar düzeltildi
    -Data ve sistem bölümü hataları düzeltildi
    -email, ses ve konuşma servisleri kapatmaya zorla hataları düzeltildi
    -Stabilite arttırıldı
    -GPS sürücüleri tekrar eklendi

RC2.1 indirme linkihttp://www.fileserve.com/file/W3GGYGM

Not. RC2.1'i direkt olarak HoneyIce RC2 A veya B versiyonlarının üzerine yükleyiniz. Vintage versiyonlar üzerine yüklemeyiniz!

hakan hocam nasıldır yeni sürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

quote:

Bence easypad ve viewsonic konularını burda birleştirelim. Hiç olmazsa sürekli güncelleneceğini bileceğimiz bir ilk mesajımız ve hakan üstadımız var.

Estağfirullah. O senin iyiliğin arkadaşım.
  • quote:

quote:

HoneyIce 3.2.7 RC2.1:
    -Wifi düzeltildi
    -Bazı bug'lar düzeltildi
    -Stabilite arttırıldı

Not. RC2.1'i direkt olarak HoneyIce RC2 A veya B versiyonlarının üzerine yükleyiniz. Vintage versiyonlar üzerine yüklemeyiniz!

2.1 küçük bir patch içeriyor. Yükleseniz de olur yüklemesiniz de (eğer belirtilen konularda bir şikayetiniz yoksa).

Areo ICS ile birlikte bunu da sürdürüyor. Bugün konuştum biraz. Adam evini bilgisayar laboratuarına çevirmiş. Yakın zamanda 3.2.7 işini bitirir artık.

Bence boş yere değiştirme derim şimdilik sistemini.

ICS yi denemek istiyorsan başka tabi...:)

Bu arada becerebilirsem birazdan ICS'nin benim tablete ait ekran görüntülerini eklemeye çalısacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

HoneyIce 3.2.7 RC2.1:
    -Wifi düzeltildi
    -Bazı bug'lar düzeltildi
    -Stabilite arttırıldı

2.1 küçük bir patch içeriyor. Yükleseniz de olur yüklemesiniz de (eğer belirtilen konularda bir şikayetiniz yoksa).

Areo ICS ile birlikte bunu da sürdürüyor. Bugün konuştum biraz. Adam evini bilgisayar laboratuarına çevirmiş. Yakın zamanda 3.2.7 işini bitirir artık.

Bence boş yere değiştirme derim şimdilik sistemini.

ICS yi denemek istiyorsan başka tabi...:)

Bu arada becerebilirsem birazdan ICS'nin benim tablete ait ekran görüntülerini eklemeye çalısacağım

rc2 bende bazı hatalara sebep oldu sürekli restart atıyordu sistem. belkide en baştan yükleme yaparken wipe işlemlerinide yaptığım için. sonra viewcomb yukledim şimdi de çok yavaş sistem. yukardaki prosedüre göre gene rc sürüm yükleyeceğim bakalım ne olacak.

• ICS 4.0.3 Alpha 2'le ait benim tabletin görüntülerini ekleyecektim ki; yok boyutu büyük, yok uzantısı desteklenmiyor vs vs. forum engel oldu...Artık bir dahaki sefere
  • quote:

ICS 4.0.3 Alpha 2'le ait benim tabletin görüntülerini ekleyecektim ki; yok boyutu büyük, yok uzantısı desteklenmiyor vs vs. forum engel oldu...Artık bir dahaki sefere

Hocam resimleri foruma yüklemek: şu programla yükle ben hep öyle yapıyorum çok işe yarıyor : imageshack uploader

anlatımı:

http://forum.donanimhaber.com/m_35221151/tm.htm
  • quote:

Üstadım sırayı kesinlikle anlamadım? :

quote:

3.2.7 RC2 YÜKLEME

A ve B versiyonu için linkler (İkisi arasındaki fark EAP ve SSID türü wifi ağlarla ilgili, normal kullanım için versiyon B):

A:http://www.multiupload.com/RYBUYZIB8U

B:http://www.multiupload.com/Q9FJ9LLD0H

ÖNEMLİ NOT: Her türlü bilgi kaybı/bozulma sizlere aittir. Honey Ice yüklenebilmesi için mevcutta 9n veya Honey Ice'a ait herhangi bir sürümün yüklü olması gerekmektedir.

DAHA ÖNEMLİ NOT: 3.2.7 kurulumna geçmeden önce mevcut halde WIFI bağlantısının tamam olduğundan emin olun. Aksi halde wifi çalışmayacaktır.

Halihazırda Vagacomb 9n yüklü ise;
    1.Clockworkmod Recovery moda geçin
    2.Normal kullanım için ayarlanan B versiyonunu indirin ve flashlayın :http://www.multiupload.com/WX32L9I252
    3.CWD'den reboot yaparak çıkın.
    4.Bataryayı Kalibre edin (%100 şarj+Cabirate+Fişi çıkartıp ARA sarj yapmadan bitene kadar kullan+Fişi çıkarmadan tam sarj)

Halihazırda HoneyIce serilerinden herhangi biri yüklü ise;

1.Clockworkmod Recovery moda geçin
    2.Normal kullanım için ayarlanan B versiyonunu indirin ve flashlayın :http://www.multiupload.com/WX32L9I252
    3.CWD'den reboot yaparak çıkın.
    4.Settings, Applications, Manage Applications'dan Scriptmanager'i tıklayın ve Uninstal deyin
    5.Reboot yapın

demişssin

önce HoneyIce Beta 2.2b.zip dosyasını sonrada HoneyIce 3.2.7b RC2.zip dosyasınımı yükleyeceğiz ?? yükleme sırası karışmış sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 3 Ocak 2012; 5:08:51 >

• Konu hayırlı olsun.İlk mesajın güncellenecek olması bilgilere ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak
    Birde ıcs yükleyen arkadaşlar video-resim paylaşırlarsa hem hız,görsel hemde sensor hassasiyeti hakkında bilgi sahibi omuş oluruz...Şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.