Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patch 2 nin etkisi ne olur bilemem ama ics cok keyifli :-) tek problem vinn calismiyor maalesef. Hem hizli hem gorselligi iyi. Tavsiye ederim herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

Patch 2 nin etkisi ne olur bilemem ama ics cok keyifli :-) tek problem vinn calismiyor maalesef. Hem hizli hem gorselligi iyi. Tavsiye ederim herkese

GoMMeS, aşağıdaki linkte verilen update ile vinn sürücüleri dahil edilmiş Ics'ye. Ama hangileri bilmiyorum. Çok lazım ise denemekte fayda var. İstersen bir dene ve buaraya hangi model vınn ile çalışıp çalışmadığını da yazarsan bu bilgiden faydalananlar mutlaka çıkacaktır.

http://db.tt/31QdhcHJ
  • Update olduguna gore nasil yuklemem gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoMMeS -- 19 Mart 2012; 16:31:54 >
  • Recovery programini calistirip install zip from sd card-choose zip from sd kart deyip update in zipli halini secip yes diyerek ve back tusuyla geri donup power off u secerek yuklenebiliyor.Ben market hatasi yasiyorum update i yukleyince silerek daha eski surum marketleri yuklemeyi denedim ama beceremedim saygilar.
  • AArkadaslar ahmet arkadasin verdigi update i recovery den yukledim. Home screenim degisti biraz apex menu ve apex settings diye iki baglanti gelmis vinn i denedim ancak baglanti saglayamadim vinn i takip host mode aliyorum tableti.sonrasinda vinn daki isiklar yanmaaya basliyor zaten. Network aramasi yaptiriyorum ancak basarili olmuyor. But nedenle apn bolumune geldigimde turkcell orada gozukmuyor. Herhlde sikinti giderilmemis. En Azindaan bendeki e176g modeem icin.

• quote:

AArkadaslar ahmet arkadasin verdigi update i recovery den yukledim...

GoMMeS, senin adına üzüldüm. Ama deneyimini bizimle paylaşman da iyi oldu. En azından Turkcell vınn desteği olmadığını artık biliyoruz. Peki performansa yönelik herhangi bir olumlu-olumsuz tespitin oldu mu?
  • Performans ayni sayilir... ancak market calismaz oldu. Markete tiklayinca ana sayfaya donuyor. Bun halletmenin bi yolu var mi sence... yoksa yeni bastan ics flashlamam mi lazim

• quote:

Performans ayni sayilir... ancak market calismaz oldu. Markete tiklayinca ana sayfaya donuyor. Bun halletmenin bi yolu var mi sence... yoksa yeni bastan ics flashlamam mi lazim

GoMMeS, ben haala beta1 kullanıyorum. Market sorununm yok hamdolsun. Ancak aşağıda verdiğim linkte, sayfanın sonlarına doğru bazı arkadaşların önerileri var. İstersen orya bir bak. umarım sorunun hallolur.
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=46681548&mpage=128
  • Arkadaşlar birkaç gündür tablet hiç şarj olmuyor , şarja takılıykende birşeyler yaparken bir anda kapanıyor kendiliğinden , ne olmuş olabilir acaba ? Tablete format falan mı atsam ?
  • Arkadaşlar ıcs beta1 kullanıyorum. Çokta memnunum. Ancak tableti kapatıp bir süre 5-6 saat kullanmayıp tekrar açtığımda şarjda düşüş oluyor. Bunun nasıl önüne geçebiliriz? Daha önce böyle bir sıkıntım yoktu. Bu ıcs kurduktan sonra oldu. ayrıca kapatmaktansa açık bırakmayı tercih eder oldum şarjı daha az gitmekte:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

Arkadaşlar ıcs beta1 kullanıyorum. Çokta memnunum. Ancak tableti kapatıp bir süre 5-6 saat kullanmayıp tekrar açtığımda şarjda düşüş oluyor. Bunun nasıl önüne geçebiliriz? Daha önce böyle bir sıkıntım yoktu. Bu ıcs kurduktan sonra oldu. ayrıca kapatmaktansa açık bırakmayı tercih eder oldum şarjı daha az gitmekte:)

batarya kalibrasyonu var daha önceki sayfalara bakarsan detaylı anlatılmış. bu arada benim de aynı sorunum var, sanırım cihaz kendini kapatamıyor şu meşhur mavi ışık davası. dediğin gibi açık bırak daha iyi.
  • arkadaşlar yeni bir gelişme var mı, rom olaylarında.
  • Uyanamama sorunu bendede var. Cihaz power tuşuna basınca saçmalıyor. Bazen kapanıyor bazen beklemeye geçiyor. Bu sorun şuan herkesin başında. Yeni yazılımı veya güncellemeyi bekleyeceğiz herhalde.
  • quote:

Arkadaşlar ıcs beta1 kullanıyorum. Çokta memnunum. Ancak tableti kapatıp bir süre 5-6 saat kullanmayıp tekrar açtığımda şarjda düşüş oluyor. Bunun nasıl önüne geçebiliriz? Daha önce böyle bir sıkıntım yoktu. Bu ıcs kurduktan sonra oldu. ayrıca kapatmaktansa açık bırakmayı tercih eder oldum şarjı daha az gitmekte:)

Atalay;

Tableti %100 şarj et ve Recovery'e gir. Advanced menüsünden WIPE Battery seçeneğini onayla ve sarj fişini çek.

Ondan sonra tableti hiç ara şarj yapma. Yani yarjı tamamen kendiliğinden bitip kapanana kadar kullan. Artık bir gün üç gün ne kadar sürede biterse.

Bu şekilde bittiğinde tableti şarja tak ve %100 olana kadar şarjdan kesinlikle çıkarma. Tam dolunca çıkar ve istediğin şekilde kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: slvrby

Arkadaşlar birkaç gündür tablet hiç şarj olmuyor , şarja takılıykende birşeyler yaparken bir anda kapanıyor kendiliğinden , ne olmuş olabilir acaba ? Tablete format falan mı atsam ?

İlk akla gelen şarj cihazının bozuk olup olmadığı....APX moda geçebiliyor musun? Eğer geçebiliyorsan sarj cihazında muhtemele sorun yok demektir.

Eğer APX moda geçmeyi başarırsan tabletin resmi ROM'unu yükleyip bir dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkanak

Uyanamama sorunu bendede var. Cihaz power tuşuna basınca saçmalıyor. Bazen kapanıyor bazen beklemeye geçiyor. Bu sorun şuan herkesin başında. Yeni yazılımı veya güncellemeyi bekleyeceğiz herhalde.

Uyanma sorunu genel. Ancak güç düğmesine bazstığınız zaman uyanıp kapanıyorsa hemen veya tepki vermiyorsa fiziksel geri tuşunu da kullanın. Ben genelde bu şekilde uyandırıyorum tableti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkenans

arkadaşlar yeni bir gelişme var mı, rom olaylarında.

Şu an derin bir sessizlik var...Bence az kaldı ICS Beta2'nin yayınlanmasına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Atalay;

Tableti %100 şarj et ve Recovery'e gir. Advanced menüsünden WIPE Battery seçeneğini onayla ve sarj fişini çek.

Ondan sonra tableti hiç ara şarj yapma. Yani yarjı tamamen kendiliğinden bitip kapanana kadar kullan. Artık bir gün üç gün ne kadar sürede biterse.

Bu şekilde bittiğinde tableti şarja tak ve %100 olana kadar şarjdan kesinlikle çıkarma. Tam dolunca çıkar ve istediğin şekilde kullan.

Teşekkürler eve gidince deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Orijinalden alıntı: sarkanak

Uyanamama sorunu bendede var. Cihaz power tuşuna basınca saçmalıyor. Bazen kapanıyor bazen beklemeye geçiyor. Bu sorun şuan herkesin başında. Yeni yazılımı veya güncellemeyi bekleyeceğiz herhalde.

Uyanma sorunu genel. Ancak güç düğmesine bazstığınız zaman uyanıp kapanıyorsa hemen veya tepki vermiyorsa fiziksel geri tuşunu da kullanın. Ben genelde bu şekilde uyandırıyorum tableti.

inşallah beklemedeyiz :)
  • Sarj sorunu bende de var. Hakan hocam dedigini bi dahaki sarj sonrasinda yapacam. Benim asil merak ettigim sarj sureleriniz... cihazlariniz tam bitik halden full sarja gelinceye kadar ne kadar sure geciyor.. bende 3-4 saat arasi sanirim tam tespit edemedim ama cok uzun bir sure bu. Problem sadece bende mi?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.