Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakan HOCAM ANDROİD 40 YÜKLEDİM YALNIZ AVEA APN AYARLARINI YAPAMADIM DOSYA YÖNETİCİSİDE YOK USB GÖRMÜYOR KAYITLI APK YÜKLEYEMİYORUM AVEA AİT APN AYARLARI NELERDİR ACABA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM YOKSA ROM 3G Lİ MODEL İÇİN DEĞİLMİ BU SORUN ÇÖZÜLÜRSE 4.0 HARİKA GÖRÜNÜM VE SENSÖR GERÇEKTEN ÇOK İYİ
  • Güzel çalışma ellerinize sağlık...çalışmalarınızın devamını dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

Üstadım sırayı kesinlikle anlamadım? :

quote:

3.2.7 RC2 YÜKLEME

A ve B versiyonu için linkler (İkisi arasındaki fark EAP ve SSID türü wifi ağlarla ilgili, normal kullanım için versiyon B):

A:http://www.multiupload.com/RYBUYZIB8U

B:http://www.multiupload.com/Q9FJ9LLD0H

ÖNEMLİ NOT: Her türlü bilgi kaybı/bozulma sizlere aittir. Honey Ice yüklenebilmesi için mevcutta 9n veya Honey Ice'a ait herhangi bir sürümün yüklü olması gerekmektedir.

DAHA ÖNEMLİ NOT: 3.2.7 kurulumna geçmeden önce mevcut halde WIFI bağlantısının tamam olduğundan emin olun. Aksi halde wifi çalışmayacaktır.

Halihazırda Vagacomb 9n yüklü ise;
    1.Clockworkmod Recovery moda geçin
    2.Normal kullanım için ayarlanan B versiyonunu indirin ve flashlayın :http://www.multiupload.com/WX32L9I252
    3.CWD'den reboot yaparak çıkın.
    4.Bataryayı Kalibre edin (%100 şarj+Cabirate+Fişi çıkartıp ARA sarj yapmadan bitene kadar kullan+Fişi çıkarmadan tam sarj)

Halihazırda HoneyIce serilerinden herhangi biri yüklü ise;

2.Normal kullanım için ayarlanan B versiyonunu indirin ve flashlayın :http://www.multiupload.com/WX32L9I252
    4.Settings, Applications, Manage Applications'dan Scriptmanager'i tıklayın ve Uninstal deyin
    5.Reboot yapın

demişssin

önce HoneyIce Beta 2.2b.zip dosyasını sonrada HoneyIce 3.2.7b RC2.zip dosyasınımı yükleyeceğiz ?? yükleme sırası karışmış sanırım

Üstad, 3.2.7 RC2'yi yüklemek için tablette herahnagi bir vegacomb veya honey ice sürümü yüklü olması yeterli.

Yani, 2.2 Betasını yüklemeden direk RC2'yi yükleyebilirsin.

Hatırlatman iyi oldu, biraz açıklığa kavuşturayım orayı

• quote:

Orijinalden alıntı: sofath

Hakan HOCAM ANDROİD 40 YÜKLEDİM YALNIZ AVEA APN AYARLARINI YAPAMADIM DOSYA YÖNETİCİSİDE YOK USB GÖRMÜYOR KAYITLI APK YÜKLEYEMİYORUM AVEA AİT APN AYARLARI NELERDİR ACABA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM YOKSA ROM 3G Lİ MODEL İÇİN DEĞİLMİ BU SORUN ÇÖZÜLÜRSE 4.0 HARİKA GÖRÜNÜM VE SENSÖR GERÇEKTEN ÇOK İYİ

Henüz 3g kütüphanaleri eklenmemiş, dün geliştirici bir dahaki sürüm için listesina aldığını yazmıştı.

Keza ben de Jett i de Vınn ı da çalıştıramadım.

Bu arada yine de Avea APN ayarlarını aktarayım:

APN Name : avea internet
    APN: internet
    APN Type: default (olmazsa "internet")
  • quote:

quote:

quote:

Üstadım sırayı kesinlikle anlamadım? :

quote:

3.2.7 RC2 YÜKLEME

A ve B versiyonu için linkler (İkisi arasındaki fark EAP ve SSID türü wifi ağlarla ilgili, normal kullanım için versiyon B):

A:http://www.multiupload.com/RYBUYZIB8U

B:http://www.multiupload.com/Q9FJ9LLD0H

ÖNEMLİ NOT: Her türlü bilgi kaybı/bozulma sizlere aittir. Honey Ice yüklenebilmesi için mevcutta 9n veya Honey Ice'a ait herhangi bir sürümün yüklü olması gerekmektedir.

DAHA ÖNEMLİ NOT: 3.2.7 kurulumna geçmeden önce mevcut halde WIFI bağlantısının tamam olduğundan emin olun. Aksi halde wifi çalışmayacaktır.

Halihazırda Vagacomb 9n yüklü ise;
    4.Bataryayı Kalibre edin (%100 şarj+Cabirate+Fişi çıkartıp ARA sarj yapmadan bitene kadar kullan+Fişi çıkarmadan tam sarj)

Halihazırda HoneyIce serilerinden herhangi biri yüklü ise;

4.Settings, Applications, Manage Applications'dan Scriptmanager'i tıklayın ve Uninstal deyin
    5.Reboot yapın

demişssin

önce HoneyIce Beta 2.2b.zip dosyasını sonrada HoneyIce 3.2.7b RC2.zip dosyasınımı yükleyeceğiz ?? yükleme sırası karışmış sanırım

Üstad, 3.2.7 RC2'yi yüklemek için tablette herahnagi bir vegacomb veya honey ice sürümü yüklü olması yeterli.

Yani, 2.2 Betasını yüklemeden direk RC2'yi yükleyebilirsin.

Hatırlatman iyi oldu, biraz açıklığa kavuşturayım orayı

üstad ok,

şu an rc2 sürümdeyim , cihaz belli bir kullanımdan sonra 15-20 dakika sonra cihaz koyu siyah veya koyu mavi hale gelip kilitleniyor. Ne yapabilirim?

• Nasıl yani? Ekranda hiç bir görüntü mü kalmıyor, mavmavi mi oluyor? Bir de kurulum sürecini formüle eder misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOTUS08

Güzel çalışma ellerinize sağlık...çalışmalarınızın devamını dilerim..

Çok teşekkürler üstad.
  • quote:

quote:

ICS 4.0.3 Alpha 2'le ait benim tabletin görüntülerini ekleyecektim ki; yok boyutu büyük, yok uzantısı desteklenmiyor vs vs. forum engel oldu...Artık bir dahaki sefere

Hocam resimleri foruma yüklemek: şu programla yükle ben hep öyle yapıyorum çok işe yarıyor : imageshack uploader

anlatımı:

http://forum.donanimhaber.com/m_35221151/tm.htm

Ooo çok sağol ya, bu çok iyi oldu, hemen yüklüyorum

• Üstad ekran görüntülerini yayınlamışsın gerçekten hoş görünüyor.

Sayfa geçişleri falan'da tahminimce güzeldir :)

Kapağı dediğim gibi dikine takarsan hiç bir sorun olmuyor, hemen oturuyor yuvaya.

Üstad birde MX Video player ile ilgili bir sorunum oldu uygulamanın güncellmesi vardı güncelle dedim. Güncelledikten sonra hafıza kartında bulunan videolar silinmiş. Bu durumu ikinci defa yaşıyorum :( Umarım sizlerde böyle bir sorun olmaz.
  • quote:

Nasıl yani? Ekranda hiç bir görüntü mü kalmıyor, mavmavi mi oluyor? Bir de kurulum sürecini formüle eder misin?

ekran siyah yada mavi renklerde koyulaşıp çizgi çizgi oluyor. Pc deki ekran kartı bozulması gibi. Simge falan hiçbirşey yok. Koyu çizgili bir ekran. Çizgiler soluk zor gözüküyor. şimdi original roma döndüm 1 saat video izledim sorun yok

yukleme prosedürüm:

viewcomb 6.3 vardı kilitlenme yoktu ama yavaştı:

apx modda VegaModdedStockROM v2 yükledim
    full wipe yaptım
    CWM RECOVERY ile VegaComb 3.2 Build 9n yükledim (şimdi dikkat ettim bu versiyon yüklenince kilitlenmeler başlıyor)
    sonra rc2 yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 4 Ocak 2012; 3:01:41 >
  • ana konumuzu da unutmayalım arkadaşlar lütfen bikaç sorum vardı orda da rica etsem lütfen cevaplar mısınız?
  • Herkese merhaba

uzun süredir honeyice ile kullanıyorum tableti.
    honeyice'in geçenlerde yayınlanan updatelerden birini yaptım yılbaşından 1 hafta önceydi sanırım.
    bazı tuhaflıklar, kilitlenmeler ve kapanmalar oldu. sonrasında yapılan yeni updateleri yüklemedim.
    temiz bir kurulum yaparım diye bekliyordum ki beyaz ekranda çakılma başladı. (tableti açıp kapayarak kullanmayı tercih ediyorum.)
    bugün APX moddan başlayarak 9n ve update3'u kurdum. wifi'i çalıştırmak için tableti açmaya çalışıyorum yine beyaz ekran ve geçmiyor.
    (APX moddan CWM'ye stock romlu makineyi çalıştırarak geçtim. tuş kombinasyonu ile değil. yani cihaz açıldı)

bu durumda benim vintage versiyonunu mu kurmam lazım.
    eskiden vintage kullanmıyordum. bu tuhaf bir durum değil mi?

ne önerirsiniz.
  • quote:

quote:

Nasıl yani? Ekranda hiç bir görüntü mü kalmıyor, mavmavi mi oluyor? Bir de kurulum sürecini formüle eder misin?

ekran siyah yada mavi renklerde koyulaşıp çizgi çizgi oluyor. Pc deki ekran kartı bozulması gibi. Simge falan hiçbirşey yok. Koyu çizgili bir ekran. Çizgiler soluk zor gözüküyor. şimdi original roma döndüm 1 saat video izledim sorun yok

yukleme prosedürüm:

viewcomb 6.3 vardı kilitlenme yoktu ama yavaştı:

apx modda VegaModdedStockROM v2 yükledim
    full wipe yaptım
    CWM RECOVERY ile VegaComb 3.2 Build 9n yükledim (şimdi dikkat ettim bu versiyon yüklenince kilitlenmeler başlıyor)
    sonra rc2 yükledim

Hiç duymadım ve karşılaşmadım böyle bir hatayla.

VegaStocROM'un versiyon 1'ini yükleyip dener misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: karacasus

Herkese merhaba

uzun süredir honeyice ile kullanıyorum tableti.
    honeyice'in geçenlerde yayınlanan updatelerden birini yaptım yılbaşından 1 hafta önceydi sanırım.
    bazı tuhaflıklar, kilitlenmeler ve kapanmalar oldu. sonrasında yapılan yeni updateleri yüklemedim.
    temiz bir kurulum yaparım diye bekliyordum ki beyaz ekranda çakılma başladı. (tableti açıp kapayarak kullanmayı tercih ediyorum.)
    bugün APX moddan başlayarak 9n ve update3'u kurdum. wifi'i çalıştırmak için tableti açmaya çalışıyorum yine beyaz ekran ve geçmiyor.
    (APX moddan CWM'ye stock romlu makineyi çalıştırarak geçtim. tuş kombinasyonu ile değil. yani cihaz açıldı)

bu durumda benim vintage versiyonunu mu kurmam lazım.
    eskiden vintage kullanmıyordum. bu tuhaf bir durum değil mi?

ne önerirsiniz.

Tuhaf bir durum ama karşılaşmak mümkün. Bende de bazen 3.2.7'nin normal sürümü çalısıyor,
    bazen ise beyaz aydınlatmalı ekranda takılı kalıyordu. Bunun sebebi cihazlar aynı segemn olsa da
    ufak tefek değişiklikler taşıması olabiliceği gibi sonuçta resmi yazılımlar kadar bu özelleştirilmiş rom'ların
    kararlı olmamalırından, ya da yükleme sırasında dahili hafıza sektörlerine eksik bilgi kaydedilmesi,
    bozuk sektör oluşması / verinin buraya tekabül etmesi vb. nedenlerden dolayı da olabiliyor.

Ama genel olarak ben Vintage sürümünü sorunsuz kullanıyorum. Bu ekranda takılma sorunu hemen hemen hiç yaşanmadı.

Sana tavsiyem, Stokromdan sonra 9n'i ardından da wifi bağlantısını kurduktan sonra en son Vintageyi yüklemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_a -- 4 Ocak 2012; 13:31:04 >

• Hakan hocam, bu yazılımlardan hangisiyle kablosuz mouse kullanabilirim. Bunun yaninda HDMI da çalısmasi lazim.
  • Ben 9n sürümünde Logitech kaslosuz fareyi kullanabiliyordum.

Zannımca Honey Ice serilerinde de (yeni çekirdek derlemesi eklenmiş olsa da driverler korunmuştur diye düşünüyorum) yine çalışır bu fare.

HDMI'a gelince malumun 3.2.7 nin Beta 2.2'si nden itibaren full ekran çıktı alabiliyorzu artık.
  • ıcs alpha2 3g modem çalıştırabilen var mı . wifi yok 3g modem olmazsa olmaz
    shuttle ile usb modu açılınca k3765 vodemnet ile bağlantı sağlayabilirmiyim
  • Ben hem Vınn (Huawei e176g) hem de jett (Zte mf190) denedim. İkisi de malessef çalışmadı.
  • 30.11.2011 tarihin'de satın almış olduğum Viewsonic ViewPad 10.1 3G'li tabletimi satıyorum.

Ürünü araştıran veya satın almayı düşünenler aşşağı'da ki link'den satış ilanımı görebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_56271348/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56271348

Selamlarımla.
  • arkadaşlar defalarca denedim ama apx modda başlatamıyorum cihazı.. hem güç düğmesine hemde back tuşuna basıyorum olmuyor.. her türlü denedim.. biri yardımcı olabilirmi acaba.. belki 100 kere yaptım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.